Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    24. Listopad 2022. 11:32

https://ibb.co/vzBq20m

Stigla mi je kadica 😀

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• ribic
    24. Listopad 2022. 11:34

NanaJ

ribic

Mi moramo oprat svu robicu i sve, namontirat jos jedan krevetic, oprat ormar i sve di ce im robica. Ovaj tjedan dolaze sjedalice pa to i kolica sastavit da vidimo jel sve ok.

A paralelno krenula uredivat gostinjsko/radno tak da cekam prvo malera za tapete i farbanje da mogu unutra dalje namjestaj. Kauc narucila vec pa mi moraju to obavit prije nego kauc dode. Jer on mi prioritet ak ce netko uskakat da ima di prespavat

Tako i ja planiram ali ne radno/gostinjsku nego bas njegovu sobicu u kojem ce biti kauc na razvlacenje radi mojih kada dodu pa da imaju gdi spavat. I sve te kauce koje sam gledala su mi nekakvi ruznjikavi 🤷🏻‍♀️ gdi si ti svoj nabavila? Cak sam gledala i onaj krevet u ikeji koji izgleda kao klupica ali se izvlaci u krevet dimenzije 160x200 i o njemu sam razmisljala za njegovu sobu jer ce moci posluziti kao mjesto za igranje citanje a kada bude potrebe da se izvuci i pretvoriti u veliki krevet. Ne znam vidjet cu imam jos vremena za razmislit sto u kako. Iako mene ceka i selidba u novi stan pa mi se neda trenutno previse love bacit na preuredenje tu gdi smo sad

Da, nama su male sobice (po 8.5 kvadrata) pa posebna za curke (dok su male) i posebno ova druga. Zbog toga je kauc i manjih dimenzija. Uvjet je bio: razvlacni al da se mogu vrata otvorit i kutija ispod za posteljinu. Ovaj mi dizajnerica odabrala https://www.zondo.hr/trosjed-armendia-siva-744695

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

BlairWaldorf
    24. Listopad 2022. 11:34

keti91

Poz cure evo obavili smo prvi ctg i pregled uz to odmah,skoro sam ostala u bolnicu radi plodne vode…rađen mi je uzv bebica je dobro 3160 smo teski i okrenuta je glavicom prema dolje

Uuuuuu brojis sitno. Zasto zbog plodne vode ?? Mene isto malo počela loviti panika, isto sve u kutijama, a dosta toga jos nije ni stiglo 😵😵 do kraja tjedna ću pripremit torbu za bolnicu i naručiti jos sto trebam i to je to  🙈 malim barem da sve imam u stanu 🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• ribic
    24. Listopad 2022. 11:39

ribic

NanaJ

ribic

Mi moramo oprat svu robicu i sve, namontirat jos jedan krevetic, oprat ormar i sve di ce im robica. Ovaj tjedan dolaze sjedalice pa to i kolica sastavit da vidimo jel sve ok.

A paralelno krenula uredivat gostinjsko/radno tak da cekam prvo malera za tapete i farbanje da mogu unutra dalje namjestaj. Kauc narucila vec pa mi moraju to obavit prije nego kauc dode. Jer on mi prioritet ak ce netko uskakat da ima di prespavat

Tako i ja planiram ali ne radno/gostinjsku nego bas njegovu sobicu u kojem ce biti kauc na razvlacenje radi mojih kada dodu pa da imaju gdi spavat. I sve te kauce koje sam gledala su mi nekakvi ruznjikavi 🤷🏻‍♀️ gdi si ti svoj nabavila? Cak sam gledala i onaj krevet u ikeji koji izgleda kao klupica ali se izvlaci u krevet dimenzije 160x200 i o njemu sam razmisljala za njegovu sobu jer ce moci posluziti kao mjesto za igranje citanje a kada bude potrebe da se izvuci i pretvoriti u veliki krevet. Ne znam vidjet cu imam jos vremena za razmislit sto u kako. Iako mene ceka i selidba u novi stan pa mi se neda trenutno previse love bacit na preuredenje tu gdi smo sad

