Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Svemirka
    07. Lipanj 2022. 10:08

snowwhite1410

Evo ga 😅😅😅nadam se da je to to Mar'ca hvala ti 😁🤗

Kako si dodala to na kraju? 😁

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓
    05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
    06/2022 - anomaly scan ✅️

Mar'ca🌺
    07. Lipanj 2022. 10:13

snowwhite1410

Evo ga 😅😅😅nadam se da je to to Mar'ca hvala ti 😁🤗

Jej, uspjelo je. 😊😊

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

Svemirka
    07. Lipanj 2022. 10:17

Ooo uspjela i ja. Bravo 👏 haha. Hvala Mar'ca

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓

puna_pitanja
    07. Lipanj 2022. 10:21

Svemirka

LUX

Jel itko tu vodi privatno trudnocu? Kako to funkcionira? Jel mogu ja prva 3 mj vodit privatno (jer je plan bio biti cijelo ljeto na moru) i da mi moj gin salje uputnice i onda kad se vratim nastavit kod njega?

Ja vodim privatno. Soc gin samo šaljem mailove što mi treba od uputnica i poslikala sam mu prvi nalaz od privatnika da ima potvrdu trudnoće u sustavu. Možeš kako želiš.

E samo za svaki slucaj  nije lose prvo se konzultirati sa socijalnim jel mu to ok, znam da je nekoj curi dal s ljetnica ili jesenskih socijalni ginekolog radio probleme da nije htio napisati uputnicu ili tak nesto bez da on odradi pregled, jer kao ako vodis privatno, onda mozes i pretrage raditi privatno... to je bio jedan takav slucaj, znam da vecini ne smeta, i moj ginekolog salje uputnice i lijekove kako ga zamolim po preporuci privatnog, ali nista ne kosta pitati socijalnog jel mu takav aranzman ok, cisto da ne bi bilo problema.

30g, OTP 10.11.

FourLeafClover
    07. Lipanj 2022. 10:24

Svemirka

LUX

Jel itko tu vodi privatno trudnocu? Kako to funkcionira? Jel mogu ja prva 3 mj vodit privatno (jer je plan bio biti cijelo ljeto na moru) i da mi moj gin salje uputnice i onda kad se vratim nastavit kod njega?

Ja vodim privatno. Soc gin samo šaljem mailove što mi treba od uputnica i poslikala sam mu prvi nalaz od privatnika da ima potvrdu trudnoće u sustavu. Možeš kako želiš.

E vidim da si ti radila Panoramu, s koliko si je točno radila i koliko dugo si čekala na nalaze? 

Queen_of_North
    07. Lipanj 2022. 10:25

Lumia26

Svemirka

Da, tajice iz lidla su super. Iz Sinsaya naručila jedne koje sad nosim, ali.. Fali im elastina, već sad su mi nekako male u trbuhu, u guzi velike, nerastezljive i nekako krute. Javite ako gdje nađete super trudničku robu. Ja si spremam u favorite na Zalando recimo pa ću pričekati neke popuste. Vidim da imaju 2-packove tajica po 130 kuna. Jel to netko

Ja sam naručila na About you tajice, duljine 3/4, marke Mamalicioust "Ema". Super su kvalitete i jako udobne. Platila sam ih s nekim popustom 212kn 2 komada, nisam mogla dočekati Lidl akciju a ne stanem u ništa od stare odjeće. Dobila sam već 5kg 😔, tjedan 13+6

Lumia26, mi smo isto u dan, ja sam danas 13 + 6. 
    Zanima me mame kako ste s hranom, debljanjem, velikim apetitom ?
    Za sad nisam nista dobila, ali zbilja se pazim. U prosloj trudncoi sam do ovog perioda imala 5 kilograma vise.
    Jedem kakti rec sve, samo ne slatko , to mijenjam s vocem, ne jedem kasno,... obozavam slano čips i te stvari, to ne jedem, ali se počastim malo pistacijem ili slanim kikirikijem kroz jutro . Ne jedem kasno navecer. Negdje sam pisala vec o prosloj trudnoci i o svojih jako puno kila kojih sam teskom mukom skidala nakon poroda, od  straha da se ne dogodi opet pazim, a imam velik apetit i stalno mi se nesto jede, bez obzira na ista 

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Svemirka
    07. Lipanj 2022. 10:32

FourLeafClover

Svemirka

LUX

E vidim da si ti radila Panoramu, s koliko si je točno radila i koliko dugo si čekala na nalaze?

S 11+5 sam radila i 8 dana sam čekala nalaze, uključujući vikend. Taman su stigli taj dan kad je već lagano počelo nestrpljenje 😁

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓

buhtlica23
    07. Lipanj 2022. 10:33

Queen_of_North

Lumia26

Svemirka

Da, tajice iz lidla su super. Iz Sinsaya naručila jedne koje sad nosim, ali.. Fali im elastina, već sad su mi nekako male u trbuhu, u guzi velike, nerastezljive i nekako krute. Javite ako gdje nađete super trudničku robu. Ja si spremam u favorite na Zalando recimo pa ću pričekati neke popuste. Vidim da imaju 2-packove tajica po 130 kuna. Jel to netko

Ja sam naručila na About you tajice, duljine 3/4, marke Mamalicioust "Ema". Super su kvalitete i jako udobne. Platila sam ih s nekim popustom 212kn 2 komada, nisam mogla dočekati Lidl akciju a ne stanem u ništa od stare odjeće. Dobila sam već 5kg 😔, tjedan 13+6

Lumia26, mi smo isto u dan, ja sam danas 13 + 6.
    Zanima me mame kako ste s hranom, debljanjem, velikim apetitom ?
    Za sad nisam nista dobila, ali zbilja se pazim. U prosloj trudncoi sam do ovog perioda imala 5 kilograma vise.
    Jedem kakti rec sve, samo ne slatko , to mijenjam s vocem, ne jedem kasno,… obozavam slano čips i te stvari, to ne jedem, ali se počastim malo pistacijem ili slanim kikirikijem kroz jutro . Ne jedem kasno navecer. Negdje sam pisala vec o prosloj trudnoci i o svojih jako puno kila kojih sam teskom mukom skidala nakon poroda, od straha da se ne dogodi opet pazim, a imam velik apetit i stalno mi se nesto jede, bez obzira na ista

Ja sam u minusu 3 kile. Sve se nadam da se necu jos poceti debljati danas mi je 13+0.
    I ovako imam kg viska pa se nadam da se necu udebljati vise od  10kg 🫣
    Tek sad sam pocela jesti pomalo. I dalje imam povremene mucnine ali evo 3 dan da nisam povratila i sve se nadam da Ce tako ostati. 😁
    Zadnjih dana sam na lubenici. Jucer kupila neku ali mi nije bas neka ali dobro. 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Mar'ca🌺
    07. Lipanj 2022. 10:42

Svemirka

Ooo uspjela i ja. Bravo 👏 haha. Hvala Mar'ca

Odlično. 🥰🥰

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

Svemirka
    07. Lipanj 2022. 10:50

U Gineko, Zagreb.

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.