Pipin Super, ako mislis da nije potrebno jos tolko bolje. A i digitalni test ti je pokazao da beta raste. ☺️
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
PipinSuper, ako mislis da nije potrebno jos tolko bolje. A i digitalni test ti je pokazao da beta raste. ☺️
Samo neka tako i ostane
Pipin pa da 😊, makar baka je blizu pa ju uvijek moze pricuvati.
Cure za preglede trazite doznaku 😊
I ja sam mislila vaditi betu, u prvoj trudnoci sam samo jednom i bila je preko 2000, a onda vise nisam isla 😂
Strpiti cu se nekako do petka.
I meni je test pokazao 2-3 pa se nadam da je sve super 🙏
Pipin pa da 😊, makar baka je blizu pa ju uvijek moze pricuvati.
Cure za preglede trazite doznaku 😊
I ja sam mislila vaditi betu, u prvoj trudnoci sam samo jednom i bila je preko 2000, a onda vise nisam isla 😂
Strpiti cu se nekako do petka.
I meni je test pokazao 2-3 pa se nadam da je sve super 🙏
Mamite me sad s tobm betom
Gotova kontrola😊
Posto je tek 5tj ne vidi se jos plod ali je doktor rekao da se vidi zadebljana sluznica sto je znak rane trudnoce. Sutra idem vaditi krv za odredivanje krvne grupe. Pitala sam ga i za tu jednu Sulotrim tabletu sto sam popila dan nakon zaceca rekao je da se tableta ne preporucuje trudnicama ali posto sam ju popila dan nakon zaceca da nema utjecaja na plod. Iako sam ja i dalje zabrinuta, luda 😅 svakako sam mislila i nifty radit u 10. tjednu da budem mirna kroz iduce mjesece trudnoce 🤰🏽 planirate li vi pravit nifty test ili vec imate iskustva s tim? 😊
24 godine 🤰🏽
6.4.'22. ➕ ❤
15.12.'22. termin🤰🏽
Marija kad ti je bila zadnja menstruacija?
Meni 03.03. A privat su me prvo narucili za 08.04.,nisam htjela i odgodila sam na 15.04.,mislila sam da bude rano, necu stres bilo ga dosta u prosloj trudnoci 🥴
Pipin tako ti i mene mami beta, ali onda udahnem i kazem jos malo i uzv 😂
Lonmi i Pipin mene mami i to jakoooo, vjerovatno radi biokemijskih, jer sam imala 2. A to me bude bar malo umirilo. A na uzv ne planiram prije 6+4/5 ili cak 7. 😁
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Marija kad ti je bila zadnja menstruacija?
Meni 03.03. A privat su me prvo narucili za 08.04.,nisam htjela i odgodila sam na 15.04.,mislila sam da bude rano, necu stres bilo ga dosta u prosloj trudnoci 🥴
Pipin tako ti i mene mami beta, ali onda udahnem i kazem jos malo i uzv 😂
7.3. je bila zadnja. Zacece je bilo sa 19. na 20.3. 😊
24 godine 🤰🏽
6.4.'22. ➕ ❤
15.12.'22. termin🤰🏽
Gotova kontrola😊
Posto je tek 5tj ne vidi se jos plod ali je doktor rekao da se vidi zadebljana sluznica sto je znak rane trudnoce. Sutra idem vaditi krv za odredivanje krvne grupe. Pitala sam ga i za tu jednu Sulotrim tabletu sto sam popila dan nakon zaceca rekao je da se tableta ne preporucuje trudnicama ali posto sam ju popila dan nakon zaceca da nema utjecaja na plod. Iako sam ja i dalje zabrinuta, luda 😅 svakako sam mislila i nifty radit u 10. tjednu da budem mirna kroz iduce mjesece trudnoce 🤰🏽 planirate li vi pravit nifty test ili vec imate iskustva s tim? 😊
Super, na idućem će se sigurno vidjeti sve :) ja nisam radila te testove i ovaj put isto ne namjeravam za sad, radila sam kombinirani probir u bolnici :)
Lonmi i Pipin mene mami i to jakoooo, vjerovatno radi biokemijskih, jer sam imala 2. A to me bude bar malo umirilo. A na uzv ne planiram prije 6+4/5 ili cak 7. 😁
Ma jasno, gle ti radi sve što tebe umiruje :)
Sortiraj odgovore
Najstariji