Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    snowwhite1410
    04. Studeni 2022. 15:20

inesss

snowwhite1410

Salvatore19

snowwhite1410

Cure 😭😭😭ja bila kod frizerke da osvježim kosu i kažem ja njoj malo stepenasto da mi je lakše i isto ko zadnji put 😭ona je meni skratila previše 😢i previše stanjila kosu baš sam tužna 😅 umjesto da izađem sretna ja sam sada kada sam došla kući razočarana 😔

Jooj, ja ne volim frizere upravo zbog toga. Uvijek sam tuzna nakon njih. Sad nazalost nista vise ne mozes, ali narasti ce 😊 taman dok i beba malo poraste, bude i kosa, pa ste oboje tip top!

https://ibb.co/g9cxx7C evo me ovako izgleda malo sam se smirila 😭danas su mi emocije jako me peru

Meni si top

❤️ Hvala ti 🤗🥰

BlairWaldorf
    04. Studeni 2022. 15:22

snowwhite1410

Salvatore19

snowwhite1410

Cure 😭😭😭ja bila kod frizerke da osvježim kosu i kažem ja njoj malo stepenasto da mi je lakše i isto ko zadnji put 😭ona je meni skratila previše 😢i previše stanjila kosu baš sam tužna 😅 umjesto da izađem sretna ja sam sada kada sam došla kući razočarana 😔

Jooj, ja ne volim frizere upravo zbog toga. Uvijek sam tuzna nakon njih. Sad nazalost nista vise ne mozes, ali narasti ce 😊 taman dok i beba malo poraste, bude i kosa, pa ste oboje tip top!

https://ibb.co/g9cxx7C evo me ovako izgleda malo sam se smirila 😭danas su mi emocije jako me peru

Mene su prale neki dan, plakala sam cijeli dan i napala muža da mi ne daje dovoljno pažnje. Clingy 🤣🤣🤣🤣 lijepo ti je, ja sam mislila da je nešto gore 😬 sve je ok, zaista ❤️
    Cure jeste nasle sto zanimljivo i povoljno za crni petak ?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

snowwhite1410
    04. Studeni 2022. 15:27

https://ibb.co/cbjsswv evo da već kada se slikam ☺️ da vidite stomačić u 37 tjednu 🙈

Lavendera
    04. Studeni 2022. 15:56

snowwhite1410 frizura uopce ne djeluje lose, dapace bas je lijepa🥰
    A trbuscic isto☺️ Kad god vidim slikice trbuha sve imate nekako lijepe i okruglaste trbuhe, a moj skroz nisko i ni blizu tako velik i jos pun strija😂 Mackala se ne mackala kremicama i uljima sav je popucao opet, plus strije iz prve trudnoce😂

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

NanaJ
    04. Studeni 2022. 16:05

Evo i mene, CTG uredan bez trudova, zavorena, cervika 30-33mm, nasla je stare krvi to je ocistila i rekla da ne vidi izvor moguce da je kakva zilica pukla pa od tud sve to. Dala mi je vaginalete za iscjedak, losiji mi je urin pa moguce da je od urinoinfekta sve to i pritisak i bolovi pa mi je dala i urofos. Nije sluzni cep na kraju 🫣 malac je dobro 2100g

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

lil_me
    04. Studeni 2022. 16:11

Lavendera

snowwhite1410frizura uopce ne djeluje lose, dapace bas je lijepa🥰
    A trbuscic isto☺️ Kad god vidim slikice trbuha sve imate nekako lijepe i okruglaste trbuhe, a moj skroz nisko i ni blizu tako velik i jos pun strija😂 Mackala se ne mackala kremicama i uljima sav je popucao opet, plus strije iz prve trudnoce😂

Lavandera, kao da moj opisuješ 😅

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

💜Medenko
    04. Studeni 2022. 16:12

NanaJ

Evo i mene, CTG uredan bez trudova, zavorena, cervika 30-33mm, nasla je stare krvi to je ocistila i rekla da ne vidi izvor moguce da je kakva zilica pukla pa od tud sve to. Dala mi je vaginalete za iscjedak, losiji mi je urin pa moguce da je od urinoinfekta sve to i pritisak i bolovi pa mi je dala i urofos. Nije sluzni cep na kraju 🫣 malac je dobro 2100g

super..vjerujem da ti je sad lakše kad znaš da je sve ok💙

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

NanaJ
    04. Studeni 2022. 16:17

💜Medenko

NanaJ

super..vjerujem da ti je sad lakše kad znaš da je sve ok💙

To sigurno 😊 samo imam veliki strah od krvarenja to je ono sto me progoni od pocetka i dugo sam krvarila i bas mi je to ono najgore od svega 😓

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

Baćo
    04. Studeni 2022. 16:19

NanaJ

Bitno da je sve uredu i da miruje 🙏🏽🙏🏽 Ja cijeli dan skicam sa vidim jel sve ok… bitno je odmah reagirat. Cuvaj se ♥️

24.12.2022. 💙

• ribic
    04. Studeni 2022. 16:19

NanaJ

Super! Nadam se da si mirnija. Odmaraj i pij caja od brusnice. Mozes i d manozu (al cistu ili sam s brusnicom tj. da nema drugih kerefeka koje trudnice ne smiju) za urinoinfekt.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.