Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • klarolina
    30. Listopad 2022. 16:19

keti91

Cure pozdrav evo danas sam opet bila kod doktorice naglasit cu njeno puno ime i prezime SNJEZANA DUNĐER koja pobija svaku rijec od neurokirurga,kako ja rodit prirodno mogu bez obzira na moju kicmu,gdje joj ja govorim da mogu nazalost ostati nepokretna ako iskoci do kraja disk ili hrskavica..gdje ona govori nema to nikakve veze s porodom..kud sam ljuta kad sam rekla jos to muzu muz totalno poludio gdje je rekao bude li se meni sta desilo da nece biti dobro..
    A druga doktorica govori onda ce biti carski a ova nece da cuje..
    A nebude svaki puta ista nego se mjenjaju
    Sta bih vi na mome mjestu cure

Čovječe, pa moja ginekologica je meni rekla da joj na sljedeći pregled donesem nalaz od glaumatologa i pitam izravno na pregledu ima li ikakvih indikacija za carski s oftamološke strane jer mi je oftamolog na prošlom pregledu napisao da sumnja na očni tlak i stanjivanje očnog živca, kaže da ako na očnom kažu da se preporuča carski oni to moraju poslušati.  Ako je tebi neurokirurg rekao da je prirodni porod rizik, da, možeš fizički roditi prirodno ali ne znaci da bi trebala, valjda s razlogom imamo specijaliste za različita područja i grane medicine pa bi ja tako oko rizika s vidom prije poslušala svog oftamologa nego ne znam, kardiologa. Možda sad brkam lončiće samo mi je nevjerojatno da bi išla protiv mišljenja specijaliste

ancy2010
    30. Listopad 2022. 16:24

keti91

Cure pozdrav evo danas sam opet bila kod doktorice naglasit cu njeno puno ime i prezime SNJEZANA DUNĐER koja pobija svaku rijec od neurokirurga,kako ja rodit prirodno mogu bez obzira na moju kicmu,gdje joj ja govorim da mogu nazalost ostati nepokretna ako iskoci do kraja disk ili hrskavica..gdje ona govori nema to nikakve veze s porodom..kud sam ljuta kad sam rekla jos to muzu muz totalno poludio gdje je rekao bude li se meni sta desilo da nece biti dobro..

Ja bi slušala neurokirurga, prijateljica mi je nedavno rodila drugu bebu na carski zbog problema sa kralježnicom isto po preporuci neurokirurga, u prvoj trudnoci joj se sve zakompliciralo na porodu, pa je završila na hitnom carskom jer su isto tako mislili da može rodit prirodno..da ideš sad u 5 ginekologa svaki će ti reć drugačije pa sad kome virovat

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

NanaJ
    30. Listopad 2022. 17:00

keti91

Tvoje pravo kao pacijenta je da kada drugi put vidis tu dr u ambulanti da odbijes pregled kod doticne i trazis drugog doktora. Ako ona ne zeli napraviti carski kojeg je preporucio drugi specijalat onda lijepo trazis razgovor sa procelnikom ginekologije te ustanove i s njim dogovoris da ne zelis da ti da dr bude na porodu i papire rijesis s njim sto se tice carskog. Samo se postavi i slusaj neurokirurga a ne nju i uvijek i takvim situacijama trazi odgovornog s njene strane. 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• tomy28
    30. Listopad 2022. 17:02

keti91

Pozzz ona mi vodi trudnoću, ona jedan dan kaže jedno drugi dan drugo valjda kako joj dođe🙈nznm sta bih ti rekla jedino da si potražiš drugog ginekologa. Mene je moj gin. primio na odijela ali pošto nema kod njega mjesta u sobi završila sam kod nje i oni jednostavno ne idu jedan preko drugog. Tako da jedva čekam da me pusti doma. 

keti91
    30. Listopad 2022. 17:28

tomy28

keti91

Pozzz ona mi vodi trudnoću, ona jedan dan kaže jedno drugi dan drugo valjda kako joj dođe🙈nznm sta bih ti rekla jedino da si potražiš drugog ginekologa. Mene je moj gin. primio na odijela ali pošto nema kod njega mjesta u sobi završila sam kod nje i oni jednostavno ne idu jedan preko drugog. Tako da jedva čekam da me pusti doma.

