Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    09. Kolovoz 2022. 13:42

klarolina

BlairWaldorf

klarolina

BlairWaldorf

Ne znam kako da ti najbolje opisem, oštriji ali kratkotrajni bolovi sa lijeve i desne strane, kod jajnika i iznad jajnika u predjelu kuka. Kao da me "zabljesne" na sekundicu i tako više puta u danu. Popila sam magnezij, čitala sam da od 21. tjedna kreće potreba za magnezijem a kako sam trenutno na jednom otoku i pijem kišnicu moguće da mi izvor magnezija nije dovoljan i da treba jos nesto dodatno osim novalaca.

Evo bas sam popila jedan bioaktiv prije ručka, nastojim svaki ili barem svaki drugi dan popiti jogurt, jos su mi ostala 3 probiotika i brusnice susene se prisilim jesti tako da preveniram neku urinarnu infekciju a nadam se da je ureoplazma nestala 😑 pomaže mi sve navedeno i kod regularne stolice.

Takva štrecanja, onako kratko ali oštro točno u tom predjelu mene isto znaju mučiti, onda neko vrijeme ništa pa opet par dana se javi i tako u krug. Jesi primijetila kakav obrazac kad se javlja? Jer meni je doktorica rekla da je to rastezanje ligamenata i skroz normalno.

Mene vise muci bockanje baš među nogama, rekla bih cerviks iako se nadam da sam u krivu, još 2 tjedna do pregleda a ako se smanjio i najmanje čeka me strogo mirovanje 😰

Nisi primjetila obrazac ali to je bas bilo u dan kad sam valjda od vrućine i neispavanosti bila krepana a beban je bio cijeli dan aktivan. 2 dana zaredom sam popila magnezij šumeći i zadnja dva dana nista ne boli.
    A nadam se da nećeš bas morati 

Draga, to streckanje je opako tamo u 38, 39 tt. Ko da se okrece na glavi dolje 😂😂
    Ja necu zaboraviti nikada ctg u prvoj trudnoci, obavila sam i cekala vani doktora mozda 4h. Sve trudnice su sjedile u miru, a moja mala se vrtila da sam zvijezde vidjela 😂😂😂😂. Osjecaj kao da netko nutra potegne telefonsku zicu 😂😂. Ili kad hodas pa te strecne da se sva pogrbis, ljudi pitaju je li sve u redu 😂.
    Hmmmm cervix, u prvoj trudnoci ga skroz mjerila, sad ga uopce ne spominje.
    .
    Da li koja od vas zna je li moguce da su bh kontrakcije kao neki osjecaj pritiska, ko da je netko sakom stisnuo maternicu ili sta vec? To me ovu noc probudilo.
    Danas pregled, uopce me strah. Neka je sve dobro, necu ni cuti za mirovanje. 

keti91
    09. Kolovoz 2022. 16:05

Pozz cure..pisala sam vam da sam napokon bez temp i da me je proslo sve to..no unazad 2dana ja niti mirisa niti okusa nemam i muz me odveze danas doktorici jer je ona rekla da ce me testirati..i eto od svega sto me snaslo ja pozitivna na koronu,tako da sam sada u izolaciji 7dana..

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Angeleyes
    09. Kolovoz 2022. 17:10

keti91

Pozz zanima me dali vi bas imate jaki ili bolje reci obilniji iscjedak,znala sam ga imati i prije al skroz manje..
    Nema nikakvog mirisa,samo je bijeli..

