Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    12. Lipanj 2022. 11:33

Cestitam novim curama! Dobrodosle, zelim svima uredne trudnoce! ❤️

• kokolo28
    12. Lipanj 2022. 12:06

Coco_39

Evo test je pokazao 2 tjedna…sami početak!!!
    sutra na beticu i onda ćemo vidjeti šta i kako će reći dalje…nadamo se da će sve biti kako treba

Cestitam draga ❤️❤️

👱‍♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
    🧔30, sve ok

• Doryna29
    12. Lipanj 2022. 12:23

lussy2205_

Ja se danas osjecam uzasno,nemam energije ništa,maternica zateže,jajnici i cice bole. Jucer imala neku kontrolu,posto me od antibiotika ulovila gljivica. I gin zavirila na 30 sekundi da vidimo bebaca kad sam vec tamo ,vec su se pocele formirati izdanci nogica i rucica,onako kao krugovi i sad izgleda kao medo😂..

Mi smo otprilike jednako trudne i cini mi se da se jednako osjecamo. 
    Ja sam jako bezvoljna i trenutno samo na GO i dane provodim tako da spavam po 3-4 puta tijekom dana. 
    Ja nekako imam faze kad me jajnicu i maternica zatezu i probadaju pa se nakon toga smiri na par dana.
    Cice da ne pricam, bole me bas bas jako. Pogotovo ujutro kad tek ustanem iz kreveta. Vec su se povecale sigurno za broj....
    Ja sam isto bila na antibioticima i dobila gljivice, ali ja sam uzela od Aromare Gyn pro i meni je to stvarno pomoglo.

snowwhite1410
    12. Lipanj 2022. 13:38

levanati95

Snowwhite i meni se cini da je kao ribica mala, tocno kao kad se ribica zabije u stijenku akvarija hahha tako mi se cini, kao da mi se zabije s nutarnje strane trbuha. Meni recimo je odmah tako krenulo, plus kao da mjehuric neki pukne unutra, nisam osjecala te lagane leptirice 😊😊 ili jesam pa nisam kuzila.
    Meni je sad zanimljivo jer poslusam srce bebi tu i tamo s onim dopllerom, pa zna nekad udariti tocno u sondu 🤭🤭😍 predivan osjecaj u svakom slucaju, jos malo pa cemo dobivati prave udarce 🥰🥰🥰

Grčevi u nogama- ja se toga jako bojim ako me krenu loviti, i prije trudnoce sam znala imati takav grc da se nebi smirilo po 20min, cijeli madrac mi je znao mokar biti koliko sam se preznojavala dok je trajalo, uzas. Sad uzimam magnezij i molim se da mi se ne pojave 🙏

Znači može se u trudnoći magnezij morati cu i ja piti jer mi bas to jako smeta 😅 dali ste se vi kupale u moru?

keti91
    12. Lipanj 2022. 14:11

Pozz zanima me dali ste isle na bazene na kupanje?i dali je to uopce preporucljivo spram da se dosta ljudi kupa..ja i muz planiramo ici iako cu se ja s ginekologom posavjetovati,ali treba cekati do 21.

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

snowwhite1410
    12. Lipanj 2022. 14:30

lussy2205_

keti91

Pozz zanima me dali ste isle na bazene na kupanje?i dali je to uopce preporucljivo spram da se dosta ljudi kupa..ja i muz planiramo ici iako cu se ja s ginekologom posavjetovati,ali treba cekati do 21.

keti91

Ja sam se u samom početku kupala u u bazenu i u moru ,jos sredinom 5. mjeseca ,jedino sto je dobro da odmah maknes mokar kupaci sa sebe i stavis suhi,da se ne razmnožavaju bakterije.

Ja bih se kupala ali me strah da je bebi hladno 😅

• avama
    12. Lipanj 2022. 14:55

Lonmi

Cure, a kako ne dizete djecu? Pa moja ima 9kg,ali pa nemoguce je funkcionirati, a da ju ne dignem, makar na previjalicu, u krevetic, auto. Jos k tome prohodava pa sam sagnuta.
    Dajte mi savjete kako jer ja ju jednostavno moram. Da ne pricam o stepenicama itd. 🤔🤔🤔
    Mislim kako to izvesti, lako dok je muz doma, ali pa vecinom smo same. Sta je to dizanje toliko opasno?
    .
    Jel se kupate u moru, meni je nekako hladno 😑
    .
    Avama, ja sam prestala s dojenjem odmah iz preventive. Sjecas se onog mojeg smedarenja u prvoj trudnoci. Jednostavno me bilo strah, ali ginic nije bio protiv.

A ja isto dižem svog malenog. A moja gin je isto rekla da ne moram odmah prestati dojiti, ali svejedno me strah

puna_pitanja
    12. Lipanj 2022. 16:27

Avocado

Pozz cure 😊 Kad vam se počeo vidjeti trbuh? Vama kojima je prva trudnoća 🤗
    Cure koje su 13tt jel vam se vidi trbuh? 🤗

Bok, Avocado, evo ja 18+3 i jos uvijek se ne kuzi. Ja sam dosta visoka i krupna pa se valjda rasporedilo, ja osjetim da nije mekano pod rukom nego tvrdo, ali netko tko ne zna da sam trudna ne bi mogao pretpostaviti... nekad me to malo zabrine čak, al boguhvala na forumašicama da me oraspolože ❤

30g, OTP 10.11.

Lonmi
    12. Lipanj 2022. 16:33

lussy2205_

keti91

keti91

Ja sam se u samom početku kupala u u bazenu i u moru ,jos sredinom 5. mjeseca ,jedino sto je dobro da odmah maknes mokar kupaci sa sebe i stavis suhi,da se ne razmnožavaju bakterije.

Jel se nisi smrzla sredinom 5.mj u moru? 😂😂😂
    Meni sad hladno 😂
    .
    Bebi nije hladno u trbuhu ne brinite, ona je dobro zasticena, samo pazite da ne dobite upalu mjehura ako bi bilo hladnije i mokri kupaci odmah skinuti. 

Lonmi
    12. Lipanj 2022. 16:34

avama

Lonmi

Cure, a kako ne dizete djecu? Pa moja ima 9kg,ali pa nemoguce je funkcionirati, a da ju ne dignem, makar na previjalicu, u krevetic, auto. Jos k tome prohodava pa sam sagnuta.
    Dajte mi savjete kako jer ja ju jednostavno moram. Da ne pricam o stepenicama itd. 🤔🤔🤔
    Mislim kako to izvesti, lako dok je muz doma, ali pa vecinom smo same. Sta je to dizanje toliko opasno?
    .
    Jel se kupate u moru, meni je nekako hladno 😑
    .
    Avama, ja sam prestala s dojenjem odmah iz preventive. Sjecas se onog mojeg smedarenja u prvoj trudnoci. Jednostavno me bilo strah, ali ginic nije bio protiv.

A ja isto dižem svog malenog. A moja gin je isto rekla da ne moram odmah prestati dojiti, ali svejedno me strah

Mislim da je jednostavno nemoguce da ih ne dizemo 😂
    Osim ako unajmis dadilju koja ce sve umjesto tebe 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.