Jednostavno nju vise ocima necu da vidim nazalost takav joj je i muz koji se istresa na pacijente moja mama je zivi dokaz kad se derao na nju,pa kad se tata moj pojavio od jednom normalan ton meni ctg ona vise nikad nece ocitati pa makar isla i placati 

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Angeleyes
    30. Listopad 2022. 19:27

Queen_of_North

Jutro, pitanje: spremam torbu za bolnicu pa bih nabavila neke jednokratne papuče, slične onima koji se dobiju u hotelu. Gdje to ima kupiti ako znate? Nekako ne da mi se nositi od kuće papuče pa to prati ili kupiti neke pa bacati ili što već. Htjela bih baš te jednokratne jeftine za vrijeme dok sam u bolnici. Any ideas? 😀

Kik, mislim da su bile oko 8 kn jednokratne. Ima i skuplja verzija, oko 40kn ako se dobro sijecam. U PitaRosso sam isto vidjela na akciji kucnih papuca, sad ne znam jel jos traje ali bilo ih je isto tako od 40ak kn.

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

• proljetnica1
    31. Listopad 2022. 08:28

Diskus hernije i ostale gluposti koje navode kao prepreke prirodnom porodu NISU prepreka prirodnom porodu. Diskus hernija nema nikakve veze s porodom i to nije indikacija za carski rez. 

Lavendera
    31. Listopad 2022. 08:42

keti91 ja bih slusala specijalistu kako su i druge cure napisale. S razlogom je on specijalist za to podrucje medicine i ako je rekao da treba carski onda govori s razlogom. Ne znam zasto ta dr ide preko njegovog nalaza, misljenja.. Svakakvih ima nazalost. Bitno je da ti i bebica budete dobro a ne forsirati prirodni porod ako ce tvoje zdravlje biti ugrozeno. 

Ja obavila ctg i pregled. I dalje bez pogorsanja pa evo kontrola za 8 dana. Usla u 36 tj, nesto sto mi je prije koji tjedan izgledalo kao da necu ni docekati, ali evo idemo dalje, nadam se do ulaska u termin🙏🏻☺️🤞🏻Dr je sad rekao da to sto jako nisko nosim nije zabrinjavajuce po njemu,  vec da to znaci da imam prostranu zdjelicu i da cu brzo roditi i da kad krenu trudovi ne cekam dugo doma da ne bi doma rodila😂🤷🏻‍♀️ 

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Lonmi
    31. Listopad 2022. 09:38

Lavendera cestitke na super pregledu 😊❤️
    Jel imas bolova u preponama zbog niskog polozaja bebe? Ja imam osjecaj da mi kontrakcije dolaze iz prepona 😂, a kad sjedim i dignem se kao da sam s konja sišla 😂
    Pa i ja mislim da to nisko nije nikakvi bauk, ali ocito prije tih terminskih tj malo drame da se umirimo, ipak nikad ne znas 😊, a i kod tebe je bilo trudova. Ja imam jos 2 pregleda kod svoje ginicke i tek onda ctg i ostalo. Jel dugo cekas u bolnici? 

santina
    31. Listopad 2022. 10:20

Cao cure, nisam vas dugo pratila. Prvo mi se cerkica razbolila, pa svi mi, pa sam imala los pregled, sto me ubilo dodatno u pojam. Vidim samo da nam je Lavendera jos u jednom komadu. Bas mi je drago da to sve ipak dobro ide.
    Meni je dokt na prehledu rekla da sad samo serklaz drzi. U slucaju kontrakcija ili pucanja vodenjaka da skidaju serklaz i odmah sam otvorena 5cm i ide porod. I maltene da ocekujem svaki dan. Medjutim meni se bas pogorsalo od kaslja. Malo se smanjio, bilo daleko bolje 2 dana. Evo danas je opet poceo. Tako da ti naponi koje mi izaziva dole nisu nikako dobro. 
    Ja se molim samo za jos 5 sedmica, sta je 5 sedmica, u biti zaista nista. Ali... uz ovakvo stanje tesko..
    Ako ko ima kakav savjet, sve slusam, mada sam vec sve i probala. Recite mi smijemo li caj od lovora? Smiju li trudnice lovor? On je za kasalj.

Ako se ko porodio cestitam od srca.  Ostalim curkama sretno putovanje do kraja odredista!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.