Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    snowwhite1410
    04. Studeni 2022. 14:09

Cure 😭😭😭ja bila kod frizerke da osvježim kosu i kažem ja njoj malo stepenasto da mi je lakše i isto ko zadnji put 😭ona je meni skratila previše 😢i previše stanjila kosu baš sam tužna 😅 umjesto da izađem sretna ja sam sada kada sam došla kući razočarana 😔

ancy2010
    04. Studeni 2022. 14:15

keti91

Jutro cure pomozite znaci imam grceve u stomaku jake i doktori traze da obavim veliku nuzdu al ja nemogu e sad jel znate nesto prirodno samo da obavim to koliko toliko

Nama daju dulcolax čepić ako ne uspiješ sama obavit, jer prije toga nam ne daju jest krutu hranu, dobiješ prvi dan samo čaj, pa sutra juhu sa grizom i čaj pa tek kad ideš na WC ide normalna hrana..pitaj čepić 

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

BlairWaldorf
    04. Studeni 2022. 14:47

snowwhite1410

Cure 😭😭😭ja bila kod frizerke da osvježim kosu i kažem ja njoj malo stepenasto da mi je lakše i isto ko zadnji put 😭ona je meni skratila previše 😢i previše stanjila kosu baš sam tužna 😅 umjesto da izađem sretna ja sam sada kada sam došla kući razočarana 😔

Ja imam fobiju od frizera, baš iz ovog razloga. A baš mi je žao 😭 ali sigurna sam da je svejedno cute.

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Salvatore19
    04. Studeni 2022. 14:50

snowwhite1410

Jooj, ja ne volim frizere upravo zbog toga. Uvijek sam tuzna nakon njih. Sad nazalost nista vise ne mozes, ali narasti ce 😊 taman dok i beba malo poraste, bude i kosa, pa ste oboje tip top! 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

Lonmi
    04. Studeni 2022. 14:50

Nanaj vjerojatno je sluzni, al on ti se moze i tjednima prije raspadati, ne mora nista znaciti, ne brini.
    Dapace, neka te pregledaju. Javi nam ❤️
    Ribic ja bi cak rekla da me ove tablete zeljeza koje pijem tjeraju. Ili i same kontrakcije.
    Do prije 4 dana sam imala zatvor, sad sam nonstop na wcu i to me bas sarafi.
    Nece mi klistir trebati ako tako nastavim sljedecih tj 😂

• inesss
    04. Studeni 2022. 15:02

snowwhite1410

Ista stvar nedavno,inace mi super napravi zadnji put uzas skroz mi stanjila i skratila,uzasno sam bila razočarana,grozno je izgledalo 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

BlairWaldorf
    04. Studeni 2022. 15:06

Kako ih nije sram tako trudnice zajebavat 😵😵😵😵 eto sad sam i ja ljuta skupa s vama 😑

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

snowwhite1410
    04. Studeni 2022. 15:15

Salvatore19

snowwhite1410

Jooj, ja ne volim frizere upravo zbog toga. Uvijek sam tuzna nakon njih. Sad nazalost nista vise ne mozes, ali narasti ce 😊 taman dok i beba malo poraste, bude i kosa, pa ste oboje tip top!

https://ibb.co/g9cxx7C evo me ovako izgleda malo sam se smirila 😭danas su mi emocije jako me peru 

• inesss
    04. Studeni 2022. 15:17

snowwhite1410

Salvatore19

snowwhite1410

https://ibb.co/g9cxx7C evo me ovako izgleda malo sam se smirila 😭danas su mi emocije jako me peru

Meni si top

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

snowwhite1410
    04. Studeni 2022. 15:18

inesss

snowwhite1410

Ista stvar nedavno,inace mi super napravi zadnji put uzas skroz mi stanjila i skratila,uzasno sam bila razočarana,grozno je izgledalo

😢😔Eto i tebi 🥺 razumiješ me evo 😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.