Da, nama su male sobice (po 8.5 kvadrata) pa posebna za curke (dok su male) i posebno ova druga. Zbog toga je kauc i manjih dimenzija. Uvjet je bio: razvlacni al da se mogu vrata otvorit i kutija ispod za posteljinu. Ovaj mi dizajnerica odabralahttps://www.zondo.hr/trosjed-armendia-siva-744695

https://ibb.co/2gCFzGj

I to bi tak izgledalo. A preko puta je ormar, radni stol i tv. Poslije ce jedna od curka dobit tu sobicu, kauc cemo mojima, a njoj kupit krevet kakav zeli. I naravno ofarbat kak zeli :)

Mene isto nije strah poroda - to smo valjda mi ivf. Samo cekam da dodu zive i zdrave. Vise me panika kad dodemo doma jer nis ne znam 😂😂 Al kak su svi tak cemo i mi.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    24. Listopad 2022. 11:40

I isto moram ovaj tjedan spremit torbu vise 🤦‍♀️

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

keti91
    24. Listopad 2022. 11:44

BlairWaldorf

keti91

Poz cure evo obavili smo prvi ctg i pregled uz to odmah,skoro sam ostala u bolnicu radi plodne vode…rađen mi je uzv bebica je dobro 3160 smo teski i okrenuta je glavicom prema dolje

Uuuuuu brojis sitno. Zasto zbog plodne vode ?? Mene isto malo počela loviti panika, isto sve u kutijama, a dosta toga jos nije ni stiglo 😵😵 do kraja tjedna ću pripremit torbu za bolnicu i naručiti jos sto trebam i to je to 🙈 malim barem da sve imam u stanu 🤷

Imam visak plodne vode afi 22 al sad kad sam bila na uzv afi je bio 19 da je i dalje ostalo tako ostavili bi me.u bolnici al hvala Bogu kod kuce sam svoje 

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

buhtlica23
    24. Listopad 2022. 11:45

NanaJ

buhtlica23

Bas tako sam i ja osjecala i jos uvijek osjecam strah. Od pocetka trudnoce sam stalno u strahu jer nam je trebalo ohoho da se ista ostvari. Pa onda naravno svasta istrazujes,citas i sve te to uznemiri. Imam osjecaj da zene koje nemaju problem zaceti ne citaju i ne istrazuju toliko pa su u toj mjeri i pod manjim stresom.
    Mi smo odlucili danas oci po krevetic. Odlucili smo se za onaj klasični u koji ide madrac 120/60. Ne znam ni di cu Ici kupiti to.
    Kolica smo kupili,robu sam oprala. Moram jos komodu kupiti i mislim da vise manje sve imam. Kofer za bolnicu je spreman. Ali strah ajme. Zadnja dva dana imam nadam se da je to iscjedak a ne voda. Gace su mi dosta mokre. A ona se umirila bila. Evo danas je malo aktivnija nego zadnja 2 dana. Cekam pregled sutra pa cu znati vise. A vrijeme je tako proletilo. Zene moje pa skoro smo tu, ne mogu vjerovati. A kad gledam 7 tjedana jos tako blizu a tako daleko hahah..🫣

Bas to onaj tko se nije namucio i nije proso neke stvari nikad ne moze shvatit. Ja sam 4 mj krvarila i to
    2 puta imala prave izljeve krvi gdi sam mislila gotovo je, ali evo hvala Bogu sa malim je uvijek sve bilo u najboljem redu. Meni je sad nekako lakse kako odmice trudnoca zna me jos uvijek tu i tamo uhvatit strah sta ako ovo ono ali u vecini je sad ok. Ne znam svima oko mene je zanimljivo kako se ja ne bojim poroda i kako se zapravo sve vise opustam kako je on sve blizi. Ali dobro uvijek cemo mi strahovat nikad strah nece u potpunosti otic i mislim da je to normalno. Bas to i ja kazem isuse jos 8 tjedna tako mi je to blizu a opet tako daleko 🫣

Mene za sad poroda nije strah. Mene je samo strah za nju. Stalno sam u tom jao nadam se da je ziva kad se ne javi duze vrijeme pa onda panicno mrdam stomak i jedem slatko 😂🫣 vise me strah da njoj ne bude nesto. Strah me i mog tlaka i sveg toga. O porodu nisam ni razmisljala znam da boli. Ne znam koliko i kako ce biti. Ali ni na to ne mogu  utjecati tako da se ne zamaram. Vise me strah za nju i da izdrzi do kraja. Znam kad se rodi da krece sasvim novi strah ali cu je vidit i mislim da ce biti lakse nego sad. Ovisit ce ona o meni i kad se rodi, ali ne ovako. Ovako ona osjeti svaki skok tlaka, stresa i sl. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

NanaJ
    24. Listopad 2022. 11:45

ribic

ribic

NanaJ

ribic

Da, nama su male sobice (po 8.5 kvadrata) pa posebna za curke (dok su male) i posebno ova druga. Zbog toga je kauc i manjih dimenzija. Uvjet je bio: razvlacni al da se mogu vrata otvorit i kutija ispod za posteljinu. Ovaj mi dizajnerica odabralahttps://www.zondo.hr/trosjed-armendia-siva-744695

https://ibb.co/2gCFzGj

I to bi tak izgledalo. A preko puta je ormar, radni stol i tv. Poslije ce jedna od curka dobit tu sobicu, kauc cemo mojima, a njoj kupit krevet kakav zeli. I naravno ofarbat kak zeli :)

Mene isto nije strah poroda - to smo valjda mi ivf. Samo cekam da dodu zive i zdrave. Vise me panika kad dodemo doma jer nis ne znam 😂😂 Al kak su svi tak cemo i mi.

Prekrasno 🥰 bas mi se svida ideja 😊
    A joj ta panika kad dodes doma sa tim malim bicem uh 🫣 vise me je toga strah nego poroda i bolova 😂 a kako su svi tako cemo i mi 😅 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

buhtlica23
    24. Listopad 2022. 11:50

keti91

BlairWaldorf

keti91

Uuuuuu brojis sitno. Zasto zbog plodne vode ?? Mene isto malo počela loviti panika, isto sve u kutijama, a dosta toga jos nije ni stiglo 😵😵 do kraja tjedna ću pripremit torbu za bolnicu i naručiti jos sto trebam i to je to 🙈 malim barem da sve imam u stanu 🤷

Imam visak plodne vode afi 22 al sad kad sam bila na uzv afi je bio 19 da je i dalje ostalo tako ostavili bi me.u bolnici al hvala Bogu kod kuce sam svoje

Ajoj, ma znas sta sve ovisi ko radi taj uzv. Meni je isto receno da imam visak plodne vode. Nakraju 3 dana kasnije doktor privatni gleda i ne vjeruje sta su mi napisali na nalaz. Kolicina plodne ovisi i o bebi. Koliko je pila,i koliko je piskila. Meni je zadnji put AFI bio 13, pregled prije tog 14. A to kad mi je ovaj rekao da imam visak bio je 21, 90 centila. A kod privatnog doktora 16,50centila... 
    Sad me bas zanima oce mi raditi uzv, mene strah da mi ne curi voda jer su mi vec par dana gacice mokre... A mozda je samo neki vodenkasti iscjedak...

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Angeleyes
    24. Listopad 2022. 11:58

@Blair kadica ti je top! Ja to ostavila za nakon poroda :)
    @buhtlica23 ne razmišljam ni ja o porodu toliko, baš želim doći tamo hladne glave. Pokušat ću utjecat na ono šta mogu, a ostalo u Božje ruke. Al bit će sve dobro :) 
    --
    U svakom slučaju sam riješila upalu, nemam pojma jesam li imala koronu ali spasili su me antibiotici. I kad sam već propustila sajam beba i trudnica u Mall of Split, jutros sam puno toga kupila u Lidla. Pre zadovoljna stvarčicama, sad sam išla na malo veći broj jer male robice (50-56-62) imam jako puno. I nakon par dana kuće sam shvatila da hodam kao patka i da mi je beba sve teža. Sad imam dopunit torbu za rodilište i onda kreće slaganje svega. Samo da bude sve po planu i to je to 

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.