Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    26. Rujan 2022. 13:16

Lavendera

proljetnica1

Cerviks od 4 cm u 30.tj trudnoće i preporuka mirovanje?? Gdje su ti vaši ginekolozi završili specijalizacije?? Dužina cerviksa se gleda od 18. Do 22.tj trudnoće, poslije je irelevantno a u 30.tjednu na cerviks od 4 cm preporučiti mirovanje je teški nonsens

Draga vidim da nije prvi put da upadas na temu i na podrugljiv nacin komentiras zenama, pa evo pokusati cu odgovoriti pristojno koliko mogu sto se tice tvog komentara na moj post. Mozda ce ti malo razjasniti situaciju pa ces drugim zenama manje soliti pamet i neces biti ginekolog sa doktoratom zvan google..
    Zavrsila sam u bolnici na tokolizi i dexi za bebina pluca sa nepunih 29tjedana. Jer sam eto, ne zna se cime uzrokovano dobila trudove. I ne, nisu bh nego zaista trudovi, jer rodila sam vec jednu curku i nakon sto jednom zena prode trudove tocno zna razlikovati sto je trud a sto je bh kontrakcija. Zelim ti svu srecu u zivotu, ali molim te, moje komentare zaobidi jer mi se neda uz sve jos i na rvoje podrugljive komentare odgovarati.
    Pozz☺️

Ma to samo izignoriras. Ona ide i na svim temama tako komentira... Ne obaziri se. Bitno da ste i ti i bebuška dobro 🙂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• klarolina
    26. Rujan 2022. 13:24

Lavendera

Pozdrav zenice, da se javim nakon kontrole danas.🙈 Cervix zatvoren, 39-40mm, sve okej s curkom, iduci petak opet kontrola. Dr kaze ako bas ne moram nek izbjegavam setnje do iduceg petka, a jos barem mjesec dana gledati sto vise mirovanja da doguramo do 36tt☺️ Iako je ona optimisticna s obzirom na uzv i kako je sada stanje, samo da pazim i dalje naravno☺️ Curka je bila ratoborna, nije bas htjela suradivati za mjerenje pa koliko je dr uspjela uhvatiti, cca 1500-1600g🥰
    I mene je proslog tjedna uhvatila neka crijevna viroza, i kcerkicu isto.. Linex, krem juhica od mrkve i krumpira, dijetalna prehrana, cajevi🙈 Proslo me kroz 2-3 dana

Bravo (osim za dio s virozom, al dobro da je prošlo)! Samo se ti nama čuvaj i sigurni tjedni budu za čas na vratima 

J_Lo
    26. Rujan 2022. 13:26

Hvala curr na savjetima, sve sam pokušala ali nisam uspjela zadržati kap tekućine u sebi,niti išta pojesti. 
    Još mi je skočila temperatura visoka.
    Mislim da ću zvati hitnu, ne znam šta bi još drugo koliko mi je loše. 

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

NanaJ
    26. Rujan 2022. 13:35

J_Lo

Hvala curr na savjetima, sve sam pokušala ali nisam uspjela zadržati kap tekućine u sebi,niti išta pojesti.

Moj savijet ti je odi na hitnu nek te spoje na infuziju, provjereno ces se bolje osjecat. Drzi se ❤️

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

Lavendera
    26. Rujan 2022. 13:43

buhtlica23 primjetila sam da zenica ima viska vremena kada stigne svima biti doktor na vise tema ili je mozda hmmm zaista ginekologica koja radi prekovremeno na forumu nakon svoje smjene u ambulanti🤣 U svakom slucaju, u pravu si, treba izignorirati, ali evo bilo je jace od mene, pa nisam mogla ostat duzna🙈🤣
    klarolina hvala ti🥰 Da, guramo dan po dan i ubrzo ce i to proci🥰
    J_Lo  zao mi je cuti da ti je toliko lose☹️ Zovi hitnu, neka ti nadomjeste infuzijom tekucinu i elektrolite pa ce ti oni dati dalje najbolje upute sto i kako, ako nista nije uspjelo pomoci. Drzi se i da bude sve okej s tobom i s bebicom naravno, javljaj se i sretno🤞🏻🙏🏻

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• amaq
    26. Rujan 2022. 13:51

Drage novopecene mame i trudnice,
    jeli itko od vas koristio Epi No Trainer i kakva su vam iskustva? Jeste pricale sa svojim ginekologom o tome?
    Naime, radi se o uredjaju kojim se od 36og tjedna vjezba vagina protiv pucanja i epiziotomije prilikom poroda. Upisite u google EPI NO TRAINER ako vam je nepoznato.
    Kod nas u HR ga nema za kupiti (proizvodi se u Njemackoj,moze se uzeti preko Amazona) ali mi je svejedno cudno da nitko o tome nista ne zna, izuzev jedne trudnice koja mi ga je preporucila s jako dobrim feedbackom.  Takodjer, jako su dobre recenzije i na netu. Razmisljam kupit ga, ali jos uvijek nisam stigla pitati svog ginekologa o tome, iako sumnjam da ce biti s tim upoznat, zato trazim savjet od nekoga tko mozda ima iskustva s tim. :)

• klarolina
    26. Rujan 2022. 14:23

J_Lo

Ajme, drži se i svakako hitna. Bolje da te i ostave pa da si pod njihovim nadzorom nego se mučiš doma i razbijaš glavu što napraviti ako ništa ne pomaže. Nadam se da bude prošlo uskoro, takve stvari fino izmuče 

Lonmi
    26. Rujan 2022. 14:33

Cure, kako imam problema sa zatvorom, otkriti cu vam sta mi trenutno pomaze za probavu, a i za zgaravicu. Pistacije 😂
    Pojedem zdjelicu svaki dan i rjesim 😂😂😂
    Mozda jos kome pomogne, slucajno sam to otkrila. 

Krenula su me ludo boljeti leđa, kao da me netko iglom probada u donji dio, tu nema pomoci jel? Nema tih pistacija 😂
    Kako ce me onda tek boljeti za mj dana, ako je sad vec ovako. 

BlairWaldorf
    26. Rujan 2022. 16:56

ribic

Ana_

Ancy I Santina hvala na info. Mislim da ću još malo čekati, pa kad nalete opet neki popusti kupiti te veće stvari da budem na miru. Termin mi je polovicom 1.mjeseca, pa se nadam da će do tada biti neki popusti da ih ulovim.
    Sad je prvi korak priprema sobice 😁

Svakako onda lovi sajam beba u studenom… mislim da ti to najbolje/najisplativije

Gdje će biti, znas datum i gdje ? Joj bojim se da mi je to onda kasno 🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    26. Rujan 2022. 16:57

Cure izmjerila sam se . +6 kila. Prvi put vidjela broj 7 u broju 70 na vagi. 😅🙈

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.