Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • inesss
    29. Listopad 2022. 10:12

Meni je receno da sve bebe moraju pelenu imati svedsku povise obicne,a prije sam stavljala i trokute i gaze i sto cuda

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• ribic
    29. Listopad 2022. 10:25

inesss

Meni je receno da sve bebe moraju pelenu imati svedsku povise obicne,a prije sam stavljala i trokute i gaze i sto cuda

A tko ti je to rekao? Pedijatar ili zenice? Vecina pedijatara (mladih) je sad i protiv povijanja -  novije smjernice. 

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• inesss
    29. Listopad 2022. 10:26

ribic

inesss

A tko ti je to rekao? Pedijatar ili zenice? Vecina pedijatara (mladih) je sad i protiv povijanja - novije smjernice.

Zeniceee😂😂😂😂😂

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• inesss
    29. Listopad 2022. 10:28

Je vi ste sve blizuuuu,ja sam zadnja iza svih vas🙏🙏

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

razigrana
    29. Listopad 2022. 10:42

Zenice, moj savjet, nemojte slusati zenice! Ja se najezim kad uopce cujem rijec zenice... radis po svom osobnom nahodenju uz pomoc patronazne i pedijatra, uopce se ne mislim zamarati tko veze, a tko ne ili tko kakvu kremu ima. 
    Ja sam vam slomljena, osli sinusi na pluca, sad kasljem 😭
    Danas idem kupiti taj caj od lista maline jer mi se ne da ni hodati po ovoj maglustini koja se ne dize nikako 😭

30 g. oboje
    OTP 9.11.

buhtlica23
    29. Listopad 2022. 10:52

Satsuke

Ja sam sve živo stavljala po kutijama, i dječju robicu i potrepštine za previjanje, dojenje i higijenu i bebe i mene u postpartumu. Sve ima svoju kutijicu, da se lakše kasnije snalazim i da mi se ne miješa.☺️

Evo fotkica komode, ostalo je u ormarima. https://ibb.co/tCShp6v

Kutije sam naručila u Ikei i Jysku, nisu bile skupe.
    Sve je više manje spremno, samo je mojoj glavi i dalje nevjerojatno da smo već toliko blizu upoznavanju.🤗

Ee tako slicno sam i ja slagala dok sam imala kutija 😂 ja dok sam poslagala tetrice,carape,rucnike male i u jednu veliku sam stavila vlazne maramice,kupku,puder,dude i to. Ostala jos jedna velik ta ce biti za pelene. I sad nemam vise a kad sam bila u ikei kupila jedan paket tih nekih od 6 komada . Trebala sam bar 3 paketa po 6  uzet ali eto bila skeptična oko toga. I sada cu morat naci negdje nesto slicno. Jer vidim da sve mi se sve pobrkati u ladici kad je sve tako maleno hahha

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• ribic
    29. Listopad 2022. 11:20

razigrana

Zenice, moj savjet, nemojte slusati zenice! Ja se najezim kad uopce cujem rijec zenice… radis po svom osobnom nahodenju uz pomoc patronazne i pedijatra, uopce se ne mislim zamarati tko veze, a tko ne ili tko kakvu kremu ima.
    Ja sam vam slomljena, osli sinusi na pluca, sad kasljem 😭
    Danas idem kupiti taj caj od lista maline jer mi se ne da ni hodati po ovoj maglustini koja se ne dize nikako 😭

Tak je. Ak treba bilo sto to ce onda pedijatar reci na otpusnom pismu ili prvom pregledu i to je to!

Uf, tebe je bas satralo.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

ancy2010
    29. Listopad 2022. 11:30

inesss

Sve ovisi di ces rodit, u Splitu u rodilistu svima stavljaju siroko povijanje i preporuka je tako i doma do prvog pregleda pedijatra a onda ti on kaze za dalje, vecina ih drzi do prvog uzv a kukova pa ti fizijatar odredi za dalje

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

snowwhite1410
    29. Listopad 2022. 11:36

Točno Ribic da su to nove smjernice ali ja mislim da na pregledu kukova kažu dali treba i koliko i vježbice u slučaju da treba za kukove 🤗

snowwhite1410
    29. Listopad 2022. 11:37

Cure u kojem tjednu se počne spuštati stomak 😅🙈🙈po tome kažu da se porod bliži?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.