Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    06. Kolovoz 2022. 21:26

snowwhite1410

Cure jel vama oticu noge ? Ja čim stojim duže vrijeme toliko me počnu boljet i oticat da ja ne znam 😵stavljala sam ih u vodu s ledom i ne znam šta pijem dosta vode ali i dalje oticu

O da 🥴. S tim da ja za sad nisam primjetila vidljivu oteklinu, ali postanu vruce, teske i ne mogu stajati. Nadam se da ce biti bolje na moru i onda kad ove vrucine prođu 🥴

snowwhite1410
    07. Kolovoz 2022. 09:55

Lonmi

snowwhite1410

Cure jel vama oticu noge ? Ja čim stojim duže vrijeme toliko me počnu boljet i oticat da ja ne znam 😵stavljala sam ih u vodu s ledom i ne znam šta pijem dosta vode ali i dalje oticu

O da 🥴. S tim da ja za sad nisam primjetila vidljivu oteklinu, ali postanu vruce, teske i ne mogu stajati. Nadam se da ce biti bolje na moru i onda kad ove vrucine prođu 🥴

Onda imamo isti problem samo da ova vrućina popusti da bude bolje 😩

snowwhite1410
    07. Kolovoz 2022. 09:57

Jutro cure meni jutros kada idem piškiti me pecka 😭😭😭😭moja dr je na godišnjem sutra ću zvati valjda imaju neku zamjenu 😩eto sigurno je urino infekcija sada ću i ja morati antibiotik

BlairWaldorf
    07. Kolovoz 2022. 10:55

Meni noge ne otiču ali kako ljeti ne nosim uloške koje inače radim prema svojim ravnim stopalima onda me znaju boljeti 😑🤷 jučer sam bas bila lošije malo, mislila sam da će me grlo zaboljeti i odmah sam posumnjala na koronu naravno ( btw ima je više nego ikad) ...e zasto sam bila lošije ? Visoke temp iako se nisam zadrzavala na suncu, more hladno iako sam se samo osvjezila i odmah izasla , kasno spavanje, rano budenje plus ulazak u 21. tjedan... Cure moje kako ovo leti 😀😀 danas sam odspavala valjda devet sati u komadu i osjećam se dobro. Evo pijem kavicu ☕❤️ 
    Snowwhite možda nije nista strasno, ali nije ni antibiotik... Ja Sumamed- hvala bogu nisam ni osjetila 😄 eto samo da znas ako ćeš trebati piti- u najgorem slučaju. U meduvremenu pij puno brusnice. Meni se čaj bas ne pije, ali zato jedem susene brusnice .... Računam da ću trebati ponoviti cervikalne pa se nadam da je bestija dead. 
    Takoder, jedem jogurte, svaki drugi dan onaj bioaktiv mali prisilim se .... Malo me stolica muči 😖 idem sada u prosjeku svaki drugi dan .... Inače sam redovita. Od tableta nastavljam s novalacom, probioticima (imam ih jos 5) i jučer sam popila šumeći magnezij da me malo osvježi i jer sam imala kratke i ostrije bolove na mahove dolje ... Čitala sam da je to round ligament pain bas točno opisana kako je i meni. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

snowwhite1410
    07. Kolovoz 2022. 11:27

BlairWaldorf

Meni noge ne otiču ali kako ljeti ne nosim uloške koje inače radim prema svojim ravnim stopalima onda me znaju boljeti 😑🤷 jučer sam bas bila lošije malo, mislila sam da će me grlo zaboljeti i odmah sam posumnjala na koronu naravno ( btw ima je više nego ikad) …e zasto sam bila lošije ? Visoke temp iako se nisam zadrzavala na suncu, more hladno iako sam se samo osvjezila i odmah izasla , kasno spavanje, rano budenje plus ulazak u 21. tjedan… Cure moje kako ovo leti 😀😀 danas sam odspavala valjda devet sati u komadu i osjećam se dobro. Evo pijem kavicu ☕❤️
    Snowwhite možda nije nista strasno, ali nije ni antibiotik… Ja Sumamed- hvala bogu nisam ni osjetila 😄 eto samo da znas ako ćeš trebati piti- u najgorem slučaju. U meduvremenu pij puno brusnice. Meni se čaj bas ne pije, ali zato jedem susene brusnice …. Računam da ću trebati ponoviti cervikalne pa se nadam da je bestija dead.
    Takoder, jedem jogurte, svaki drugi dan onaj bioaktiv mali prisilim se …. Malo me stolica muči 😖 idem sada u prosjeku svaki drugi dan …. Inače sam redovita. Od tableta nastavljam s novalacom, probioticima (imam ih jos 5) i jučer sam popila šumeći magnezij da me malo osvježi i jer sam imala kratke i ostrije bolove na mahove dolje … Čitala sam da je to round ligament pain bas točno opisana kako je i meni.

