Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maleena
    04. Listopad 2022. 11:32

Martina2020

Večer!
    Ima koja mama next to me krevetić? Bilo koje marke. Imam klasični kinderbet, ali sad razmišljam u tom smjeru pa me zanimaju iskustva 🤗

Hej, ja sam uzela Cam Cullami next to me, čini mi se odličan.. podesiv je po visini što je nama bilo bitno, ima funkciju ljuljanja kao kolijevkica i nagiba ukoliko beba ima refluks.. Jedina mana je kratko korištenje, piše do 9.mj, a sad, bumo vidjeli kolika će biti bebica 😁

Ja 38, hipo/hashi, nizak amh
    On 49, oatz
    1. Icsi- blighted ovum
    2. Isci - ×
    3. Fet - missed ab u 8 tj
    4. Icsi - biokemijska
    5. Icsi 03/22 . 12. dnt Beta 35, 14.dnt 50, 16.dnt 85, 18.dnt 226, 22.dnt 860, 25.dnt 1890., 29.dnt 4350, na uzv gv i žv.. idući uzv 11.04. - KČS + CRL 0,73mm
    Nifty uredan, curica 💕
    16.11. Rodila se naša Marija ❤
    10.04.24. Fet

• inesss
    04. Listopad 2022. 11:34

keti91

Cure jutro evo bila sam na pregledu sve je uredu s bebom spomenula sam te bolove pa mi je rekao da je dolje sve okej i da pijem magnezij 300

E super moj u petak 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• inesss
    04. Listopad 2022. 11:39

Curke ima li vas koji ste povise 30,ja sad 34 prvo dijete sam dobila s 19.Dosta mi osoba upada da kako mogu tako stara sad radjati da sto mi je trebalo s ovoliko godina.Meni je to smiješno jer mi itekako nije bilo lijepo bit premlada mama i sad sam bas nekako spremna i sve mi je to sad veliko uzbuđenje i sve,onda me cak malo uvrijede ti komentari .Evo primjer rekla da sam bila na ivf susjedi ,a ona meni ,a mi smo se cudili kako si uspijela s toliko godina prirodno, sreca da medicina za stare ljude postoji,mislim bas se osjecam nekako povrijedeno bice hormoni rade.Znam da su to sve lapace al ja se bome osjecam ko curetak 😂😂😂😂

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

BlairWaldorf
    04. Listopad 2022. 11:41

inesss

Curke ima li vas koji ste povise 30,ja sad 34 prvo dijete sam dobila s 19.Dosta mi osoba upada da kako mogu tako stara sad radjati da sto mi je trebalo s ovoliko godina.Meni je to smiješno jer mi itekako nije bilo lijepo bit premlada mama i sad sam bas nekako spremna i sve mi je to sad veliko uzbuđenje i sve,onda me cak malo uvrijede ti komentari .Evo primjer rekla da sam bila na ivf susjedi ,a ona meni ,a mi smo se cudili kako si uspijela s toliko godina prirodno, sreca da medicina za stare ljude postoji,mislim bas se osjecam nekako povrijedeno bice hormoni rade.Znam da su to sve lapace al ja se bome osjecam ko curetak 😂😂😂😂

Gluposti.

Ja imam 35 .... 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    04. Listopad 2022. 11:42

Cure susjeda mi ima koronu ,a prekjučer bila kod nje na kavu doma (čitaj zatvoren prostor ) i to PAR SATI 😭

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

razigrana
    04. Listopad 2022. 12:24

Svasta, ja cu uskoro 31😅🤣.

Cure, je li ovo potrebno kupiti? Imam 2 vrece za spavanje pa sad gledam trebahttps://ibb.co/SsNR4Dj li mi i ovo... 

30 g. oboje
    OTP 9.11.

ivana.s
    04. Listopad 2022. 12:33

inesss

Godine su samo broj... Ja kazem to govore oni koji nemaju svoga posla pa se bave tudjim 😁 Bitno je kad si spremna! 
    Ja evo 24 i prvo dijete 🥰🥰🥰

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

• inesss
    04. Listopad 2022. 12:43

ivana.s

inesss

Godine su samo broj… Ja kazem to govore oni koji nemaju svoga posla pa se bave tudjim 😁 Bitno je kad si spremna!

Predivna mlada mamica taman🙏❤️Vidim stize Bozicnaaa beba

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

UrsulaBaby
    04. Listopad 2022. 13:02

BlairWaldorf joj drzim fige da se neces zaraziti ❤️
    jel osjecas ikakve simptome? ne mora znacit da ces se zarazit ali svakako nam javi kako si

ZM: 15.03.2022
    TERMIN:20.12.2022
    Cekamo malog Stipu 💙
    🤰🏻❤️

ivana.s
    04. Listopad 2022. 13:04

inesss

ivana.s

inesss

Godine su samo broj… Ja kazem to govore oni koji nemaju svoga posla pa se bave tudjim 😁 Bitno je kad si spremna!

Predivna mlada mamica taman🙏❤️Vidim stize Bozicnaaa beba

Da Bozicni decko 💙🎄

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.