Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Trudnica2022
    03. Lipanj 2022. 10:18

Lota 🌼

Trudnica2022

Lota 🌼

FourLeafClover

Ja isto radim i planiram raditi do kraja, pod uvjetom da bude sve u redu i da mi na poslu ne bude stresnije no inače.
    Lota, dobrodošla, želim ti da ovaj put bude sve ok. A za pregled, mrvicu je rano, ja osobno bih odgodila pregled za cca tjedan dana.

Hvala 🥰
    Pa i je, u prve dvije sam bila sa cca 7 tt. Ne znam jel on to napravio obzirom na dva spontana prije ili ?
    Zamolit cu ga da mi da samo uputnice za krv, ovako cu se samo isprepadat ak se nista ne vidi, a i znam da nije dobro ici cesto na te preglede bas.

Draga nakon 2 spontana i ja aam imala prvi pregled sa 5+3 da se ustanovi je li sve ok i prepise ti tablete za svaki slucaj i evo hvala bogu kod mene je sada sve super nadam se da ce tako biti i kod tebe 🥰

Sad mi je lakse, a jel ti bas ultrazvuk radio ili samo dao uputnice za krv ? Sta se vidjelo na pregledu tako rano ?
    Hvala ti. 😍 u kojem si tjednu ?

Da bas ultrazvuk vidjela se ges. vrecica vidjeo se i plod malkice srce se naravno jos nije culo ali to me nije brinulo jer sam znala da je jos uvijek rano za to i onda sam imala preglede svake 2 sedmice da mi se prati stanje i dobila progesteron da pijem za svaki slucaj  i uzeo mi bris na HIV i to je u glavnom to na prvom pregledu, na drugom sam vadila krv secer urin i tako one stvari sto i sleduju i tada se i culo srce, uglavnom zbog predhodnog iskustva ti je bolje da se javis odma 
    Ja sam sutra tacno 12 tjedan🥰🥰

Lida 🍀
    03. Lipanj 2022. 10:22

Poz curke, ja sam isto vec pocela zapisivat sta mi treba za pocetak, iako sam jos uvijek u strahu i predahnut cu tek poslije sljedeceg pregleda. Ili velikog anomalya 😅 ono sto sam zasad zapisala su kolica (to cemo najvjerojatnije polovna - 3u1 najbolje), ako ne polovno onda cemo nova ali do 4000kn jer preko mi je sve pretjerivanje a nije da cu bebu vozit po brdima i kamenju pa da mora imat neke posebne specifikacije. Dosta hvale Graco Evo 3u1, Chipolino tria 3u1, Kunert 3u1 VIP . Autosjedalica obavezno nova i kvalitetna, inhalator (Phillips tuljan), aspirator vidjela sam taj Nosiboo od 1000kn ali svekrva koja radi na pedijatriji je rekla najbolje za ciscenje nosica je sprica i fizioloska, ne bacat pare na ovo. Zatim boce i dude naravno novo, to jos proucavam... Krevetic i neke pocetne higijenske potrepštine dobijemo od grada za prvorodence. Robicu nemam od koga naslijediti ali i to se nade polovno, ima na mojim krpicama koliko hocete samo pregledajte recenzije od prodavača, vecina je te robice kratko nosena, a ako bas necemu ne odolim kupit cu novo. Iza 20tt cu krenuti s kupnjom, najprije velikih stvari a onda pomalo.

