Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ancy2010
    04. Studeni 2022. 20:50

Eto tako je i meni bilo, kod nas ulete u 6 ujutro i zovu da dođemo u ambulantu mirit tlak, ne znam di sam ni kako se zovem a nisu tile u sobi mirit, onda još kad bi me spojili na cgt odma u 6 pa se cude kako beba spava, pa poslin ponavljaj ctg🙈 kod nas su dvi u sobi a ima i posjeta tako da su mi donosili jest ali ne smis izac nigdi, jedva sam jedan dan izmolila sestru da me pusti do kafića da vidim malu jer dicu u bolnicu ne puštaju..u prvoj trudnoci je sve bilo drugacije, lezala sam 3 dana prije poroda al mogle smo izlazit bilo kad, druzit se u dnevnom boravku, cak sam Isla i u frizera na pranje kose, na kavu u kafić..Muz bi mi dosa u 10 navečer pa bi sidili isprid bolnice po uru dvi, tako da nisam uopce osjetila taj boravak u bolnici..sad ne znam jel se sve to prominilo zbog korone al stvarno je uzas

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

Lavendera
    04. Studeni 2022. 21:01

Lonmi

Cure, krasni su vam trbusi.
    Ja lezim u krevetu, imala sam bas ostru bol ispod desnog rebra, otusirala se i onda se sve preselilo u leđa. S obzirom na kvrgu rekla bi da se mala ugnjezdila i nesto pritisce. Popila sam magnezij, mrvu je bolje, ali dobro nije. Ne znam sta da radim ni sta bi mislila, bas me ovi bolovi gnjave zadnjih dana, stvarno nisam mislila da ce mi zadnji tj tako izgledati. Nemam volje ic na hitnu, imam osjecaj da ce traziti od mene da lezim tamo, a stvarno mi je to koma. Vidjeti cemo kakva ce biti noc, trenutno ne postoji poza koja bi pomogla kod te boli ispod rebra.

Kako si sada, jel ide na bolje?
    Ne znam sto bi to moglo biti ali ako ti ne bude bolje svakako bolje na hitnu otici pa neka provjere i da budes na miru nego da se patis ili da se pogorsa.. Ja prva zazirem od bolnica i imam vec fobiju kad mi je netko spomene pa te kuzim, pogotovo zbog pomisli ako te ostave sta i kako sa starijom curkom.. 
    Slazem se ovi zadnji tjedni su tako koma, jedva cekam da to sve prode..🤦🏻‍♀️

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• inesss
    04. Studeni 2022. 21:44

A hvala curke,evo danas mi je i kuci visok iako niti isla sam popodne uzet tlakomjer uglavnom ne ide ispod 140/100,a sto je najcudnije danas ni stres ni nista super se osjecam a inace mi je uvijek panika,a tlak normalan,a sad obrnuto.

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

Lonmi
    04. Studeni 2022. 21:46

Lavendera

Lonmi

Cure, krasni su vam trbusi.
    Ja lezim u krevetu, imala sam bas ostru bol ispod desnog rebra, otusirala se i onda se sve preselilo u leđa. S obzirom na kvrgu rekla bi da se mala ugnjezdila i nesto pritisce. Popila sam magnezij, mrvu je bolje, ali dobro nije. Ne znam sta da radim ni sta bi mislila, bas me ovi bolovi gnjave zadnjih dana, stvarno nisam mislila da ce mi zadnji tj tako izgledati. Nemam volje ic na hitnu, imam osjecaj da ce traziti od mene da lezim tamo, a stvarno mi je to koma. Vidjeti cemo kakva ce biti noc, trenutno ne postoji poza koja bi pomogla kod te boli ispod rebra.

