Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NanaJ
    25. Rujan 2022. 16:08

ribic

NanaJ

ribic

NanaJ

ribic

Cure, jel netko zna gdje ima univerzalnih kutija za dude ili da li moze bibs duda u babylove kutiju? Bibs kutija je cca 100-120 kn/komad, a to fakat ne dam 😂

Daj si pogledaj na stranicama babycentra, ljekarne pozda cak i pepco

Gledala (osim pepco). Al svugdje za odredene marke dude i ne pise da li mogu i druge 😏… jedino bubamara kao neku univerzalnu ima…

Vidjela sam u dm-u, ali relano kad pogledas pa mozes uzeti ocinu malu plaaticnu kutiju u kiku, tediu. Tak i tak bude ti u torbi, a ta iz dm mi bas na to i lici 😂 mislim da budem tak ja napravila kutija ko kutija 🤷🏻‍♀️

Evo veli mi sad jedna cura da bas ima biba dudu u babylove kutiji i stane. Tak da prodano - ta kutija je 19.99 kn😂

ribic

NanaJ

ribic

NanaJ

ribic

Cure, jel netko zna gdje ima univerzalnih kutija za dude ili da li moze bibs duda u babylove kutiju? Bibs kutija je cca 100-120 kn/komad, a to fakat ne dam 😂

Gledala (osim pepco). Al svugdje za odredene marke dude i ne pise da li mogu i druge 😏… jedino bubamara kao neku univerzalnu ima…

Vidjela sam u dm-u, ali relano kad pogledas pa mozes uzeti ocinu malu plaaticnu kutiju u kiku, tediu. Tak i tak bude ti u torbi, a ta iz dm mi bas na to i lici 😂 mislim da budem tak ja napravila kutija ko kutija 🤷🏻‍♀️

Evo veli mi sad jedna cura da bas ima biba dudu u babylove kutiji i stane. Tak da prodano - ta kutija je 19.99 kn😂

ribic

NanaJ

ribic

NanaJ

ribic

Eto rijesen problem 🤭🤭

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• ribic
    25. Rujan 2022. 16:11

BlairWaldorf

Kad ovo čitam kako ste azurne mislim si a kad ću ja … Ja nisam ni krenula s pripremama. 🤷

Stignes. Ja sve unaprijed jer se fakat teze krecem i sve mi teze nego kod jednoplodna. A i nas se drzi max do 37tt… Tak da imas ti zeno itekak vremena jos 😀

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

BlairWaldorf
    25. Rujan 2022. 16:15

Cure vidite ovaj etui za pelene pa ja ću poludit

https://www.svijet-beba.hr/vise/za-mame/u-setnji-i-na-putu/neseseri-i-etuii-za-pelene/41/112/1274/21590

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Inna_92
    25. Rujan 2022. 17:03

Cure, ove zimske vreće za kolica... To je samo za sportski dio, nije za košaru, jel tako?

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️, stiže braco💙

• ribic
    25. Rujan 2022. 17:34

Inna_92

Cure, ove zimske vreće za kolica… To je samo za sportski dio, nije za košaru, jel tako?

Tak sam shvatila (po slikama) al nisam 100% ziher.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

NanaJ
    25. Rujan 2022. 18:25

Inna_92

Cure, ove zimske vreće za kolica… To je samo za sportski dio, nije za košaru, jel tako?

Imas i za kosaru, imam negdi sliku budem umetnula. Od ove marke kaj sam ja nasla imaju za kosaru/jaje i za sportski dio.

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

NanaJ
    25. Rujan 2022. 18:27

Gottonmoose mini zimska vreca ta je za kosaru/jaje 😊

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

• Ana_
    25. Rujan 2022. 19:27

Inna_92

Mislim da su za sportski dio, Košara ima onaj svoj "pokrivač", ne znam kako bih to rekla. Bar mislim da je tako.
    Znam da neka kolica imaju onu mekanu "cocoon" košaru koja se poslije koristi kao zimska vreća za sportski dio (recaro to ima npr.). 

santina
    25. Rujan 2022. 20:09

Opet se ukljucujem na preskok, pa cu samo re i svoja iskustva za pelene i zimsku vrecu.
    Pelene sam probala i babylove, pampers i violeta i ostala vjerna babylove. Violeta su mi def previse plasticne i puno vise vjerujem njemackoj, poljskoj proizvodnji nego bosanskoj. Iako sam iz BiH. 🤣🤣
    Sto se tice zimske vrece... Ne znam koje ste spominjali.. ali ja npr nisam imala zimsku vrecu u njenim 1.mjesecima, kupila sma je tek za godinu dana. I pokajala se sto nisam ranije. Tad sam je koristila u sportakom dijelu, a ne vidim zasto ne bi mogla i u kosaru. Ne razumijem zasto se razdvaja. Koje ste to gledali. Saljem link moje i toplo je preporucujem.

https://www.bubamara.eu/djecja-kolica/dodaci-za-kolica/zimske-i-ljetne-vrece/zimska-vreca-za-kolica-univerzalna-roza-37852

• Ana_
    25. Rujan 2022. 20:53

Santina sjećaš li se možda je li bilo popusta na crnom petku na te dječje stvari, u dječjim trgovinama? Ne znam isplati li mi se cekati 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.