Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lady_dii
    29. Listopad 2022. 15:59

inesss

inesss

lady_dii

Lynard pa bome smo blizu 🤗 kako je tebi za sada? Ja sam na mirovanju zbog skracenog cerviksa a i malo se omeksao. Cesto imam stvrdnjavanja stomaka, ne znam da li su to mozda lazne kontrakcije? Ali bebe su super, dvojajcani blizanci 🙃
    Inesssmene npr leda nikad ne bole, ali zato me cesto zna stvrdnjavat i grcit stomak..sto mi je vjerojatno i skratilo cerviks. Za struju ne znam kako ide uz trudnocu ako mislis na onu struju zbog bolova u leđima 🙈 koji si tjedan?

Ajme glupi mobitel 😂😂😂😂isla sam pitat jel tko dobio strije 😂😂😂… I mene grci stomak,bas mi bude tvrd,a pogotovo kvrge od bebaca na sve strane

29 tjedan

Hahahah strija jos nema ni kod mene 🤣 mazem se vecinom dva puta dnevno biobazom ono sto se dobilo u dmu u paketu, ali sam uzela uz to i ulje iz iste kolekcije pa kombiniram. Ali kad pogledam koliki zenama bude stomak na kraju trudnoce, nije da se previse nadam da cu proci bez strije 🙈
    Dobro znaci nisam jedina koja se grci i ima kvrge po stomaku 😅 meni je u zadnje vrijeme i tesko jesti sjedeci, imam osjećaj da ne mogu udahnuti. Dobila sam 8 kg do sada. Ne znam dal' je to okej ili previse? Ja uopce ne vidim po sebi da sam se toliko udebljala, kao da ide sve u stomak 

👸30 🤴30
    ❤️ 1/22 dobili koronu
    ❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
    ❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
    ❤️ 21.5. pozitivan test
    ❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
    ❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️

• inesss
    29. Listopad 2022. 16:17

lady_dii

inesss

inesss

lady_dii

Lynard pa bome smo blizu 🤗 kako je tebi za sada? Ja sam na mirovanju zbog skracenog cerviksa a i malo se omeksao. Cesto imam stvrdnjavanja stomaka, ne znam da li su to mozda lazne kontrakcije? Ali bebe su super, dvojajcani blizanci 🙃
    Inesssmene npr leda nikad ne bole, ali zato me cesto zna stvrdnjavat i grcit stomak..sto mi je vjerojatno i skratilo cerviks. Za struju ne znam kako ide uz trudnocu ako mislis na onu struju zbog bolova u leđima 🙈 koji si tjedan?

Ajme glupi mobitel 😂😂😂😂isla sam pitat jel tko dobio strije 😂😂😂… I mene grci stomak,bas mi bude tvrd,a pogotovo kvrge od bebaca na sve strane

29 tjedan

Hahahah strija jos nema ni kod mene 🤣 mazem se vecinom dva puta dnevno biobazom ono sto se dobilo u dmu u paketu, ali sam uzela uz to i ulje iz iste kolekcije pa kombiniram. Ali kad pogledam koliki zenama bude stomak na kraju trudnoce, nije da se previse nadam da cu proci bez strije 🙈
    Dobro znaci nisam jedina koja se grci i ima kvrge po stomaku 😅 meni je u zadnje vrijeme i tesko jesti sjedeci, imam osjećaj da ne mogu udahnuti. Dobila sam 8 kg do sada. Ne znam dal' je to okej ili previse? Ja uopce ne vidim po sebi da sam se toliko udebljala, kao da ide sve u stomak

Pa nije to puno osam kg

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

Lonmi
    29. Listopad 2022. 17:55

Cure, ja sam toliki pritisak i bol u preponama osjetila sad u ducanu da sam jedva dosla do auta, i jos me uvijek steze u preponama 😳
    Beba je nisko, ali ovo nisam nikad do sad iskusila.
    Ima li jos koja takve bolove?
    Pa sta cu sad od 30 koraka trpjeti ovakav pritisak 😳

lil_me
    29. Listopad 2022. 18:46

Kokili

lil_me

Kokili

snowwhite1410

Kokili

snowwhite1410

Kokili

razigrana

Ne mogu vam opisati koliko ovo cekanje u TA u Petrovoj iscrpi covjeka. Molim vas recite mi koliko dugo cekate po drugim bolnicama? Pregled i ctg sam danas cekala 4 sata…

