Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavendera
    19. Svibanj 2022. 11:56

natalie19

Lavendera trudim se, ponekad nesto krivo zapisem ali ispravite me 😁 super, još malo. Imaš u ponedeljak mini anomaly ili ? Si se odlucila za koji prenatalni test?
    Ja sam danas 9+6, a od hrane ne pase mi puno, jedem vise put po malo, imam blage mučnine, češnjak mi opče ne diši više, pizzu pojedem ali ne puno 😁

Da, trebala bi raditi mini anomaly, usput ću saznati i rezultate pretraga krvi i urina, nadam se da je sve dobro, dr je rekla prošli put da će na idućem pregledu očitati i nalaze, što je meni malo nekako predugo u slučaju da nešto ne štima, ali evo nadam se i vjeruj da će sve biti dobro i da bi već zvala da nešto nije kako treba🙏🏻
    Ponudila mi je prenatalni test što ide preko uputnice ali nisu 100% točni, i rekla da je druga opcija mogu ići nifty itd o svom trošku.. Razmišljala jesam, ali na kraju sam rekla da neću ipak ići. U prvoj trudnoći mi to gin nije ni spomenula kao opcije. A nakon premišljanja sa mužem, rekli smo kako god da bude dijete ćemo zadržati. Ovo preko uputnice što nije 100% puzdano može reći nešto ne valja a bude sve ok ili obratno pa se ne želim uzaludno stresirati tijekom trudnoće. A ukoliko nešto ne bude ok na mini anomaly sada onda bi naravno radili pretrage dalje☺️ Prva trudnoća je sve prošla ok tako da vjerujem da će i ova, nekako mi je osjećaj da je dječak sada a vidjet ćemo kroz naredne tjedne šta će dr reći🤣 Samo neka je živo i zdravo🙏🏻❤️
    Što se tiče hrane uh, meni je kako koji dan,🤐 par dana se osjećam super i mogu jesti svašta, a onda me okrene dan dva kad otvorim frižider i moram kuhat ručak i večeru da mi se na svaku namirnicu povraća pa dišem na škrge hahah. Malo mi se sada čak i popravio apetit i počele su me pucati želje za jagodama i sjemenkama od bundeve i SOK OD BAZGE🤣 Planirala ga doma pravit sama, negdje piše smijemo, negdje piše ne smijemo pit u trudnoći, aj ga znaj, nisam pametna🤷🏻‍♀️

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

puna_pitanja
    19. Svibanj 2022. 12:20

Ja jedem isto kao i prije. Dorucak mi je najzdraviji obrok u danu, zobene s chiom, mlijekom, lanom i vocem.
    Rucak ja kuham brzinski i sta stignem, osim vikendom kad ima svasta, a obicno je to piletina s povrcem i krumpirom i dosta salate ili neko varivo. Danas je na meniju wok s piletinom i kupusom. Vecera mi je skoro uvijek ista, tost sa posnim sirom i sunkom, nekad 2, nekad 3 🤣 voce i keksi i cokolade za medjuobrok.
    Ali mislim da je kljuc dobre prehrane balans izmedju toga jedem zdravo i sretna sam s tim sto jedem. Nema smisla jesti brokule i cvjetace svaki dan, a nikad cheeseburger ako te to cini nesretnom. 😊

30g, OTP 10.11.

Lida 🍀
    19. Svibanj 2022. 12:56

Danas me bome dosta dole stomak zateze... Vjerujem da je normalno ali naravno da i panicarim... Upalila sam jutros baby watcher i bilo je otkucaja?

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

FourLeafClover
    19. Svibanj 2022. 12:59

Za ovu mi je rano komentirati no u prošloj sam jela sve najnormalnije, tako planiram i sad, srećom dolazi ljetno vrijeme pa ću jesti puno više voća nego bi zimi. 
    Što se tiče kombiniranog probira, nisam ga radila u prvoj, neću ga raditi ni sad, nije dovoljno pouzdan i ne želim si uopće raditi stres takvim nepouzdanim statistikama. Ovaj put ću ipak raditi neki od NIPT testova, jer sam 35g i ako je nešto u pitanju, voljela bih znati čisto kako bih se mogla na vrijeme pripremiti i educirati o suživotu s djetetom s određenim poteškoćama. 

keti91
    19. Svibanj 2022. 13:14

Lida 🍀

Danas me bome dosta dole stomak zateze… Vjerujem da je normalno ali naravno da i panicarim… Upalila sam jutros baby watcher i bilo je otkucaja?

Hei gdje si kupovala baby watcher!?

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Queen_of_North
    19. Svibanj 2022. 13:20

Lida 🍀

Queen_of_North

Lida 🍀

Jutro cure, pozdrav od nas dvoje 😁 https://ibb.co/ZYtFcgg
    I mozda nije trudnicki, ali mi se zanimljivo slikat i usporedivat kako tjedni idu ☺️
    Je li sada 13tt ulazak u drugo tromjesečje? Ili 14? ☺️

slatko, joj e ne znam, ja sam racunala od 13 tt. Super ti je boja kose, top top

Haha kako li si samo kosu opazila, evo bas boja kose jer sam i seki slala, isprobavamo nove proizvode pa jedna drugoj saljemo 😂 https://ibb.co/Y7kKDhJ

daa, bas izgledao kao deep, rich colour, ma bas mi se sviđa.  ja sam prirodno mišja smeđa, a farbam se pramenovima u plavo, ono kao prosarano, tanki plavi pramenovi + preljev, sad mi je to sve malo dosadilo jer jako dugo furam isti izgled...
    A sto se tice hrane, pa evo sezona je krstenja, pricesti, vjencanja i teske hrane koja uz to ide, tako da se nisam previse mogla paziti, iako kad jedem to sve pazim na kolicinu... ali bas pazim na vagu, svako malo je gledam heheh, jer u prosloj trudnoci sam se jako puno udebljala (cak sam izmedju prvog i drugog pregleda dobila 2 kilograma!), tako da sad pazim s vagom da ostane na istom, da kilogrami ne rastu, i za sada bez neke muke, uspijevam ...a, dok kada pitam se... 

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Svemirka
    19. Svibanj 2022. 13:24

Joj cure mene samo stresira taj baby watcher. 🤣 Imam onaj zeleni Mas iz ljekarne. Jučer prvo nađem svoje otkucaje i pupkovinu, otkucaje bebe nikako. Stavim ga u kutiju još upaljenog i on pokaže 80 sam od sebe, na prazno. Danas sam opet tražila i naišla na otkucaje 202. Šta je to? 14+3 sam danas i znam da je možda rano, al masa cura piše da nalaze od 10tt. I jaaa biiiii 😢

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓
    05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
    06/2022 - anomaly scan ✅️

Inna_92
    19. Svibanj 2022. 13:39

Evo bila sam na pregledu danas na 7+5, beba je 3 dana naprednija (8+1), lijepo raste. 😊 Jedini problem je što je opet mali hematom koji zahvaća i dio kod posteljice pa moram opet usporiti. Ne krvarim, ali doktor me upozorio da će se hematom krenuti prazniti.
    Iduća kontrola mi je 2.6.

👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 37 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙

natalie19
    19. Svibanj 2022. 13:54

Lavendera sigurna sam, da ako nalazi krvi i urina nebi bili uredni, da bi te kontaktirali. I ja razmisljam oko prenatalnih i kombiniranog ali neznam jos. Na mini sam naručena 7.6., kombinirani neznam a bi radi ako nije bas pouzdan. Ali bas kako si i ti rekla, ako mini anomaly nebi bio uredu onda bi isla na neki prenatalni, panorama ili qualified, ta dva su mi opcija. 
    I meni je kako koji dan ali opcenito jedem manje nego prije,ali dobro se osjecam. Kavu pijem, nisam ju skroz izbacila jer mi jednostavno treba, ali nemam griznju savjeti, jer je umjereno. Mislim da budem i ja napravila sirup od bazge, imamo susenu za čaj a i sok mi je fini. 😁 jagode i ja cekam, ali domače 😁

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

natalie19
    19. Svibanj 2022. 13:56

Inna čestitam! ☺️😍 koji je OTP?
    A baby watcher ne mislim kupovati, bas radi toga, jer ako koji put ne nađem otkucaje odma živciranje i razmišljanje po nepotrebnom, zadovoljiti cu se s tim da cujme otkucaje na pregledu. ☺️

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.