Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • inesss
    26. Rujan 2022. 16:59

BlairWaldorf

Cure izmjerila sam se . +6 kila. Prvi put vidjela broj 7 u broju 70 na vagi. 😅🙈

Ajme i mene to ceka brzo

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

BlairWaldorf
    26. Rujan 2022. 17:01

inesss

BlairWaldorf

Ajme i mene to ceka brzo

Na 1,73 cm je dobro. 

Cure kakav je osjećaj kada beba štuca u trbuhu meni se čini da je moj maleni krenuo ali kako razlikujete udarce, kretnje od štucanja ... Ja osjetim kao da se zatresem malo iznutra ne znam kako da vam opisem. 
    Kad su vam Malci najaktivniji?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• inesss
    26. Rujan 2022. 17:15

BlairWaldorf

inesss

BlairWaldorf

Ajme i mene to ceka brzo

Na 1,73 cm je dobro.

Cure kakav je osjećaj kada beba štuca u trbuhu meni se čini da je moj maleni krenuo ali kako razlikujete udarce, kretnje od štucanja … Ja osjetim kao da se zatresem malo iznutra ne znam kako da vam opisem.

I ja sam 1,74.Meni su aktivni ako lezim,a sad ne znam prepoznat stucanje

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

BlairWaldorf
    26. Rujan 2022. 17:30

inesss

BlairWaldorf

inesss

BlairWaldorf

Ajme i mene to ceka brzo

Na 1,73 cm je dobro.

Cure kakav je osjećaj kada beba štuca u trbuhu meni se čini da je moj maleni krenuo ali kako razlikujete udarce, kretnje od štucanja … Ja osjetim kao da se zatresem malo iznutra ne znam kako da vam opisem.

I ja sam 1,74.Meni su aktivni ako lezim,a sad ne znam prepoznat stucanje

E tako i meni . Ne znam ni ja pa bi voljela da cure opisu ? Imas imena za bebice ?❤️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    26. Rujan 2022. 17:32

Kupila neke sitnice 🤷🙈🙈🙈
    https://ibb.co/X7yhbpW

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• ribic
    26. Rujan 2022. 17:33

BlairWaldorf

ribic

Ana_

Ancy I Santina hvala na info. Mislim da ću još malo čekati, pa kad nalete opet neki popusti kupiti te veće stvari da budem na miru. Termin mi je polovicom 1.mjeseca, pa se nadam da će do tada biti neki popusti da ih ulovim.
    Sad je prvi korak priprema sobice 😁

Svakako onda lovi sajam beba u studenom… mislim da ti to najbolje/najisplativije

Gdje će biti, znas datum i gdje ? Joj bojim se da mi je to onda kasno 🤷

Split (22.-23.10.) i Zg (pocetak studenog) i tak isto pocetak studenog online.

https://danibeba.com/44-dani-beba-djece-i-trudnica/info/

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Salvatore19
    26. Rujan 2022. 17:44

Blair, na 173cm 70kg nije uopce strasno! I ja sam toliko visoka 🤣 i mene je ta 7 iznenadila hahah. Ali dobro, neka. Otici ce to sve dolje kad rodimo.

Mi smo danas bili na pregledu, i malo sam luda. Ne znam vise sto da mislim, ova moja gin gleda sve i svasta. S jedne strane mislim da je ok jer je oprezna, s druge strane me samo stresira. Prije 2tj rekla je da je cerviks 28mm, i da moram mirovat. Danas, veli da je cerviks u redu, a nije me ni mjerila sondom, samo "popipala". Sad odjednom ne moram mirovat. Ok, bitno da sam se 2tj brinula. 
    I sad je nasla neku "cisticnu tvorbu" bebi ispred bubrega, bubrezi su ok, i sva morfologija je uredna, beba raste dobro, 29tj smo, po velicini 32tj. Veli da ta "tvorba" moze biti i zucni mjehur, i debelo crijevo, ili ogranak uretre, ali me svejedno poslala u ambulantu za visokorizicnu trudnocu 🙈 poludjela naravno. Tako da sad u srijedu idemo u petrovu na uzv, i nadam se da ce reci da je nesto normalno. I vec mj dana svaka 2tj uzv, i ne zna jel decko ili cura. Ne znam kaj da mislim... 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

