![](/media/img/33/92/3ea1329b7286baac6e64.jpeg)
Sinoc u 21:55 na svijet je dodo mali Andrej ❤️ trudovi su krenuli u 4 ujutro i nisu ih mogli zaustavit, premjesteni na sv duh. Mali proplakao sam tezak 2000 g. Za pocetak prvo topli krevetic.
Cetitam! ♥️
24.12.2022. 💙
Cure vezano za ocinski dopust od 10 dana, vidim da je potrebno priloziti potvrdu o placi, obavijestiti poslodavca 15 dana prije koristenja prava,dostaviti broj računa na koji Ce se ispaliti novci ali tu pise i da je potrebno dostaviti OIB djeteta. No sto u slucaju ako bi se taj dopust koristio od rodenja djeteta? Moze li se naknadno dostaviti OIB djeteta ili se isti ne moze koristiti dok djete ne upisemo i dok ne dobije OIB??
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sinoc u 21:55 na svijet je dodo mali Andrej ❤️ trudovi su krenuli u 4 ujutro i nisu ih mogli zaustavit, premjesteni na sv duh. Mali proplakao sam tezak 2000 g. Za pocetak prvo topli krevetic.
NanaJ čestitke 💙💙💙💙💙💙🥰 bit će sve uredu ❤️ pravi mali dečkič brzo će on narasti vidjet ćeš 💙
NanaJ čestitam i sigurna sam da ćete brzo kući ❤️❤️❤️❤️
Blair prekrasna trudnica 😍
Mene prebila prehlada jučer, danas sam malo bolje, valjda će uskoro prestati curenje nosa 🤦🏼♀️
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌
01/2025 novi postupak
Cao cure! Nije me bilo nekih tjedan dana i 60str 😳 bome ste aktivne. Ne mogu sad sve to citati. Ali vidjela sam meke novine
NanaJ cestitam od srca na rodjenju tvog andjela. Ne brini, bice to sve ok. Cim je bebac stavljen u topli krevetic, a ne inkubator, to je vec velika stvar. Kilazu isto ima dobru. I vjerovatno cete kuci i prije no sto mislis. Ti pokusaj da se smiris i opustis, kako bi se mogla usredotociti na njega, na izdajanje da dobija tvoje mlijeko, i bude to sve super. 🤗 i zelim ti brz oporavak!
Vidjela sam da je i Razigrana dogurala do termina i nista se ne desava. Uvijek smo na nekim mukama. Ili nece van ili pozure. 😊 Setaj sto vise, hodaj uz stepenice i bice i to ubrzo gotovo. Sretno!
Ne znam sta je sa ostalim curama. Pogotovo koje su bile u bolnici ili strogo mirovale. Drzim fige da je sve kako treba biti.
Ja ssm imala prekjuce kontrolu. Nalaz isti, sto je odlicno. Iako nije odlicno da sam otvorena vec 1cm, uprkos serklazu. Strogo strogo mirovanje i ako izdrzimo 4 tjedna, poradjaju me u 38.tjednu. Tako da se molimo za jos 4 tjedna zajednistva.
Pisite mi kako su druge. Izvinite sto bas ne pratim, ali sam tu sa vama.
NanaJ čestitam! Andrej je super težine i još je sam i zaplakao, ma vi ćete doma i prije no što misliš :)
Nanaj cestitke, brzo ste doma ❤️
Santina draga pa ti si u super tjednima, mozes se malo i opustiti, bar psihicki, ides ti i do 38 tt bez brige 😊
Lil_me cinjenica je da ce svaka od nas poslusati doktora. Bez obzira na kg, stanje, sport, toga da nikad slatko nije okusila itd.
Sad ako ti imas secer 5,5 i doktor ti kaze da to nije zabrinjavajuće, neces sama sebe onda staviti na dijetu. Mozes eventualno po drugo misljenje, a i to je u takvoj situaciji rizik jer ce ti jedan mozda reci jedno, drugi drugo, pa ces opet biti između 2 vatre.
Postrozili su pravila jako, ali imas ih opet koji iz iskustva tvrde da to nije ni previse poviseno, da ne treba drama, nego opet kontrola jer zbilja to na pocetku malo podivlja, evo iz iskustva govorim. I jos gratis radis i taj ogtt, pa da ne stima, on bi sigurno pokazao 😊. Sve od lijecnika do lijecnika, ali nekome moras pokloniti povjerenje, jer moras.
NanaJ, cestitam od srca❤️❤️ javljaj kako sto bude i kako sto stignes ❤️
Vjerujem da ce maleni biti super 🥰🥰🥰
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Prvo najiskrenije čestitke novopečenim roditeljima na novom članu obitelji.... a zatim, držimo fige da bude sve u redu i da što prije idete doma, da maleni i ti budete dobro...
Zatim imam pitanje za sve vas ovdje... na kaj su vas tokom trudnoće sve slali od pretraga? jasno mi je da se svaka od nas razlikuje sa zdravstvenim stanjem (onim početnim s kojim ulazi u trudnoću), a zatim i da je svaka trudnoća za sebe različita...no ne znam jel negdje greška....naime ja sam vadila krvnu sliku tamo odmah na početku, zatim sam radila urinokulturu i na transfuziji vadila sve što treba.....sad sam radila ogtt i to je to....ništa drugo....nije ponavljana krvna slika niti ništa slično...naručuje me za preglede svakih 5 tjedana (što mi je isto puno).... al valjda to tak treba biti??? što bi značilo da uz pregled koji imam idući tjedan da će me naručiti vjerojatno pred Božić na kontrolu i onda iduće u bolnicu? ili bum još početkom siječnja k njoj?
Sortiraj odgovore
Najstariji