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Queen_of_North
    03. Lipanj 2022. 10:31

Lida 🍀

Poz curke, ja sam isto vec pocela zapisivat sta mi treba za pocetak, iako sam jos uvijek u strahu i predahnut cu tek poslije sljedeceg pregleda. Ili velikog anomalya 😅 ono sto sam zasad zapisala su kolica (to cemo najvjerojatnije polovna - 3u1 najbolje), ako ne polovno onda cemo nova ali do 4000kn jer preko mi je sve pretjerivanje a nije da cu bebu vozit po brdima i kamenju pa da mora imat neke posebne specifikacije. Dosta hvale Graco Evo 3u1, Chipolino tria 3u1, Kunert 3u1 VIP . Autosjedalica obavezno nova i kvalitetna, inhalator (Phillips tuljan), aspirator vidjela sam taj Nosiboo od 1000kn ali svekrva koja radi na pedijatriji je rekla najbolje za ciscenje nosica je sprica i fizioloska, ne bacat pare na ovo. Zatim boce i dude naravno novo, to jos proucavam… Krevetic i neke pocetne higijenske potrepštine dobijemo od grada za prvorodence. Robicu nemam od koga naslijediti ali i to se nade polovno, ima na mojim krpicama koliko hocete samo pregledajte recenzije od prodavača, vecina je te robice kratko nosena, a ako bas necemu ne odolim kupit cu novo. Iza 20tt cu krenuti s kupnjom, najprije velikih stvari a onda pomalo.

mi smo robicu dobili i to nas je spasilo, iako smo opet morali neke stvari kupiti.
    sto se tice bocica i dudica, ja sam kupila samo jednu bocicu da imam za rezervu jer sam planirala dojiti i dojila sam. Dude nisam, jer nisam htjela navikavati dijete na dude, ako nema bas potrebe za tim, i stvarno nije ni trazio.

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

• BugaDuga
    03. Lipanj 2022. 10:34

Puna_pitanja to moram i ja loviti u lidlu. Tamo su najpovoljniji. I tajice. Imam jedne iz kauflanda koje nisu bas nest prekvalitetne, ali su udobne. I ja ih ne stedim (susim ih u susilici). 
    Ja imam skinuto hrpu popisa u mobu, pa budem jedan dan (kad ulovim vremena) ih zaljepila tu pa ko hoce nek si pogleda/usporedi/dopuni svoj. 

26.4. 7+1 ❤️

FourLeafClover
    03. Lipanj 2022. 11:02

Meni su se recimo kolica pokazala kao top 3 stvari za bebu, maksimalno smo ih koristili, ja sam doslovno svaki dan bila satima u šetnji, i tako cijelih prvih godinu, a i kasnije, baš smo dugo kolica koristili i nije mi nimalo žao što sam ih puno platila, jer su baš max max korištena, a opet su ostala kao nova za drugo dijete. Tako da se kvalitetna kolica svakako isplate, pogotovo neki brendovi poput Bugaboo, Stokkea, iCandy i sl. koji se uvijek kasnije mogu dobro prodati. Za putovanja smo imali ona Babyzen Yoyo, superpraktična i lagana no meni nikako nisu za svakodnevno korištenje, ali za putovanja su nas spasila. Jaje sam uzela odvojeno od kolica, svakako preporučam Cybex jer idu do 13kg/87cm i zbilja se dugo mogu koristiti. Nakon toga smo uzeli sjedalicu 0+/1 i ona će nam taman biti ok dok druga beba ne bude trebala van iz jajeta. 
    Nisam kupovala nikakvu hrpu gluposti, i pokazalo se da sve što sam kupila smo zaista i koristili. Meni je i Babybjorn bio super stvar, jer je lagan i praktičan i mogao je svuda s nama, od restorana do plaže. 
    Osim navedenog, krevetić kao nužna stvar (mi smo ga doista i koristili, nije bilo cosleepinga), inhalator (Omron CompAir koji može i za djecu i odrasle), Nosiboo, baby kamera (nju i dan danas koristimo jer mali spava u svojoj sobi otkad je imao godinu i dana i tako ga uvijek imamo na oku, što za dnevno, što za noćno spavanje), baby gym, Casmatino podloga. E da, i babycook, to me spasilo kad su krenule kašice, nije nužno, ali olakšava život. Prijenosni krevetić za putovanja smo znali posuditi iako to svaki hotel sad ima. Gnijezdo nisam ni kupovala ni koristila. 

