![](/media/img/3a/cb/683f771e81bd3e55a6b2.jpeg)
Natalie znam kako ti je, i ja vanmaternicnu 2019.,zato sam i prvi put bila u panici i sad.
Marija hmmm pa to i nije toliko daleko od moje, nadam se da ce se u petak vec sve vidjeti.
Kad ti je drugi pregled?
Da sam isla prosli petak nebi se vidjelo garant, to bi onda bilo ravnih 5 tt.
Drzite fige za petak, u prvoj trudnoci je srce junacki tuklo u 6+4 😊🥰
Marija kad ti je bila zadnja menstruacija?
Meni 03.03. A privat su me prvo narucili za 08.04.,nisam htjela i odgodila sam na 15.04.,mislila sam da bude rano, necu stres bilo ga dosta u prosloj trudnoci 🥴
Pipin tako ti i mene mami beta, ali onda udahnem i kazem jos malo i uzv 😂
E tako i ja haha :)
Natalie znam kako ti je, i ja vanmaternicnu 2019.,zato sam i prvi put bila u panici i sad.
Marija hmmm pa to i nije toliko daleko od moje, nadam se da ce se u petak vec sve vidjeti.
Kad ti je drugi pregled?
Da sam isla prosli petak nebi se vidjelo garant, to bi onda bilo ravnih 5 tt.
Drzite fige za petak, u prvoj trudnoci je srce junacki tuklo u 6+4 😊🥰
Iduci pregled mi je rekao za 3tj. Sutra cu ici krv vadit. Najgore mi je sto zbog te jedne tablete koju sam popila i dalje glavu razbijam 🙄
24 godine 🤰🏽
6.4.'22. ➕ ❤
15.12.'22. termin🤰🏽
Sto se tice simptoma ja prijavljujem svaki dan sve losiji ten, sa prvom curkom sam imala lice puno crvenih mrljica, a i sad iskacu 😂, prosli tj nadutost, sad se to malo smirilo, jucer su me popodne sibali oni "menstrualni" bolovi, zna me probosti u jajnicima.
Ajmeee toliko sam nestrpljiva.
Idu dani brzo uz malu bebicu doma, ali opet, bas mi je stalo da bude sve super, htjeli smo malu razliku, jos sam na porodiljnom.
Bolove u grudima ja nemam i jos dojim, tj. sad sam ostavila dojenje samo za noc jer sam citala da moze izazvati krvarenja, a tog sam u prosloj trudnoci imala do 28tt (ne ponovilo se).
Nadam se jednoj skolskoj ❤️
Ajme Lonmi cestitam, mi smo zajedno bile na proljetnicama, ne znam jel me se sjecas ,evo te sad na zimskim bebicama jeeej bas sam sretna radi tebe. Nadam se da neces imati tegobe ko s prvom curkom 💕 ne znam jesi napisala, kad imas pregled?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Pozdrav svima, danas popodne cu zvati gino, bas me zanima koji datum ce mi dati za prvi pregled. Zadnja M je bila 23.2., ima li tko s tim datumom da se pratimo ?
hej meni je zadnja menga bila 20.02. isla sam na uzv 7.4 vidi se gestacijska ali plod jos ne pa mi dr.veli da je rana trudnoca jos i da dodjem 19.4. ponovo ,tad bi se trebalo sve vidjeti.nadam se da hoce 🙌
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Pozdrav svima, danas popodne cu zvati gino, bas me zanima koji datum ce mi dati za prvi pregled. Zadnja M je bila 23.2., ima li tko s tim datumom da se pratimo ?
hej meni je zadnja menga bila 20.02. isla sam na uzv 7.4 vidi se gestacijska ali plod jos ne pa mi dr.veli da je rana trudnoca jos i da dodjem 19.4. ponovo ,tad bi se trebalo sve vidjeti.nadam se da hoce 🙌
Super, onda cu te pratiti :) nadam se da hoce tada se sve dobro vidjetii sve bude super imas k, ja nekako nisam htjela zuriti da se ne bi nesto vidjelo, pa da mi ne bi stres jos vise stvorilo :) imas kakve simprome?
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Super, onda cu te pratiti :) nadam se da hoce tada se sve dobro vidjetii sve bude super imas k, ja nekako nisam htjela zuriti da se ne bi nesto vidjelo, pa da mi ne bi stres jos vise stvorilo :) imas kakve simprome?
pa umor, spava mi se dosta i onak sam lijena.
Tak mi je bilo i sad u zadnjoj trudnoci. Uzasno lijena, pospana, koma. Al neke jake simptome nemam, cicke osjetim nekad, nekad ne,zna mi doc muka al i prodje , u naletima! Imam dosta iscjetka al koristim utrogestane pa to pripisujem tome. Kak se ti osjecas? Kad ides na kraju na pregled?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Curke dal itko zna kako ide s naknadama tocnije s komplikacijama ako si zavrsila s porodiljnim i sad ponovo zelis na komplikacije. Kod mene je situacija takva da mi je porodiljni zavrsio 23.03. sad trenutno koristim stari godisnji i pocinjem raditi pocetkom 5 mjeseca. E sad znam da sam u prosloj trudnoci za otvaranje komplikacija morala nositi zadnjih 6 platnih lista , a sta sad kad bi otvorila u 5 mjesecu cim se vratim sa starog godisnjeg? Ne mogu nositi 6 zadnjih platnih lista kad sam bila na porodiljnom ,kak se to onda gleda jel itko zna?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
pa umor, spava mi se dosta i onak sam lijena.
Tak mi je bilo i sad u zadnjoj trudnoci. Uzasno lijena, pospana, koma. Al neke jake simptome nemam, cicke osjetim nekad, nekad ne,zna mi doc muka al i prodje , u naletima! Imam dosta iscjetka al koristim utrogestane pa to pripisujem tome. Kak se ti osjecas? Kad ides na kraju na pregled?
Za pregled zovem danas, ima neke cudne smjene a i ja radim svakako, pa nikako uzeti dvi minute i nazvati je. Svakako, od 14 h je danas pa je odmah zovem.
Meni nekad zna doci muka, i to rkoz jutro primijetila sam, ali me drzi 10,15 minuta i prodje. Sve ostalo klasika, umorna sam i inace haha, pa to nije nista novo. Imam malog skoro dvogodisnjaka tak da ne mogu o umoru i pospanosti i razmisljati.
U prvoj trudnoci me tek narucila kad sam bila cini mi se 8,9 tjedan, kao nema potrebe ranije, pa cu vidjet danas sto ce reci...
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Rita ❤️ naravno da se sjecam. Svako dobro ti zelim u ovoj trudnoci.
Ako prekidas porodiljni i otvaram komplikacije ili nemas barem 2 platne liste na komplikacijama dobivas minimalnu naknadu od 2800kn,isto tako i kroz porodiljni.
Trebala bi 3 mj raditi (barem 2 platne liste) da si dignes prosjek. Mozda to mozes skupiti sad s starim i novim godisnjim?
Sortiraj odgovore
Najstariji