Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    07. Srpanj 2022. 10:13

keti91

BlairWaldorf

Cure ne znam jel ja dobro vidim ali meni se nazire ona okomita crta koja ide od pupka, iako je jos dosta blijeda. Kako je vama ? Koju kremu koristite za njegu kože? Ja se mažem sa olival kremom body and care.

Ja isto imam tu crtu al isto blijeda je jos…nisi jedina 😀😀

Da. Dosta je blijeda još i tek sam jutros primjetila 🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

keti91
    07. Srpanj 2022. 10:25

BlairWaldorf

keti91

BlairWaldorf

Cure ne znam jel ja dobro vidim ali meni se nazire ona okomita crta koja ide od pupka, iako je jos dosta blijeda. Kako je vama ? Koju kremu koristite za njegu kože? Ja se mažem sa olival kremom body and care.

Ja sam primjetila to jos prije al nisam nikako postavila pitanje,jer ocito je da je to normalno...samo ja imam problem s stomakom sva se osula,imam onako sitne kao bubuljice 😂😂

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Angeleyes
    07. Srpanj 2022. 10:51

marinelammm

buhtlica23

marinelammm

Evo 15+2 danas i još nisam dobila na kilaži ništa. Svi oko mene dižu paniku zbog toga ali osjećam se odlično, a u 13.tjednu kad smo bili na pregledu beba se super razvija. 😁

Ma to je sve super, ja sam do 15 tt izgubila 3 kile na zadnjem pregledu 16+1 dobila 0.5kg.
    Sve se nadam da necu puno natuc. Kod mene je problem sto sam pocela jako dugo spavat. Tipa probudim se u 12 🫣 i onda aprvi put jedem oko pola 2.. i sve to nekako izdrzim ali navecer mogu vola pojest ahhah. Moram se dovest u red. Nadam se samo da necu puno dobiti jer i ovako imam viska 😂

Tek poslije 16.tjedna kreće to nagomilavanje valjda? Ovo mi je prva trudnoća pa ne znam 😂😂

Otprilike tako, meni se stalno nešto jede (uglavnom slano i povrće), a najgore mi je kad me uhvati iza 22h. Nikad takve navike nisam imala... I hvata me umor, malo se bilo vratilo i sad opet spavam ko luda i nemam energije. Plus još ove vrućine. Izgleda da beba sve pokupi, papaju sve redom. 

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

BlairWaldorf
    07. Srpanj 2022. 11:21

keti91

BlairWaldorf

keti91

BlairWaldorf

Ja sam primjetila to jos prije al nisam nikako postavila pitanje,jer ocito je da je to normalno…samo ja imam problem s stomakom sva se osula,imam onako sitne kao bubuljice 😂😂

Znam da je normalno ali nisam imala pojma kad se krene pojavljivati. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    07. Srpanj 2022. 13:53

Kojeg u mjesecu stiže novac od komplikacija ? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Lonmi
    07. Srpanj 2022. 14:19

Meni se sve hvata 😂😂😂. Tako je i prvi put bilo, ali usporile su kg pred kraj, ukupno sam dobila 12kg sta je sasvim ok. Bilo je cura u bolnici na onim zadnjim kontrolama sta su po 30, 35 kg dobile. Ja sam bila ko leptiric 😂😂😂
    S time da sam ja najveći dio trudnoce odlezala, sad se nadam da cu biti aktivna do termina. 

keti91
    07. Srpanj 2022. 14:50

Cure,jel ima tko od vas bas jako pojacan iscjedak? Znam da je to uredu,al ovo je kod mene strasno 😂😂 i prije sam ga imala al nikad toliko

🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤

• avama
    07. Srpanj 2022. 15:32

Loni

Curke, ja sam za prvu bebu uzela ta bebetto kolica i iskreno nisam baš bila zadovoljna. Konstrukcija je ogromna i zauzme vam cijeli gepek, a jaje koje se dobije uz kolica je strašno nekvalitetno. Tako da evo iz osobnog iskustva, nisam baš bila zadovoljna. Prodala sam ih čim smo prestali koristiti košaru i kupila Ergobaby

Također sam imala bebeto i prodala jako brzo, ogromna, zauzmu cijeli gepek, teška. Imate grupu djecja kolica na faceu i tamo možete saznati o module koji vas zanima ili preporuke!

Lonmi
    07. Srpanj 2022. 15:50

keti91

Cure,jel ima tko od vas bas jako pojacan iscjedak? Znam da je to uredu,al ovo je kod mene strasno 😂😂 i prije sam ga imala al nikad toliko

Ima dana kad je moj takav, tako mi je i prvi puta bio. Ponekad sam se znala zabrinuti da nije plodna voda, ali u kasnijoj trudnoci jer je bio bas obilan i vodenast. 
    Jedino dnevni ulosci ili druge gace svaki cas. 
    Plus sto se po ljeti i dosta znojis pa sve to sve pomijesa. Ne znam koji si tjedan, ali oko 20 tt se i moj pojacao. 

keti91
    07. Srpanj 2022. 15:54

Lonmi

keti91

Ima dana kad je moj takav, tako mi je i prvi puta bio. Ponekad sam se znala zabrinuti da nije plodna voda, ali u kasnijoj trudnoci jer je bio bas obilan i vodenast.
    Jedino dnevni ulosci ili druge gace svaki cas.
    Plus sto se po ljeti i dosta znojis pa sve to sve pomijesa. Ne znam koji si tjedan, ali oko 20 tt se i moj pojacao.

22tt sam..
    Ma imam dnevne uloske jer nebih se gacica mogla namjenjati 😀

🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.