• inesss
    26. Rujan 2022. 17:45

BlairWaldorf

Kupila neke sitnice 🤷🙈🙈🙈
    https://ibb.co/X7yhbpW

Nemam ti imena jos ni nista,evo vidim da je Ribic stavila kad je sajam u Splitu pa cu tad krenuti kupovat,nesto malo sam pocela gledat. Mislim da mi je jos sve puno rano 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

BlairWaldorf
    26. Rujan 2022. 18:00

Salvatore19

Blair, na 173cm 70kg nije uopce strasno! I ja sam toliko visoka 🤣 i mene je ta 7 iznenadila hahah. Ali dobro, neka. Otici ce to sve dolje kad rodimo.

Mi smo danas bili na pregledu, i malo sam luda. Ne znam vise sto da mislim, ova moja gin gleda sve i svasta. S jedne strane mislim da je ok jer je oprezna, s druge strane me samo stresira. Prije 2tj rekla je da je cerviks 28mm, i da moram mirovat. Danas, veli da je cerviks u redu, a nije me ni mjerila sondom, samo "popipala". Sad odjednom ne moram mirovat. Ok, bitno da sam se 2tj brinula.
    I sad je nasla neku "cisticnu tvorbu" bebi ispred bubrega, bubrezi su ok, i sva morfologija je uredna, beba raste dobro, 29tj smo, po velicini 32tj. Veli da ta "tvorba" moze biti i zucni mjehur, i debelo crijevo, ili ogranak uretre, ali me svejedno poslala u ambulantu za visokorizicnu trudnocu 🙈 poludjela naravno. Tako da sad u srijedu idemo u petrovu na uzv, i nadam se da ce reci da je nesto normalno. I vec mj dana svaka 2tj uzv, i ne zna jel decko ili cura. Ne znam kaj da mislim…

Hvala ribic 💙

Salvatore kako ne moze otkriti spol, pa 29 si tjedana trudna???  ja ne znam kako si izdrzalau neznanju  🤷 o bože dragi ja ne mogu smisliti doktore paničare, imala sam i ja jednog takvog, samo me stresirao 😰 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Salvatore19
    26. Rujan 2022. 18:19

BlairWaldorf

Salvatore19

I sad je nasla neku "cisticnu tvorbu" bebi ispred bubrega, bubrezi su ok, i sva morfologija je uredna, beba raste dobro, 29tj smo, po velicini 32tj. Veli da ta "tvorba" moze biti i zucni mjehur, i debelo crijevo, ili ogranak uretre, ali me svejedno poslala u ambulantu za visokorizicnu trudnocu 🙈 poludjela naravno. Tako da sad u srijedu idemo u petrovu na uzv, i nadam se da ce reci da je nesto normalno. I vec mj dana svaka 2tj uzv, i ne zna jel decko ili cura. Ne znam kaj da mislim…

Hvala ribic 💙

Salvatore kako ne moze otkriti spol, pa 29 si tjedana trudna??? ja ne znam kako si izdrzalau neznanju 🤷 o bože dragi ja ne mogu smisliti doktore paničare, imala sam i ja jednog takvog, samo me stresirao 😰

Ne znam ni ja 🤣 dode mi da kazem da meni da sondu, da vidim jel ima visuljak ili ne! 🤣 u Gineko su mi s 20tj na anomaly scanu rekli da je decko, al ona vec 3x zaredom sad tvrdi da nije sigurna u to. 
    Nista, sad moram docekat srijedu i da vidim kaj kazu na Petrovoj za tu "cistu" ili sta vec je. Nadam se da je nesto normalno, kak je rekla da moze biti zucni mjehur ili crijevo...  ali da, istresira me. Samo to da te salje u ambulantu za visokorizicne ne zvuci dobro. Mislim si ak mene stalno seta tak okolo, kak je onda ovima koji imaju od pocetka visokorizicnu 🙈 joj! 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.