Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    29. Listopad 2022. 20:15

Mi cemo se organizirat da skuhano donese svekrva/moj tata ili glovo.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

razigrana
    29. Listopad 2022. 20:24

ribic

Nasi su u drugom kraju Hrvatske pa smo prepusteni samima sebi,ali radit ce i dostava isto 😅

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• inesss
    29. Listopad 2022. 20:43

Ja imam jako malu ledenicu pa nista od toga,oce vam ko pomagati prve dane osim muzeva

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• inesss
    29. Listopad 2022. 20:44

Ja cu sve lagano samo juhice i leso radi dojenja ako uspijem 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

Tina0409
    29. Listopad 2022. 21:01

Ja imam sreće da su mi i mama i svekrva blizu.
    Vjerujem da ćemo prvih dana biti sami,da se mi malo prilagodimo cijeloj novoj situaciji.
    Danas smo napokon krenuli s krečenjem dječje sobice.

Cure,jel imala koja od vas pojačani bijeli iscjedak?
    Nemam nikakvih drugih simptoma(svrbež,miris) pa vjerujem da je to normalno.

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

• ribic
    29. Listopad 2022. 21:50

razigrana

ribic

Nasi su u drugom kraju Hrvatske pa smo prepusteni samima sebi,ali radit ce i dostava isto 😅

Nasi su jedni 100 m, a drugi 500 m :)

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• lynard
    29. Listopad 2022. 22:19

lady_dii

Lynard pa bome smo blizu 🤗 kako je tebi za sada? Ja sam na mirovanju zbog skracenog cerviksa a i malo se omeksao. Cesto imam stvrdnjavanja stomaka, ne znam da li su to mozda lazne kontrakcije? Ali bebe su super, dvojajcani blizanci 🙃
    Inesssmene npr leda nikad ne bole, ali zato me cesto zna stvrdnjavat i grcit stomak..sto mi je vjerojatno i skratilo cerviks. Za struju ne znam kako ide uz trudnocu ako mislis na onu struju zbog bolova u leđima 🙈 koji si tjedan?

Kod mene curka i decko. Ja sam osjetila par u agilnosti svakako haha… Mogu i prosetat, mogu i nesto odvjezbat ali pod uvjetom da izmedu svake aktivnosti dode kraci odmor. 😊 meni recimo tesko pada duze sjedenje, tad me znaju bas boljeti leda i to srednji dio, takoder gornji dio trbuha ispod prsiju, cim duze sjedim to je gore i zna mi utrnuti dok se ne istegnem opet ili legnem. A trbuh mi zna biti napet i tezak kad se preforsiram u danu ili nesto, obicno na odmor i lezanje prode. Ona bas kratkotrajna stvrdnuca imam stvarno rijetko, nekad navecer kad se smirim i obicno ako su bebe aktivne. Uzimam svakako sumeci magnezij nekad i dva puta dnevno plus casu dvije donata tokom dana. 🙂

• MalaKata
    30. Listopad 2022. 07:19

Pročitala sam da su nekome bebe okrenute ja zadak. Meni je u prošloj trudnoći bila okrenuta na zadak do 37 tjedna, i onda se okrenula, iako je bila dosta krupna.  A kraju sam rodila s punih 40 tjedana, ali ipak zavrsila na carskom jer se nije spuštala, i bila krupna. Tako da sad ne znam sto me čeka, vjerovarno isto carski. Pozdrav svima

Queen_of_North
    30. Listopad 2022. 09:26

Jutro, pitanje: spremam torbu za bolnicu pa bih nabavila neke jednokratne papuče, slične onima koji se dobiju u hotelu. Gdje to ima kupiti ako znate? Nekako ne da mi se nositi od kuće papuče pa to prati ili kupiti neke pa bacati ili što već. Htjela bih baš te jednokratne jeftine za vrijeme dok sam u bolnici. Any ideas? 😀

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

NanaJ
    30. Listopad 2022. 09:41

Queen_of_North

Jutro, pitanje: spremam torbu za bolnicu pa bih nabavila neke jednokratne papuče, slične onima koji se dobiju u hotelu. Gdje to ima kupiti ako znate? Nekako ne da mi se nositi od kuće papuče pa to prati ili kupiti neke pa bacati ili što već. Htjela bih baš te jednokratne jeftine za vrijeme dok sam u bolnici. Any ideas? 😀

Teddy, Jysk ? Mislim da sam tam vidjela 😊

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.