Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    01. Rujan 2022. 11:34

Salvatore19

Jeste planirale uzimati jakne za zimu u koje nam stanu trbusi? Gdje ima tog inace za kupiti? Znam da sad jos vjv nema, ali kada bude dosla ta roba…
    Naravno, nijedan kaput i jaknu necu moci zakopcati, pa cu trebati nesto smisliti.

Racunam na prsluk i otkopcanu zimsku jaknu te da 11./12. mj budu blagi kao i proslu godinu 😀

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    01. Rujan 2022. 11:36

Ana_

Satsuke

BlairWaldorf

Evo 2 u 1
    https://ibb.co/sVJfkKv možda bi čak i ova crna 😀 koje su vaše boje ? Cijena je ok , jos samo to jaje i to je to što se tiče kolica stvari ? ☕☕☕☕ Pada kiša kod mene ali je toplo 😍

Ja sam isto takva gledala, ful su lijepa. Al pripazi ako želiš košaru posebno jer ta ih nemaju nego se sportsko sjedalo pretvori u košaru u ovoj 2u1 kombi.

Lijepa su crna, ali mislim da su osjetljivija na prljavštinu od sivih 🤔
    Ja se sad dvoumim između Cybex Talos i iCandy Lime. Sive ću uzeti koje god da uzmem.
    Što se tiče jaja, cybex ima Aton M i-size, dosta je veliko pa se može koristiti duže od besafe i sličnih (cybex ide do 83cm ja mislim, ovi drugi više manje do 75,ako se ne varam).
    Što se odjeće tiče, prijateljica mi je dala 3 komada traperica trudnickih, još ću si kupit 1-2 tajice i to je to.

Mi cemo cybex z cloud jaja i okretne baze. Je da 8.000 kn (blizanci) al koristit cemo nadam se maksimalno

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Ana_
    01. Rujan 2022. 11:46

ribic

Ana_

Satsuke

BlairWaldorf

Evo 2 u 1
    https://ibb.co/sVJfkKv možda bi čak i ova crna 😀 koje su vaše boje ? Cijena je ok , jos samo to jaje i to je to što se tiče kolica stvari ? ☕☕☕☕ Pada kiša kod mene ali je toplo 😍

Ja sam isto takva gledala, ful su lijepa. Al pripazi ako želiš košaru posebno jer ta ih nemaju nego se sportsko sjedalo pretvori u košaru u ovoj 2u1 kombi.

Ja se sad dvoumim između Cybex Talos i iCandy Lime. Sive ću uzeti koje god da uzmem.
    Što se tiče jaja, cybex ima Aton M i-size, dosta je veliko pa se može koristiti duže od besafe i sličnih (cybex ide do 83cm ja mislim, ovi drugi više manje do 75,ako se ne varam).
    Što se odjeće tiče, prijateljica mi je dala 3 komada traperica trudnickih, još ću si kupit 1-2 tajice i to je to.

Mi cemo cybex z cloud jaja i okretne baze. Je da 8.000 kn (blizanci) al koristit cemo nadam se maksimalno

Ma cybex ima top jaja. Jaje može i na okretnu bazu? Vidiš, vidis, to nisam znala... Dobro znat 😁

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak - > beta 15dnt 456, 17dnt 964. 6+4 ❤️

BlairWaldorf
    01. Rujan 2022. 12:28

Satsuke

BlairWaldorf

Evo 2 u 1

Ooooh pa ne da mi se tako 🙈 o pa nemam ideju! Ja bi ova 4 u 1 pa da sam mirna za sve 🤷 jedino to jaje sad baca bubu u uho 😑😵
    E vidi vidi istina ... Ne nosim crnu robu pa nemam toliko iskustva iako su mi ova crna lijepa ali da, zaista bi moglo biti osjetljivije na prljavštinu 🙈🤷 više mozgova je pametnije od jednog ... Idem sad guglati ovo drugo sto ste predložile 😍

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Salvatore19
    01. Rujan 2022. 12:39