BlairWaldorf 🤗 🤰 ima korone puno i trebamo se pazit tako i ja ko ti osvježim se u moru odmah se presvučem i u hladu ali mislim da ove visoke temperature utječu na sve to, kući klima cijeli dan jer je ne izdrzivo inače na 26c, uživaj ☕☕☕☕u kavici ti si ko ja uživaš u kavici 😍😍😍 probati ću te brusnice i čaj ću si ići kupiti hvala ti na savjetima,baš nebi voljela piti antibiotik sada kada sam trudna 😭i ja pijem Novalac od početka trudnoće to su najbolje i imam one šumeće magnezij od 300 mg to si stavim u ustia jer mi znaju grčevi jako loviti po noći ,ti kružni ligamenti to ti je to  i ja sam to imala u 20 tjednu baš boli ali proći će 🥰poslje krene samo rasti trbuh dosta meni evo u 2 tjedna dosta naraslo zato se priprema maternica za bebu koja će sada sve više rasti i biti sve teža 😍😍😍

snowwhite1410
    07. Kolovoz 2022. 11:31

https://ibb.co/dP13tZG ova knjiga je pre dobra ja sam posudila više knjiga ali ova je top😍😍😍tako da ako možete posudite si super je evo moja preporuka

BlairWaldorf
    07. Kolovoz 2022. 11:38

Brusnica je odlična za urinarni trakt. Tako da nalijevanje plus susene i to je to ! Ni meni nije bilo svejedno popiti antibiotik, ali eto ne bi ga dobili da škodi. 🤷 Tako da benefit istrebljenja bakterije ili barem drzanja pod kontrolom iste je bolji nego da se kasnije ne daj bože nesto zakomplicira. 
    Joj te kavice jutarnje su mi bas gust 😇 onda je vise ne pijem, samo jutarnja nakon doručka. Jos malo pa se bliže pregledi 🙏🥰 ne znam da sam već pitala ali gdje ste radili anomaly scan ? Meni ginekolog kaze da će on ... A za guk moram u bolnicu 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    07. Kolovoz 2022. 11:39

snowwhite1410

https://ibb.co/dP13tZG ova knjiga je pre dobra ja sam posudila više knjiga ali ova je top😍😍😍tako da ako možete posudite si super je evo moja preporuka

Posuditi ću, moram se krenuti informirati me znam bas puno o tako malim bebama jer nemam iskustva 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

snowwhite1410
    07. Kolovoz 2022. 11:52

BlairWaldorf

Brusnica je odlična za urinarni trakt. Tako da nalijevanje plus susene i to je to ! Ni meni nije bilo svejedno popiti antibiotik, ali eto ne bi ga dobili da škodi. 🤷 Tako da benefit istrebljenja bakterije ili barem drzanja pod kontrolom iste je bolji nego da se kasnije ne daj bože nesto zakomplicira.
    Joj te kavice jutarnje su mi bas gust 😇 onda je vise ne pijem, samo jutarnja nakon doručka. Jos malo pa se bliže pregledi 🙏🥰 ne znam da sam već pitala ali gdje ste radili anomaly scan ? Meni ginekolog kaze da će on … A za guk moram u bolnicu

anomaly scan to je meni valjda ginekologica zadnji put na pregledu ili predzadnji ne znam ali zato što sam sad u 24 tjednu sljedeći je 25 mislim da je ne znam u kojem se to radi ali cijelo vrijeme su ultrazvuci 🙈tako da ne znam ići ću privatno na jedan pregled još sada pred kraj 8 mjeseca i to je to bliži se sve ja ne znam gdje to vrijeme ide leti doći će nam brzo bebice 💗🤰 nećemo se ni okrenuti već će biti tu zato sada dok imamo vremena za sebe maksimalno uživamo 🥰🥰🥰u ovom razdoblju koje se možda se ponovi jednom možda par puta u životu 

• poccahontas
    07. Kolovoz 2022. 13:04

Pozz svima. Nova sam clanica na forumu i nadam se ugodnom druzenju. Treca trudnoca, termin mi je 1.2.2023. Anomaly scan sam radila u 13.tjednu i dokt.kaze da je sve u najboljem redu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.