Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    puna_pitanja
    20. Svibanj 2022. 09:09

Anita1108

Cure hvala Vam na pomoci oko zatvora. Budem sve isprobala valjda ce nesto upaliti 😅🤗
    E sad, danas opet problem. Nadam se da mi necete zamjeriti sto imam tolikoooo pitanja al prva mi je trudnoca i neke stvari ne znam.
    Doktor mi je na posljednjem pregledu koji je bio u utorak prepisao duphastone jer sam ja vidjela nekakvo jako svjetlosmede na papiru medutim on nije vidio nista ni hematom ni krvarenje, nista al je rekao nek pijem 3x1 radi predostroznosti. Danas ujutro na gacicama sam ugledala bas smedi iscjedak isto kao i kad sam se obrisala. Bolove nemam nikakve samo taj iscjedak. I sam sad i zabrinuta i u panici. Svakako sam mislila otici kod doktora ili barem nazvati, al ono tek da znam cemu se nadati 🥺

Anita, nije svjeza krv kako si opisala, i nije je bilo puno, vjerojatno je neka zilica nekad pukla jer se sve dolje siri. Tako da bih ja rekla da nema mjesta panici jer ona samo gore napravi😊 nazovi doktora za savjet jer je sigurno mudriji nego ja s foruma, pij duphastone i nemoj se previse naprezati. 

30g, OTP 10.11.

puna_pitanja
    20. Svibanj 2022. 09:10

ribi1234

Magnolija28

Cure, evo da se javim 🥰 Stigli nalazi prenatalnog sve super, sad sam mirnija. Dečko nam stiže 💙

Bravoo, cini mi se da je za sad vise deckica? Ili mi se cini?

I meni se cini da je vise deckica. Kad bude iduca lista cu pobrojati bas, vrijedna natalie sigurno je sve vec oznacila 😊 

30g, OTP 10.11.

FourLeafClover
    20. Svibanj 2022. 09:27

Ella..

Lusi

Vec ga 3 god svakodnevno koristim, ne mogu bez njega zaspati. Začepi mi se nos cim legnem
    Lusi , vidim da je i tebi testic bio pozitivan kad i meni, 13.5.
    Koji si tt? Kada imaš pregled?

Aaaa, i ja sam imala plusić 13.5.  
    Lusi, ja sam ti pred kraj prošle trudnoće svaku večer pred spavanje špricala Meralys Ha, isto nisam mogla zaspati drugačije. Operil je dosta jači i njega recimo ne bih koristila, ali razmišljala sam da ne može biti štete ako špricnem 1x dnevno. Ne znam, evo, to sam na svoju ruku. 

Rita88
    20. Svibanj 2022. 09:32

Drage moje cure, oprostite na ne javljanju, pocela sam raditi pa nikako da se snadjem u svemu :) Bila sam na pregledu 12.5. tad sam bila 11+4 i sve je ok, doktor misli da je deckic al da uzmem to sa zadrskom jer je jos rano pa postoji sansa i da se zeznuo 😏 imam dosta hematoma al ispod bebe su pa bi trebala pazit bez obzira tako da od utorka imam novi godisnji koji cu iskoristiti na mjesec dana i onda idem na komplikacije od 1.7. I da radila sam Harmony test,jucer me zvao doktor nisu jos rezultati gotovi vjerojatno iduci tjedan. Nadam se da ste svi dobro  i cim prestanem raditi bit cu aktivnija. 
    Iduci pregled mi je 31.5. u 10 h 😊
    pusaa svima ♥️

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

keti91
    20. Svibanj 2022. 09:34

Jutro cure.
    Pomoc jedna..jel tko imao problema s tlakom..
    Znaci krenula sam raditi po kuci,uhvatila me.je tolika vrtoglavica da sam mislila da cu upasti..al sad uzasna slabina i u rukama.i nogama uzasno a najgore sto je sama kuci sam..
    Popila sam malo vode s secerom

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

klupko_srece
    20. Svibanj 2022. 10:19

Ella..

klupko_srece

Pozdrav
    Da je javim
    💗 Kuca 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    Sve je ok, daj Bože da tako ostane
    Termin 1.1. 2023 😁😊💪

Super, hvala Bogu 🤗
    Koji si tt?

Dobro sam, radim dokle budem mogla, smjela
    Obožavam kavu, ali sad neide u guzicu 😂
    Drugo sve super... Kak je kod tebe, vidim plusić 13.5. 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

natalie19
    20. Svibanj 2022. 10:35

Magnolija čestitam!! 💙
    Mislim da je više dečkiča, ali ni curke se nedaju. ☺️ Samo da bude sve uredu! 
    Ja sam danas sanjala da mi nose curicu, ono najljepši dio snova i dečku zvoni budilica, ajoj 🙉🙉
    Stiže lista uskoro ☺️

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

FourLeafClover
    20. Svibanj 2022. 10:40

MalaMagla

Micanje bebe- ovo sam već pitala ali sam bila ignorirana ili neviđena. Uglavnom, mame koje već imaju iskustva, kako ste u početku osjetile pokrete? Ja sam prošli tjedan osjetila mali kvrc iznutra i nakon toga više ništa. A danas je treći dan da nakon što popijem kavu ili pojedem slatko osjetim mali tulum u donjem dijelu trbuha. Nekad je kao kvrckanje, nekad bih čak rekla da je prevrtanje jer je pokret duži od kvrckanja. Ne znam kako bih objasnila bolje. Nekad imam osjećaj da me svim rukama i nogama stalno udara po istom mjestu. Naravno, to su sve mini mini osjećaji, ne osjetim stalno i moram se baš smiriti i koncentrirati. Pošto nisam do sad nikad osjetila ovako nešto, mislim si da bi mogla biti beba. 🥰🥰 Jel i vama bilo tako?

Mislim da je moguće ako si sad 16 tjedana. Ja sam osjetila sa cca 18-20 prvi put, ali mi je posteljica bila sprijeda pa se teže osjeti ako je sprijeda. 

Lonmi
    20. Svibanj 2022. 10:49

Mala Magla tesko je nama reci dal su to kod tebe pokreti, to mozes samo ti prepoznati, pogotovo jer ce s vremenom biti jaci pa ces lakse prepoznati razliku. U prvoj trudnoci sam od 16 tj osjecala nekakva pucketanja i mislila da je beba, a to su moguce bila i crijeva 😂
    Prvi pokret je bas bio udarac kod mene. Netko kaze da osjeti skakljanje, netko ima osjecaj da pliva ribica itd. Ugl, kod svakog drukcije i tesko je reci to ti je to, i meni je bilo tako. 
    Skuziti ces sama kad te posteno zvekne, onda znas da je to to 😂
    A definitivno bi moglo biti. 

Lonmi
    20. Svibanj 2022. 10:50

Cestitam svima na dobrim pregledima!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.