Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavendera
    21. Lipanj 2022. 13:59

Mare3112 čestitke☺️🥰

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Lonmi
    21. Lipanj 2022. 15:02

Cestitke cure na deckicima/curicama 🥰
    Mi prezivjele radni dan, mala jos spava pa malo odmaram i jedem kekse 😂
    Uzivajte u danu! ❤️
    Gdje mi je Rita sa proljetnica 2021? Nadam se da citas 😊

buhtlica23
    21. Lipanj 2022. 15:40

BlairWaldorf

buhtlica23

BlairWaldorf

Cure kad točno istječe 3 mjeseca sa 12 ili 14 tjedana ? Svakakvih informacija ima na netu. Kad ste vi rekli drugima ? Inače veliki pozdrav svima ❤️

Mi smo vec svima rekli jos sa 13 tt. Danas sam ravno 15 tt.
    Muku mučim cijelo prijepodne. Ide nam godisnjicu i pokusavam naci nekakav poklon a da ne moram u trgovinu po to. Znaci nist nisam nasla 🫣

Ja sam malo odahla kako je proslo 3 mjeseca. Vjerujem da će biti sve ok 😄 a sto se tiče godisnjice najbolje na neku finu večericu 😘

A i ja sam to mislila, ali sam htjela i neki mali poklonici nista preskupo ali eto nesto da vidi da mislim na njega ☺️

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

puna_pitanja
    21. Lipanj 2022. 16:59

buhtlica23

BlairWaldorf

buhtlica23

BlairWaldorf

Cure kad točno istječe 3 mjeseca sa 12 ili 14 tjedana ? Svakakvih informacija ima na netu. Kad ste vi rekli drugima ? Inače veliki pozdrav svima ❤️

Muku mučim cijelo prijepodne. Ide nam godisnjicu i pokusavam naci nekakav poklon a da ne moram u trgovinu po to. Znaci nist nisam nasla 🫣

Ja sam malo odahla kako je proslo 3 mjeseca. Vjerujem da će biti sve ok 😄 a sto se tiče godisnjice najbolje na neku finu večericu 😘

A i ja sam to mislila, ali sam htjela i neki mali poklonici nista preskupo ali eto nesto da vidi da mislim na njega ☺️

Tu sam sretnica jer mi je dragi gejmer 😂 uvijek moze joystick ili igrica sa steama, nikad kraja 😂

30g, OTP 10.11.

buhtlica23
    21. Lipanj 2022. 17:24

puna_pitanja

buhtlica23

BlairWaldorf

buhtlica23

BlairWaldorf

Tu sam sretnica jer mi je dragi gejmer 😂 uvijek moze joystick ili igrica sa steama, nikad kraja 😂

E jbg, blago tebi 🤣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

keti91
    21. Lipanj 2022. 17:49

Pozz zanima me sada planiram kupiti vcrs baby watcher sad me zanima gdje da tocno da trazim otkucaje jer budem negdje drugdje trazila a ne nadjem ajmee sama po sebi panicar sam..🤣

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Lonmi
    21. Lipanj 2022. 18:07

Cure, pocinje me boljeti grlo. Sta se smije kod prehlade? Sve sam zaboravila vec 🥴

Inna_92
    21. Lipanj 2022. 18:53

Keti, kreneš lagano od područja između pupka in stidne kosti pa prema dolje. Otkucaji se čuju otprilike u razini ruba slip gaćica. Prošli tjedan su bili više prema desno, sada su više centralno smješteni. Imaš na youtube-u video, nekoliko žena je snimilo kako su našle otkucaje.

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

santina
    21. Lipanj 2022. 19:25

Ajme MalaMagla tebi pravo uzbudljiv dan. Ne sekiraj se. Teako je vrijeme, vjer ti malo pao tlak. Jedi/pij dosta slanog. Kad osjetis da ti je slabo popij casu vode sa vegetom. Meni je u petak tlak bio 80/60. Tako da razumijem te. Pratim ga isto ovih dana..
    U prosloj trudnoci sam zurila ginekologu i isto tako pala, oderala koljena, kod skocnog zgloba. Dan danas mi je ostao oziljak i sjetim ga se rado. Tad su mi samo poslusali bebu, sve bilo ok i nisam bila ni pod kakvim nadzorom.

Lida 🍀
    21. Lipanj 2022. 19:27

Keti najbolje da pogledas na YouTubeu, ima puno videa ☺️
    MalaMagla kod tebe bas uzbudljivo 😅, bitno da je beba ok. ☺️ Steta za more sto se ne smijes kupati. 😑 Kako je prosla ta depilacija? 😅 Sta su sve brijali haha
    I kako se radi cervikometrija, vaginalno ili preko trbuha? To mi nisu jos mjerili 

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani