Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marinelammm
    22. Srpanj 2022. 23:04

keti91

marinelammm

17+3, bila sam pregledu. Curicu čekamo ❤️❤️❤️

Cestitam na curici ❤

Hvala ti puno ❤️❤️😊

snowwhite1410
    23. Srpanj 2022. 08:13

BlairWaldorf

Doryna29

Lonmi

Moja kcer je toliko pokazala pisicu pred kraj na uzv da smo 100% znali da je curica 😂😂😂, a i sad vjerujem da nije doktorica pogriješila, do kraja ce se sve dobro vidjeti.
    I mene muz razljuti, toliko me ni dijete ne unervozi ko on, a onda dalje idu starci, savjeti itd. 😂
    Vi vec kupujete robicu itd.? Ja sam mislila pricekati do jeseni mozda, sve mislim zbog izbora zimske robice.
    Od prve curke imam sve ljetno te male brojceke.
    Ugl, ovih 20 tt je proslo ko nista, sad jos toliko, znaci brzo smo u rodilistu 😂
    Prva trudnoca je duze trajala, ova leti.
    Neka, ionako jedva cekam jesen, ove vrucine su uzas.

Ja sam 15tj. Na jesen planiram aktivno gledati sto sve trebam i onda pocetkom zime kupovati sto bude trebalo.

Snowwhite čestitke na ugovoru 😊😊

Ni ja ne planiram nista prije jeseni, one kasne 🤷😌 bez obzira na vrućine mene ljeto bas veseli, volim se kupati i more me bas jako opusta tako da ću izgustati fino i ovo (valjda zadnji put ko student) duuuuuugo ljeto… 😉
    Za početak ću kupiti najnuznije i budem skicla malo i njuškalo nekako mi se ne da davati previse novaca za sve to, čini mi se neopravdano skupo 🤷😌 bebač će biti kod nas u sobi za početak a onda ću polako preurediti i njegovu sobicu 😍

Jutro 😁 Blair Waldorf hvala ti 🥰❤️ ja sam jutros izgleda osjetila prve kontrakcije u predjelu maternice baš me onako probadalo sada sam u 22 tjedanu mislim da je to normalno,jel još koja od vas to osjeća?

BlairWaldorf
    23. Srpanj 2022. 09:42

Ma ja stalno osjećam pikanja, kontrakcije to je sve normalno jer se sve pomiče, mijenja, beba raste 🥰
    Jutro cure, ja sam sinoć uzasno spavala i probudim se sve me boli ... 🙄 Noge najvise. Ravna stopala 😑 prevruće mi je bilo i probudila sam se milijun puta sinoć 😖 jos koji dan i idem malo na more iskupati se, samo čekam da prođe ovaj najgori toplinski val 😬

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

snowwhite1410
    23. Srpanj 2022. 10:16

BlairWaldorf

Ma ja stalno osjećam pikanja, kontrakcije to je sve normalno jer se sve pomiče, mijenja, beba raste 🥰
    Jutro cure, ja sam sinoć uzasno spavala i probudim se sve me boli … 🙄 Noge najvise. Ravna stopala 😑 prevruće mi je bilo i probudila sam se milijun puta sinoć 😖 jos koji dan i idem malo na more iskupati se, samo čekam da prođe ovaj najgori toplinski val 😬

Mene isto tako stopala bole nemam ravna ali me sve jedno bole i oticu od ove vrućine , jučer je bilo nenormalno toplo meni nije isto za more ali sutra idemo rano ujutro,jer poslje problem za parkirati 😭
    Pametno da malo pričekaš jer stvarno nije ni za putovati ni za more po ovim toplinama.Ja sam u Istri meni je Poreč blizu i Rovinj sve ali opet ne idemo jer su vrućine 😭 jedva čekam 15.08 da m alo zahladi i da prođu gužve . Kada ti Ideš? Mislim da jedva čekaš 🥰ali bolje da prođe ovaj val vrućina 🥰

BlairWaldorf
    23. Srpanj 2022. 10:43

snowwhite1410

BlairWaldorf

Jutro cure, ja sam sinoć uzasno spavala i probudim se sve me boli … 🙄 Noge najvise. Ravna stopala 😑 prevruće mi je bilo i probudila sam se milijun puta sinoć 😖 jos koji dan i idem malo na more iskupati se, samo čekam da prođe ovaj najgori toplinski val 😬

Mene isto tako stopala bole nemam ravna ali me sve jedno bole i oticu od ove vrućine , jučer je bilo nenormalno toplo meni nije isto za more ali sutra idemo rano ujutro,jer poslje problem za parkirati 😭
    Pametno da malo pričekaš jer stvarno nije ni za putovati ni za more po ovim toplinama.Ja sam u Istri meni je Poreč blizu i Rovinj sve ali opet ne idemo jer su vrućine 😭 jedva čekam 15.08 da m alo zahladi i da prođu gužve . Kada ti Ideš? Mislim da jedva čekaš 🥰ali bolje da prođe ovaj val vrućina 🥰

Bila sam ja već tri tjedna na moru pa sam dosla u zg na pregled 😉 i vidjeti muža 🤣
    Ja ti živim u Zagrebu ali smo muž i ja Dalmatinci tako da imamo kuće u dva hrvatska grada na moru😊  idem ti prvo u "njegovu" da se odmorim od puta 🤣i tamo ću biti solo jer on radi a onda kod sebe doma u punu kuću hehehehe. 😊☕ Pregled mi je u osmom pa opet nazad u Zagreb tako da sam ti ja bas na relaciji 🤷 ali polako ! Muž ide na godisnji tek u 9 tako da ćemo onda tad zajedno gustati 🥰 
    Zaboravila sam napisati u proslom postu... U tom sinoćnom deliriju sanjala ja dojenje ... Da sam se time bavila 😊☕ i već mi je krenulo teze namjestanje u krevetu i vrijeme je da si proguglam onaj jastuk za trudnice .... ☕

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

snowwhite1410
    23. Srpanj 2022. 13:19

BlairWaldorf

snowwhite1410

BlairWaldorf

Bila sam ja već tri tjedna na moru pa sam dosla u zg na pregled 😉 i vidjeti muža 🤣
    Ja ti živim u Zagrebu ali smo muž i ja Dalmatinci tako da imamo kuće u dva hrvatska grada na moru😊 idem ti prvo u "njegovu" da se odmorim od puta 🤣i tamo ću biti solo jer on radi a onda kod sebe doma u punu kuću hehehehe. 😊☕ Pregled mi je u osmom pa opet nazad u Zagreb tako da sam ti ja bas na relaciji 🤷 ali polako ! Muž ide na godisnji tek u 9 tako da ćemo onda tad zajedno gustati 🥰
    Zaboravila sam napisati u proslom postu… U tom sinoćnom deliriju sanjala ja dojenje … Da sam se time bavila 😊☕ i već mi je krenulo teze namjestanje u krevetu i vrijeme je da si proguglam onaj jastuk za trudnice …. ☕

Ma baš super onda 🥰🥰🥰to ti se sve poklopilo 🥰
    Onda još malo 🥰 tako i moj ide u 8 mjesecu ali samo 10 dana zato jer će si pustiti za 12 mj kada rodim da bude samnom,sada se odmori malo sama taman 😁ja tako volim biti sama baš mi paše nekad ☺️
    Dojenje to ti je u podsvijesti pa onda sanjaš 😅jer uskoro će nam i to doći 🤗ja ti imam taj jastuk i ne znam čudan mi je više mi odgovara obični si stavim između nogu 😅 kupljen i stoji možda će mi kasnije odgovarati ne znam 🤣ili neku navlaku drugu da sašijem 😅

• inesss
    23. Srpanj 2022. 13:27

snowwhite1410

BlairWaldorf

snowwhite1410

BlairWaldorf

Ja ti živim u Zagrebu ali smo muž i ja Dalmatinci tako da imamo kuće u dva hrvatska grada na moru😊 idem ti prvo u "njegovu" da se odmorim od puta 🤣i tamo ću biti solo jer on radi a onda kod sebe doma u punu kuću hehehehe. 😊☕ Pregled mi je u osmom pa opet nazad u Zagreb tako da sam ti ja bas na relaciji 🤷 ali polako ! Muž ide na godisnji tek u 9 tako da ćemo onda tad zajedno gustati 🥰
    Zaboravila sam napisati u proslom postu… U tom sinoćnom deliriju sanjala ja dojenje … Da sam se time bavila 😊☕ i već mi je krenulo teze namjestanje u krevetu i vrijeme je da si proguglam onaj jastuk za trudnice …. ☕

Ma baš super onda 🥰🥰🥰to ti se sve poklopilo 🥰
    Onda još malo 🥰 tako i moj ide u 8 mjesecu ali samo 10 dana zato jer će si pustiti za 12 mj kada rodim da bude samnom,sada se odmori malo sama taman 😁ja tako volim biti sama baš mi paše nekad ☺️
    Dojenje to ti je u podsvijesti pa onda sanjaš 😅jer uskoro će nam i to doći 🤗ja ti imam taj jastuk i ne znam čudan mi je više mi odgovara obični si stavim između nogu 😅 kupljen i stoji možda će mi kasnije odgovarati ne znam 🤣ili neku navlaku drugu da sašijem 😅

Muzevi imaju pravo na dopust od deset radnih dana ,a nama s blizancima 15 ,isplacuje im se puna placa .
    Ja kad sam prvo rodila bilo mi je stvarno prelagano bez icije pomoci, a sad kad stizu dvoje hmmmmm ne znam bas 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

BlairWaldorf
    23. Srpanj 2022. 15:08

Daaaa .... Moj će to iskoristiti, naravno ! A koliko je roditeljski za očeve ? 
    Da uključila sam se u grupu rode (o dojenju) na fejsu ,voljela bi vise o tome saznati ali me nisu prihvatili jos 😠 ja isto funkcioniram s dva jastuka 😋

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

snowwhite1410
    23. Srpanj 2022. 16:15

Inesss ti već imaš iskustva s porodom 😅i s time šta te čeka nama je ovo prvo dijete tako da ne znam što se više bliži strah me a isto vremeno se i veselim 😵😁 znam da imaju očevi 10 dana ali moj će biti samnom najvjerojatnije cijeli 12 mj tako smo planirali i na porod ide kao podrška ❤️
    BlairWaldorf 🤗 jesi ti i u grupi mame i bebe zimske ja nemam FB ni ne namjeravam zbog toga ga napraviti pa sam ostala tu na forumu, dojenje je jako važno isto dio svega toga što nas očekuje ja još nemam baš informacija o dojenju i kako ga uspostaviti ali doći će 😁 posudila sam si jednu knjigu Trudna i stvarno je odlična u njoj je sve 😍 jako lijepo napisano objašnjeno ali mislim da je sve to ok samo je praksa malo drugačija ali dobro vidjeti ćemo 😊🙈

BlairWaldorf
    23. Srpanj 2022. 19:28

Nisam u nijednoj grupi na Facebooku. Zanimala me samo ova Rodina o dojenju ali me nisu prihvatile jos 🤣😠🤷
    Vidjet ću za knjigu, imala sam neke velike planove oko knjiga pa sa odustala od svega ali ponavljam, učim malo španjolski 😅 tako da se nesto malo educiram 🤣🤣🤣🤣 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.