Kako si sada, jel ide na bolje?
    Ne znam sto bi to moglo biti ali ako ti ne bude bolje svakako bolje na hitnu otici pa neka provjere i da budes na miru nego da se patis ili da se pogorsa.. Ja prva zazirem od bolnica i imam vec fobiju kad mi je netko spomene pa te kuzim, pogotovo zbog pomisli ako te ostave sta i kako sa starijom curkom..
    Slazem se ovi zadnji tjedni su tako koma, jedva cekam da to sve prode..🤦🏻‍♀️

I dalje boli, malo se smiri kad se namjestim, ali boli. Cak se i seli prema zeludcu, pa prema pupku. Uopce nezz sta je, ali imam osjecaj da je povezano s polozajem bebice, kao da se cijela nagura tu na neki organ i tiska. Jao vec sam 10 put pitala muza dal da idem, s jedne strane bi da pogledaju, a s dr stvarno imam fobiju od bolnice, ja sam valjda najveći mrzitelj bolnica na svijetu.
    A kad ce boljeti nego u petak navecer, ja bi da mogu do ginicke 😒. 
    Uz to me zeza i probava, danas sam valjda 8 puta bila na wcu, do prije 4 dana patila od zatvora. Zbilja eto od svih bolova, kontrakcija i svega sto moze biti, mene sad jos i neka tupa bol rebra snađe.
    Ajde vise 39-40 tt i gotovoooooo. 

Lavendera
    04. Studeni 2022. 21:58

Lonmi jesi probala nesto za bolove popiti da ti mozda barem malo olaksa i smiri tu bol? 😞
    Za mrzenje bolnice smo u istom kosu, ne sekiraj se😂 To uvijek tako bude, kad ce nego petkom navecer ili praznikom🙄 
    A za probavu je i meni isto...  3-4 dana zatvor da ludim, a pijem i magnezij i jedem raznoliko, al kod mene ovo lezanje cini svoje pa je probava skroz usporena i skroz otisla k jarcu. Pa onda nakon zatvora evo i ja danas 3-4 puta na wc..  Uz to ono grcevi ali bas osjetim da su crijeva a ne nesto s maternicom. Ne znam jel mi gore kad imam zatvor ili kad me uhvate ti grcevi pa vise puta dnevno na wc..😓 Nikad zadovoljna😂

Pitanje cure, do kad se magnezij pije? Mislim da se prestaje kad se napuni 36tj ili? Jer cordipin su mi ipak ostavili dok ne napunim 37tj a za mg nisu nista spominjali, pa sad nisam pametna, al ako mi dobro zvoni u glavi od prve trudnoce rekla bi da je do 36tj.🤔

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Martina2020
    04. Studeni 2022. 22:02

Lonmi mozda bolje na hitnu pa da provjere? Ne budu te ostavili lezati bez razloga sigurno... A ako ima razloga, onda je i bolje tako, bar ja tak mislim.. sretno u svakom slučaju kaj god odlucis i javi kako si ❤️

razigrana
    04. Studeni 2022. 22:20

Cure, ja danas imam rockas i muz mi ima uskoro. Mozete li vjerovati to - 2 skorpiona ce dobiti skorpiju 🙈🙈. Ugl, zezancija cijeli dan kad ce mali van.
    Cure, jako ste mi lijepe sve i kety, curica je preslatka 🥰

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• ribic
    04. Studeni 2022. 22:23

razigrana

Cure, ja danas imam rockas i muz mi ima uskoro. Mozete li vjerovati to - 2 skorpiona ce dobiti skorpiju 🙈🙈. Ugl, zezancija cijeli dan kad ce mali van.
    Cure, jako ste mi lijepe sve i kety, curica je preslatka 🥰

Sretan rodendan 😀

A gle, taman stignes prenesti i dobit strijelca 😂😂😂

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

NanaJ
    04. Studeni 2022. 22:34

Ja sam ipak opet zavrsila na hitnoj, dosla doma dobila trudove na svakih 10 min. Zaprimili su me stavili na tokolizu dobila deksice za pluca sreca pa sam i dalje zatvorena 🙏🏼 
    Busice su vam svima prekrasne, cuvajte se ❤️

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• ribic
    04. Studeni 2022. 23:28

NanaJ

Ja sam ipak opet zavrsila na hitnoj, dosla doma dobila trudove na svakih 10 min. Zaprimili su me stavili na tokolizu dobila deksice za pluca sreca pa sam i dalje zatvorena 🙏🏼
    Busice su vam svima prekrasne, cuvajte se ❤️

Drzi se! 

U kojoj si bolnici?

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.