Pipin
    03. Lipanj 2022. 11:39

Lunadelu - moze, napisem iduci tjedan koji je bio moj popis pa preuzmi sto ti se svidja i pase :)

• Nik135
    03. Lipanj 2022. 12:57

Pozdrav svima, danas sam zvala svoju doktoricu koja me na prvi pregled naručila tek 29.06. Smatram da je to ipak malo prekasno za prvi pregled, ne volim nikome pričati za trudnoću dok ne vidim da je sve ok, a ovak mi je predugo jos mjesc dana. U predhodnim trudnoćama sam išla ipak nešto ranije.. U dvoumici sam da odem ranije privatno, sto mislite?

keti91
    03. Lipanj 2022. 13:17

Lida 🍀

Poz curke, ja sam isto vec pocela zapisivat sta mi treba za pocetak, iako sam jos uvijek u strahu i predahnut cu tek poslije sljedeceg pregleda. Ili velikog anomalya 😅 ono sto sam zasad zapisala su kolica (to cemo najvjerojatnije polovna - 3u1 najbolje), ako ne polovno onda cemo nova ali do 4000kn jer preko mi je sve pretjerivanje a nije da cu bebu vozit po brdima i kamenju pa da mora imat neke posebne specifikacije. Dosta hvale Graco Evo 3u1, Chipolino tria 3u1, Kunert 3u1 VIP . Autosjedalica obavezno nova i kvalitetna, inhalator (Phillips tuljan), aspirator vidjela sam taj Nosiboo od 1000kn ali svekrva koja radi na pedijatriji je rekla najbolje za ciscenje nosica je sprica i fizioloska, ne bacat pare na ovo. Zatim boce i dude naravno novo, to jos proucavam… Krevetic i neke pocetne higijenske potrepštine dobijemo od grada za prvorodence. Robicu nemam od koga naslijediti ali i to se nade polovno, ima na mojim krpicama koliko hocete samo pregledajte recenzije od prodavača, vecina je te robice kratko nosena, a ako bas necemu ne odolim kupit cu novo. Iza 20tt cu krenuti s kupnjom, najprije velikih stvari a onda pomalo.

Lida idi u Bubamaru ja sam kupila kolica 3u1 i to nebih kupila da nije bila brutalna akcija..
    Sa 3600 na 1800kn..
    I imaju sve boje ja sam uzela neutralnu boju jer tad jos nismo znali da je curica 
    A ja sam neki dan robice dobila ajmee da nezz kuda bih s njom..
    Cak cu mozda i pola pokloniti jer stvarno imam previse a pola toga nece obuci sigurno jer brzo prerastu 

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Lida 🍀
    03. Lipanj 2022. 13:34

keti91

Lida 🍀

Lida idi u Bubamaru ja sam kupila kolica 3u1 i to nebih kupila da nije bila brutalna akcija..
    Sa 3600 na 1800kn..
    I imaju sve boje ja sam uzela neutralnu boju jer tad jos nismo znali da je curica
    A ja sam neki dan robice dobila ajmee da nezz kuda bih s njom..
    Cak cu mozda i pola pokloniti jer stvarno imam previse a pola toga nece obuci sigurno jer brzo prerastu

Koja si uzela? Isplati se cekat akcije 🤗  
    Hahaha evo javljam se ako bude i kod mene curica 😂😋

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lonmi
    03. Lipanj 2022. 13:38

Nik135

Pozdrav svima, danas sam zvala svoju doktoricu koja me na prvi pregled naručila tek 29.06. Smatram da je to ipak malo prekasno za prvi pregled, ne volim nikome pričati za trudnoću dok ne vidim da je sve ok, a ovak mi je predugo jos mjesc dana. U predhodnim trudnoćama sam išla ipak nešto ranije.. U dvoumici sam da odem ranije privatno, sto mislite?

I ja sam otisla privat prije, bila sam 6+3, sve se lijepo vidjelo i culo se srceko, ali prije 6,7 tt nebi isla nikako 😊
    Također, dugo mi je bilo za cekati. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.