Cestitke cure na deckicima/curicama 🥰
Mi prezivjele radni dan, mala jos spava pa malo odmaram i jedem kekse 😂
Uzivajte u danu! ❤️
Gdje mi je Rita sa proljetnica 2021? Nadam se da citas 😊

Cure kad točno istječe 3 mjeseca sa 12 ili 14 tjedana ? Svakakvih informacija ima na netu. Kad ste vi rekli drugima ? Inače veliki pozdrav svima ❤️
Mi smo vec svima rekli jos sa 13 tt. Danas sam ravno 15 tt.
Muku mučim cijelo prijepodne. Ide nam godisnjicu i pokusavam naci nekakav poklon a da ne moram u trgovinu po to. Znaci nist nisam nasla 🫣
Ja sam malo odahla kako je proslo 3 mjeseca. Vjerujem da će biti sve ok 😄 a sto se tiče godisnjice najbolje na neku finu večericu 😘
A i ja sam to mislila, ali sam htjela i neki mali poklonici nista preskupo ali eto nesto da vidi da mislim na njega ☺️

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29

Cure kad točno istječe 3 mjeseca sa 12 ili 14 tjedana ? Svakakvih informacija ima na netu. Kad ste vi rekli drugima ? Inače veliki pozdrav svima ❤️
Muku mučim cijelo prijepodne. Ide nam godisnjicu i pokusavam naci nekakav poklon a da ne moram u trgovinu po to. Znaci nist nisam nasla 🫣
Ja sam malo odahla kako je proslo 3 mjeseca. Vjerujem da će biti sve ok 😄 a sto se tiče godisnjice najbolje na neku finu večericu 😘
A i ja sam to mislila, ali sam htjela i neki mali poklonici nista preskupo ali eto nesto da vidi da mislim na njega ☺️
Tu sam sretnica jer mi je dragi gejmer 😂 uvijek moze joystick ili igrica sa steama, nikad kraja 😂

30g, OTP 10.11.

Tu sam sretnica jer mi je dragi gejmer 😂 uvijek moze joystick ili igrica sa steama, nikad kraja 😂
E jbg, blago tebi 🤣

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Pozz zanima me sada planiram kupiti vcrs baby watcher sad me zanima gdje da tocno da trazim otkucaje jer budem negdje drugdje trazila a ne nadjem ajmee sama po sebi panicar sam..🤣
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Cure, pocinje me boljeti grlo. Sta se smije kod prehlade? Sve sam zaboravila vec 🥴

Keti, kreneš lagano od područja između pupka in stidne kosti pa prema dolje. Otkucaji se čuju otprilike u razini ruba slip gaćica. Prošli tjedan su bili više prema desno, sada su više centralno smješteni. Imaš na youtube-u video, nekoliko žena je snimilo kako su našle otkucaje.
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska 
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Ajme MalaMagla tebi pravo uzbudljiv dan. Ne sekiraj se. Teako je vrijeme, vjer ti malo pao tlak. Jedi/pij dosta slanog. Kad osjetis da ti je slabo popij casu vode sa vegetom. Meni je u petak tlak bio 80/60. Tako da razumijem te. Pratim ga isto ovih dana..
U prosloj trudnoci sam zurila ginekologu i isto tako pala, oderala koljena, kod skocnog zgloba. Dan danas mi je ostao oziljak i sjetim ga se rado. Tad su mi samo poslusali bebu, sve bilo ok i nisam bila ni pod kakvim nadzorom.

Keti najbolje da pogledas na YouTubeu, ima puno videa ☺️
MalaMagla kod tebe bas uzbudljivo 😅, bitno da je beba ok. ☺️ Steta za more sto se ne smijes kupati. 😑 Kako je prosla ta depilacija? 😅 Sta su sve brijali haha
I kako se radi cervikometrija, vaginalno ili preko trbuha? To mi nisu jos mjerili 
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙 
- 17.11.2022. N ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji