Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    19. Svibanj 2022. 14:05

Svemirka

Joj cure mene samo stresira taj baby watcher. 🤣 Imam onaj zeleni Mas iz ljekarne. Jučer prvo nađem svoje otkucaje i pupkovinu, otkucaje bebe nikako. Stavim ga u kutiju još upaljenog i on pokaže 80 sam od sebe, na prazno. Danas sam opet tražila i naišla na otkucaje 202. Šta je to? 14+3 sam danas i znam da je možda rano, al masa cura piše da nalaze od 10tt. I jaaa biiiii 😢

Stavi dosta gela, legni na leđa i polako vuci sondu lijevo desno, zadrzi se koju sek na svakom mjestu. Nemoj gore previsoko oko pupka traziti jer je beba jos uvijek niže. Naci ces, samo polako.
    Ja sam jucer 2 cm ispod pupka na desno pronasla 😊. Nemas se sta nervirati, ako ne nađes to je zato jer je nesto prigusilo zvuk, beba se vrti, nisi pogodila, ipak su jos mali, treba gađati 😂

ribi1234
    19. Svibanj 2022. 14:27

Nemoj se nervirati oko baby watchera. Ja osjetim bebicu pa ga svejedno ne uspijem uloviti svaki put. Jucer sam ga trazila par minuta jer je sin htio cuti bracu, a malo prije toga sam osjetila pokrete. Sve ovisi kako se okrenu. U ovim tjednima jos trazis ispod pupka, beba jos mala i nije toliko visoko.

Lavendera
    19. Svibanj 2022. 14:34

Svemirka

Joj cure mene samo stresira taj baby watcher. 🤣 Imam onaj zeleni Mas iz ljekarne. Jučer prvo nađem svoje otkucaje i pupkovinu, otkucaje bebe nikako. Stavim ga u kutiju još upaljenog i on pokaže 80 sam od sebe, na prazno. Danas sam opet tražila i naišla na otkucaje 202. Šta je to? 14+3 sam danas i znam da je možda rano, al masa cura piše da nalaze od 10tt. I jaaa biiiii 😢

Probaj tražiti niže malo, ili kada legneš ako možeš napipati dokle ti se izdigla maternica onda traži u tom dijelu, i ja nekad moram biti strpljiva a nekad čim prislonim nađem, i probaj si pojačati više glasnoću i oslanjaj se više na zvuk nego na brojke🥰

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Lida 🍀
    19. Svibanj 2022. 15:00

kety na Aliexpressu i odlican je. HRK 134.18 50%OFF | 3MHz Doppler Fetal Heart rate Monitor Household Portable Pregnancy Baby Fetal Sound Heart Rate Detector LCD Display No Radiation

https://a.aliexpress.com/_mrX9CXG 
    Bolji mi je nego Masov jer ima cistiji zvuk i mozes staviti slusalice 😁 

Queen haha boja mi je ajmo rec neka ta najprirodnija, zadnji put sam se farbala u tamnije prije godinu dana. Samo je jako ostecena od peglanja 😭 inace imam kovrcavu kosu ali sam ju unistila 

Svemirka a koji su otkucaji pupkovine? Ne kuzim se u to 😅 ja nadem svoje koji budu oko 80 i bebine (nadam se) oko 145-150. Ali prvo se oslanjam na zvuk a onda pogledam na ekran broj. 
    Ravno ispod pupka, kod ruba gacica trazim i vrtim glavu od watchera, ako nema nista pomaknem za milimetar gore i trazim dalje. I brzo ih sad bas nadem, za minutu dvije

Cestitke cure na pregledima 🥰

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

puna_pitanja
    19. Svibanj 2022. 15:10

Zene, sad sam pogledala nalaz sta mi je ginekolog napisao i nije mi nikako jasno, stavio je naponenu 'posteda od fizickih napora'. Nije mi nista rekao uzivo da bih se trebala paziti, a ja bas planirala od ponedjeljka na tecaj vjezbanja za trudnice. Nisam imala ni krvarenja ni neke tegobe, jel jos koja od vas imala takvu napomenu, ajmo reci bez razloga. 

30g, OTP 10.11.

ribi1234
    19. Svibanj 2022. 15:31

puna_pitanja

Zene, sad sam pogledala nalaz sta mi je ginekolog napisao i nije mi nikako jasno, stavio je naponenu 'posteda od fizickih napora'. Nije mi nista rekao uzivo da bih se trebala paziti, a ja bas planirala od ponedjeljka na tecaj vjezbanja za trudnice. Nisam imala ni krvarenja ni neke tegobe, jel jos koja od vas imala takvu napomenu, ajmo reci bez razloga.

Jesi mozda na komplikacijama? To ti znaju pisati na nalaze kao opravdanje za otvaranje bolovanja

Svemirka
    19. Svibanj 2022. 15:36

Sad mi se izbrisalo sve što sam napisala. 😡 Uglavnom, hvala na savjetima, probati ću neki drugi dan da ne stresiram više danas i bebicu i sebe. 😁 

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓
    05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
    06/2022 - anomaly scan ✅️

Lavendera
    19. Svibanj 2022. 15:49

natalie19

Lavenderasigurna sam, da ako nalazi krvi i urina nebi bili uredni, da bi te kontaktirali. I ja razmisljam oko prenatalnih i kombiniranog ali neznam jos. Na mini sam naručena 7.6., kombinirani neznam a bi radi ako nije bas pouzdan. Ali bas kako si i ti rekla, ako mini anomaly nebi bio uredu onda bi isla na neki prenatalni, panorama ili qualified, ta dva su mi opcija.
    I meni je kako koji dan ali opcenito jedem manje nego prije,ali dobro se osjecam. Kavu pijem, nisam ju skroz izbacila jer mi jednostavno treba, ali nemam griznju savjeti, jer je umjereno. Mislim da budem i ja napravila sirup od bazge, imamo susenu za čaj a i sok mi je fini. 😁 jagode i ja cekam, ali domače 😁

Da ma vjerojatno bi zvali, ali eto uvijek neke brige jel s bebicom sve okej, jesu nalazi svi okej🙈
    Ja isto povremeno kavu popijem. Nekad me baš traži, a mislim da od jedne dnevno ne može biti ništa🤷🏻‍♀️ Uh, domaći sok od bazge je sok mog djetinjstva😍 Jagode nisam mogla sacekati domace kod mojih pa sam uzela u trgovini, oprala ih dobrano a sad bi mogle biti kod mojih pa ih jedva čekam🤤

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• Lusi
    19. Svibanj 2022. 15:55

Još sam vas htjela nešto pitati. Ovisnica sam o spreju za nos. Cula sam da to steti bebi, ne znam kako da se toga riješim 

👨‍🦱26
    👱‍♀️25
    Bio. Kemijska 12/21
    ➕ 13.5 ❤️
    OTP 16.1.2023
    Dolazi nam curka 👨‍👩‍👧💖

puna_pitanja
    19. Svibanj 2022. 16:12

ribi1234

puna_pitanja

Jesi mozda na komplikacijama? To ti znaju pisati na nalaze kao opravdanje za otvaranje bolovanja

Nisam na komplikacijama, ne. Svakako cu ga probati nazvati sutra, sestru sam dobila, pa je bila sva mudra i rekla da slusam doktora, a meni i dalje nije jasno zasto, a ja moram znati zasto 😊 

30g, OTP 10.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.