Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Trudnica2022
    19. Svibanj 2022. 16:59

Cure da se javim pregled prosao super sa bebom sve u redu sl pregled 14.06 🥰

• riba_u_moru
    19. Svibanj 2022. 17:37

Lusi

Još sam vas htjela nešto pitati. Ovisnica sam o spreju za nos. Cula sam da to steti bebi, ne znam kako da se toga riješim

Zasto koristis sprej za nos? Znam da je karite maslac najbolja prirodna stvar za probleme sa zacepljenim nosom ili kod alergija, nisam nikad probala ali proguglaj malo

💁🏻‍♀️25🤵🏻28
    ZM 14.02.22
    ➕ 19.03.22.
    ♥️ prvi pregled 12.04.22.
    Termin po ZM 22.11.22 a po UZ 27.11.22.

• Lusi
    19. Svibanj 2022. 17:42

riba_u_moru

Lusi

Još sam vas htjela nešto pitati. Ovisnica sam o spreju za nos. Cula sam da to steti bebi, ne znam kako da se toga riješim

Zasto koristis sprej za nos? Znam da je karite maslac najbolja prirodna stvar za probleme sa zacepljenim nosom ili kod alergija, nisam nikad probala ali proguglaj malo

Vec ga 3 god svakodnevno koristim, ne mogu bez njega zaspati. Začepi mi se nos cim legnem

👨‍🦱26
    👱‍♀️25
    Bio. Kemijska 12/21
    ➕ 13.5 ❤️
    OTP 16.1.2023
    Dolazi nam curka 👨‍👩‍👧💖

atena
    19. Svibanj 2022. 20:03

Natalie kad sam se prijavila za posao nisam još bila trudna. Isti tjedan sam saznala da sam trudna i da sam dobila posao tako da nekih 4-5 tjedna a ugovor sam podpisala kada sam bila 7 tjedana 
    Ja sam se danas naručila u Petrovu na kombinirani. 7.6 idem u 8 ujutro 😄

Anita1108
    19. Svibanj 2022. 20:18

Cure, trebam pomoc 😅 kako se vi borite sa zatvorom, tvrdom stolicom i hemeroidima? Znaci poludjet cu 🥺🥺 inace sam znala imate probleme s tim i prije ali sad, ja doslovno umirem svaki dan na wc-u. Ako imate kakav savjet s time da pijem 2,3l vode dnevno, unosim puno voca povrca vlakana, probala i suhe sljive al nista ne pomaze. 

buhtlica23
    19. Svibanj 2022. 20:32

Anita1108

Cure, trebam pomoc 😅 kako se vi borite sa zatvorom, tvrdom stolicom i hemeroidima? Znaci poludjet cu 🥺🥺 inace sam znala imate probleme s tim i prije ali sad, ja doslovno umirem svaki dan na wc-u. Ako imate kakav savjet s time da pijem 2,3l vode dnevno, unosim puno voca povrca vlakana, probala i suhe sljive al nista ne pomaze.

Meni je ginekologinja preporucila Donat MG i magnezi direkt i pomoglo mi je. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lonmi
    19. Svibanj 2022. 22:18

Eto sad sam ja trazila bebu i nisam nasla 😂😂bsano zato jer sam htjela da i muz cuje. 
    Nama su otkucaji oko 180, tako je bilo i kod doktora. 
    Jao sta me to ljuti, negdje se skriva. Sutra slusamo ponovno 😊

klupko_srece
    19. Svibanj 2022. 22:24

Pozdrav 
    Da je javim
    💗 Kuca 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    Sve je ok, daj Bože da tako ostane
    Termin 1.1. 2023 😁😊💪

Ella..
    19. Svibanj 2022. 23:34

klupko_srece

Pozdrav
    Da je javim
    💗 Kuca 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    Sve je ok, daj Bože da tako ostane
    Termin 1.1. 2023 😁😊💪

Super, hvala Bogu 🤗
    Koji si tt?

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Ella..
    19. Svibanj 2022. 23:37

Lusi

riba_u_moru

Lusi

Vec ga 3 god svakodnevno koristim, ne mogu bez njega zaspati. Začepi mi se nos cim legnem

Lusi , vidim da je i tebi testic bio pozitivan kad i meni, 13.5.
    Koji si tt? Kada imaš pregled?

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.