Vidis, u Puli u bolnici dodes na red kad si narucen ili cak ranije,, ne ceka se satima ko u zege, fala bogu 😃
    Mene narucili 3.11 za dogovor za carski ipak, beba je tvrdoglava i ne zeli se okrenit na glavu nego je guzom prema van otkad je osjetim 😂

Ček ti ćeš onda ko ja rodit u Puli ja još ni jednom nisam bila u bolnici 😅🙈🙈🙈u ponedjeljak idem kod svoje i vidjeti ćemo šta kaže u 36 tjednu sam ☺️imaš saznanja o rodilištu kakvi su gore 😅

Da, u OB Pula. Pa sto te tvoja gin nije slala u bolnicu na redovne uzv u svakom tromjesecju, i na ostale pretrage? 🤔 meni je gin u Puli pa mozda zato… nemam saznanja ali javim sve jer vidim da si iza mene po temrinu 😁

Ne šalje uopće u Pulu 😅svi se čude a šta da ja radim 🙈u ponedjeljak imam pregled pa ću baš pitati dali ću ići uopće 😅ili tek za porod to će mi biti šok ovdje sve obavim za 1 h i kuci sam meni je ginekolog od mene s autom 5 min 🙈tako da to mi je super inače sam ja bila u Puli kod Ivana Grdinić 😅 Javi mi molim te 😅😭da znam šta me čeka tebi je ovo 2 porod pa već znaš otprilike 🙈ma da nikad nije isto ,jel jedva čekaš? Kako se osjećaš

Tek mi je 1.porod i vec mi je puna kapa 😂 samo da ide van! Prosli sam tjedan 3 dana brala masline misleci da cu ubrzati izlazak, kad ono ipak carski tako da mi se ne zuri-kad kazu da ce biti dogovoren onda idem u bolnicu 😁
    Jos se uvijek 

I moja je na zadak od početka, nema posebnog razloga što se ne okreće 😅🙆
    Samo što je mene tek za mjesec dana, možda se i okrene

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

• ribic
    29. Listopad 2022. 18:54

lady_dii

Pozdrav svim budućim mamicama 🤗
    Ja sam nova na ovom forumu. Prva mi je trudnoća i cekam blizance, dva deckica. Termin mi je 29.1.2023.
    Ima li mozda jos koja mama da ceka blizance? 🙂❤️
    Sretno svima 🌸

Ima :)

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

lil_me
    29. Listopad 2022. 19:47

Ja tako neku bol u leđima osjetim svako toliko 🤔
    Uz kralježnicu samo jedan dio, skoro cijeli dan tako 

ZM 7.3

snowwhite1410
    29. Listopad 2022. 19:56

lil_me

Ja tako neku bol u leđima osjetim svako toliko 🤔
    Uz kralježnicu samo jedan dio, skoro cijeli dan tako

Ja sam počela osjećati doljnji dio leđa kod trtice a to je zato jer se beba sve više spušta za porod pa se kičma rasteže meni pomogne tuš topal stavim tu 😊

razigrana
    29. Listopad 2022. 19:56

Planirate li prije poroda malo vise neceg skuhati pa to zamrznuti? Moj muz super kuha, ali da i njemu olaksam, da mi vise pomogne, danas smo skuhali 2 lonca pilece juhe, sutra cemo mljeveno meso i jos cu nesto pa barem za prvih nekoliko dana da imamo. 

30 g. oboje
    OTP 9.11.

lil_me
    29. Listopad 2022. 20:05

razigrana

Planirate li prije poroda malo vise neceg skuhati pa to zamrznuti? Moj muz super kuha, ali da i njemu olaksam, da mi vise pomogne, danas smo skuhali 2 lonca pilece juhe, sutra cemo mljeveno meso i jos cu nesto pa barem za prvih nekoliko dana da imamo.

I ja planiram, nekad u 36 tjednu ili od tada krenuti, pohati šnicle i da su spremne za prženje, malo čorbica, radi probave, lazanje, bolonjez.. ne znam što je još dobro zamrznuti.. imam veliku škrinju..

ZM 7.3

razigrana
    29. Listopad 2022. 20:14

lil_me

razigrana

I ja planiram, nekad u 36 tjednu ili od tada krenuti, pohati šnicle i da su spremne za prženje, malo čorbica, radi probave, lazanje, bolonjez.. ne znam što je još dobro zamrznuti.. imam veliku škrinju..

Pa da, to je to otprilike. Mozes i salsu ako volis od rajcice. Mi cemo mljeveno i gulas, imamo dosta pilece juhe sto mi je bitno da je tekuce nesto. 😊

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.