Kod mene na dane, uglavnom je ništa ili vodenasto što na ulošku ostane kao 'žućkasto'. Ali dogodi mi se da bude i trag gustoga žućkastog, počelo se javljat nakon dužeg korištenja utrogestana (ne koristim ga više). Dr kaže da je po njoj sve u redu, brisevi su također svi uredni. Ali evo, još mi se pojavi to u tragu na papiru (možda jednom u 2 dana) i nemam pojma zašto. Utrogestana nema već više od mjesec dana. 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

• Salvatore19
    09. Kolovoz 2022. 18:39

keti91

Pozz cure..pisala sam vam da sam napokon bez temp i da me je proslo sve to..no unazad 2dana ja niti mirisa niti okusa nemam i muz me odveze danas doktorici jer je ona rekla da ce me testirati..i eto od svega sto me snaslo ja pozitivna na koronu,tako da sam sada u izolaciji 7dana..

Kako se osjecas? Jel beba ok isto? 
    Samo da sve bude dobro, izolacija ce proci 😊

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

keti91
    09. Kolovoz 2022. 20:47

Salvatore19

keti91

Ma ja samo ne osjetim hranu nemam mirisa ni okusa..
    Sve ostalo je normalno..nemam temp ni nista slicno tome 

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

ancy2010
    09. Kolovoz 2022. 21:37

Lonmi

klarolina

BlairWaldorf

klarolina

BlairWaldorf

Ne znam kako da ti najbolje opisem, oštriji ali kratkotrajni bolovi sa lijeve i desne strane, kod jajnika i iznad jajnika u predjelu kuka. Kao da me "zabljesne" na sekundicu i tako više puta u danu. Popila sam magnezij, čitala sam da od 21. tjedna kreće potreba za magnezijem a kako sam trenutno na jednom otoku i pijem kišnicu moguće da mi izvor magnezija nije dovoljan i da treba jos nesto dodatno osim novalaca.

Evo bas sam popila jedan bioaktiv prije ručka, nastojim svaki ili barem svaki drugi dan popiti jogurt, jos su mi ostala 3 probiotika i brusnice susene se prisilim jesti tako da preveniram neku urinarnu infekciju a nadam se da je ureoplazma nestala 😑 pomaže mi sve navedeno i kod regularne stolice.

Takva štrecanja, onako kratko ali oštro točno u tom predjelu mene isto znaju mučiti, onda neko vrijeme ništa pa opet par dana se javi i tako u krug. Jesi primijetila kakav obrazac kad se javlja? Jer meni je doktorica rekla da je to rastezanje ligamenata i skroz normalno.

Mene vise muci bockanje baš među nogama, rekla bih cerviks iako se nadam da sam u krivu, još 2 tjedna do pregleda a ako se smanjio i najmanje čeka me strogo mirovanje 😰

Nisi primjetila obrazac ali to je bas bilo u dan kad sam valjda od vrućine i neispavanosti bila krepana a beban je bio cijeli dan aktivan. 2 dana zaredom sam popila magnezij šumeći i zadnja dva dana nista ne boli.
    A nadam se da nećeš bas morati

Draga, to streckanje je opako tamo u 38, 39 tt. Ko da se okrece na glavi dolje 😂😂
    Ja necu zaboraviti nikada ctg u prvoj trudnoci, obavila sam i cekala vani doktora mozda 4h. Sve trudnice su sjedile u miru, a moja mala se vrtila da sam zvijezde vidjela 😂😂😂😂. Osjecaj kao da netko nutra potegne telefonsku zicu 😂😂. Ili kad hodas pa te strecne da se sva pogrbis, ljudi pitaju je li sve u redu 😂.
    Hmmmm cervix, u prvoj trudnoci ga skroz mjerila, sad ga uopce ne spominje.
    .
    Da li koja od vas zna je li moguce da su bh kontrakcije kao neki osjecaj pritiska, ko da je netko sakom stisnuo maternicu ili sta vec? To me ovu noc probudilo.
    Danas pregled, uopce me strah. Neka je sve dobro, necu ni cuti za mirovanje.