Mislim da nece trebati koristiti kosaru i sportski dio odvojeno, pa nije toliko ni bitno. Kada beba preraste kosaru, ide u sportski dio i to je to. 
    Sto se tice jaja, ovisi o kolicima, ne pasu sva jaja na sva kolica. Pa preporucujem da kad odlucis koja kolica zelis, vidis koje su marke kompatibilne s njima i izaberes koje ti najbolje pase 🙂  cybex z cloud ima okretnu bazu, ali ako guglate cybex z base naci cete da je dosta ljudi imalo problema s tom bazom. To je mene malo odbilo. Maxi cosi pebble 360 isto se okrece. Besafe jaje je super kao po sigurnosti, ali na zadnjem ADAC testu su dobili losu ocjenu zbog naftalena u etiketama. Navodno su to promijenili, ali nisam bas povjerljiva pa smo od besafe odustali. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

• Salvatore19
    01. Rujan 2022. 12:40

Ako cete uzimati i bazu, provjerite prije kupnje, neka vam ju stave u auto s jajetom, da mozete dobiti dobar kut. Jer ne pasu sve baze na svaki auto, zbog nagiba straznjeg sjedala. Mora lijepo sjesti i jaje mora biti pod kutom od 45° (ledni dio). Da ne bi kupili bazu, a ne pase. Steta novaca 🤷‍♀️ 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

BlairWaldorf
    01. Rujan 2022. 12:51

Ana_

Satsuke

BlairWaldorf

Evo 2 u 1

Ovaj cybex talios su skoro ista kao i balios jedino ne vidim da li je ručka podesiva jer je moj M dosta visok tako da nam je to must have. Jedino ne znam sto mislim o ovim najlonskih dijelovima evo: https://ibb.co/ctdGGP0... 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    01. Rujan 2022. 12:52

Salvatore19

Ako cete uzimati i bazu, provjerite prije kupnje, neka vam ju stave u auto s jajetom, da mozete dobiti dobar kut. Jer ne pasu sve baze na svaki auto, zbog nagiba straznjeg sjedala. Mora lijepo sjesti i jaje mora biti pod kutom od 45° (ledni dio). Da ne bi kupili bazu, a ne pase. Steta novaca 🤷‍♀️

Mooolim ? Jos i na to moram misliti 😵🙈

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Salvatore19
    01. Rujan 2022. 13:01

BlairWaldorf

Salvatore19

Mooolim ? Jos i na to moram misliti 😵🙈

Ma da 🙈 cijela nauka oko tog. Ja sam istrazivala jedno mj dana, i jos nisam se 100% odlucila za koje jaje haha. 
    Mora biti kut od 45% jer bebe ne mogu same drzat glavu, pa da im ne upadne prema natrag ili naprijed, da ne daj boze se uguse. Ako se taj nagib ne moze dobiti s bazom, onda je bolje jaje vezati samo pojasom. Gledala sam kak su prosla jaja na testovima, i dvoumila se izmedu besafe, cybex cloud z i maxi cosi pebble 360. Besafe se ne okrece, nema okretnu bazu. Najbolje vidjet sta pase s kolicima, i onda vidjet od tih koja su najsigurnija i prakticna i da pasu s autom. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

• ribic
    01. Rujan 2022. 13:16

Salvatore19

Mislim da nece trebati koristiti kosaru i sportski dio odvojeno, pa nije toliko ni bitno. Kada beba preraste kosaru, ide u sportski dio i to je to.
    Sto se tice jaja, ovisi o kolicima, ne pasu sva jaja na sva kolica. Pa preporucujem da kad odlucis koja kolica zelis, vidis koje su marke kompatibilne s njima i izaberes koje ti najbolje pase 🙂 cybex z cloud ima okretnu bazu, ali ako guglate cybex z base naci cete da je dosta ljudi imalo problema s tom bazom. To je mene malo odbilo. Maxi cosi pebble 360 isto se okrece. Besafe jaje je super kao po sigurnosti, ali na zadnjem ADAC testu su dobili losu ocjenu zbog naftalena u etiketama. Navodno su to promijenili, ali nisam bas povjerljiva pa smo od besafe odustali.

A jesi googlala platinum bazu? Jer na nju ide cloud z i kasnije sirona? Ili?

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.