Tocno znam taj osjećaj, ko da se zabila glavom dole i vrti je livo desno, rekla bi muzu, evo izac ce svaki tren😅😅 najneugodniji osjećaj u ciloj trudnoci mi je bilo to, nadam se da ce me u ovoj zaobic🤭

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

Lonmi
    09. Kolovoz 2022. 22:36

ancy2010

Lonmi

klarolina

BlairWaldorf

klarolina

BlairWaldorf

Mene vise muci bockanje baš među nogama, rekla bih cerviks iako se nadam da sam u krivu, još 2 tjedna do pregleda a ako se smanjio i najmanje čeka me strogo mirovanje 

Tocno znam taj osjećaj, ko da se zabila glavom dole i vrti je livo desno, rekla bi muzu, evo izac ce svaki tren😅😅 najneugodniji osjećaj u ciloj trudnoci mi je bilo to, nadam se da ce me u ovoj zaobic🤭

Daaa, ja sam imala osjecaj da sam jedina s takvim osjecajem 😂😂😂. Sva sam se podizala, vrtila, hodati nisam mogla na tren 😂😂
    Vidjeti cemo 😂

Cure koju kremu za suncanje koristite? Mi idemo sutra na more, imam onu La Roche Posay za bebe, ta bi trebala biti ok. 

• poccahontas
    10. Kolovoz 2022. 00:20

Stuuuuudenticaaaaa

BlairWaldorfNe znam kako da ti najbolje opisem, oštriji ali kratkotrajni bolovi sa lijeve i desne strane, kod jajnika i iznad jajnika u predjelu kuka. Kao da me "zabljesne" na sekundicu i tako više puta u danu. Popila sam magnezij, čitala sam da od 21. tjedna kreće potreba za magnezijem a kako sam trenutno na jednom otoku i pijem kišnicu moguće da mi izvor magnezija nije dovoljan i da treba jos nesto dodatno osim novalaca.

Što se tog "štrecanja" tiče, ja sam sada 11+3 dana i oštro me zaboli sastrane ako naglo ustanem. Zna me oštro boljeti u donjem stomaku dok nešto radim dulje vrijeme, onda znam da moram sjest i odmorit jer tada odmah nestane bol. A ovo probadanje u jajnicima mi se najčešće dogodi dok kihnem ili naglo ustanem ili se naglo okrenem u krevetu, ajme

Meni se isto to dogada, posebno kad vozim pa naglo izadem iz auta ili naglo ustanem. A sto se bazena tice, ja sam 14.tjedana i dr.mi je rekla nikako bazen niti ikakve masažne kade samo more. 

buhtlica23
    10. Kolovoz 2022. 07:53

Pozdrav cure, napravila sam malu pauzu od javljanja. Jucer sam imala pregled u bolnici. Zakasnila sam napraviti Anomaly zbog glupe doktorice. Stvarno razmisljam da je tuzim zbog nemara. Hvala Bogu, sve je uredu. Ovo sto su uspjeli vidjeti. Cervix 4.77 oblika T. Uvijek smo bili manji za 2-3 dana. Sad sa nekim mjerama je veca za 2 tjedna 🥹🤭 ima vecu glavu i duze noge 🤣 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

BlairWaldorf
    10. Kolovoz 2022. 10:00

keti91

Salvatore19

keti91

Ma ja samo ne osjetim hranu nemam mirisa ni okusa..
    Sve ostalo je normalno..nemam temp ni nista slicno tome

Ne brini se . Znam 2 trudnice koje su imale koronu, jedna u 5. mjesecu a jedna u 8. s time da su imale jače simptome od tebe i sve je proslo u redu. Samo dodatno pripazi da se odlično hranis koliko god je to sad teže bez mirisa i okusa ali prisili se 😄
    Bazeni- nikako ! Samo more . Ja sam vjerovatno prije T ureoplazmu pokupila na istima, a sumnjam i na saune. Dobro mi je mama govorila 😵
    Meni je sutra pregled, u petak idem na mjerenje guka i tsh jer krajem mjeseca endokrinolog mi sve to očitava. Eto to je ... Samo da bude sve ok 🙏🙏🙏❤️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.