Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MM1205
    17. Svibanj 2022. 08:31

lusika

Pozdrav ženice, danas mi je pregled i bas sam nervozna cijelu noc i evo jutro…doktor mi je dozvolio da i suprug dode na pregled jer ce danas ce moci potvrditi spol pa mi je radi toga jos dodatna nervoza

Jutroo..
    Koji si tt ?

Mareeeee3112
    17. Svibanj 2022. 08:40

Jutro cure ...imam u 11 pregled tako me strah da sam odmah proljev dobila 🤣🤣🤣🤣🤣uzas....baš sam u strahu

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Ella..
    17. Svibanj 2022. 09:01

Kokili

Ella..

Pozdrav žene, evo i mene na ovoj temi 🤗🥰
    Meni je petak 13.donio najveću sreću! Po app sam trudna 5tj, a idući ponedjeljak imam prvi pregled. Kada ste vi imale prvi pregled?

Dobrodosla 😀
    Cini mi se rano prvi pregled, nemoj se zabrinuti ako doktor ne bude skoro nista vidio. Ja sam 1.imala sa 7+3 i tad se vidila beba i srce je kucalo. Sritno na pregledu 💜

Hvala 🤗
    Čitala sam baš na ovoj temi da su žene išle i sa 6tt pa se vidjelo..a meni je taman idući tj 6tt, pa se nadam da će se vidjeti bar malo, meni dovoljno 🥰

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Rita89
    17. Svibanj 2022. 09:14

MM1205

Rita89

Cure moje, ja čitala forume, vidim cure već sada imaju bolne grudi, pa pomalo odbojnost prema hrani, neke čak i mučnine, ja se uplašila šta sa mnom ne valja… A znači zapravo sve dođe kasnije, joooj a ja se brinem, baš sam budalasta… 😅 Ajde onda ću uživati još dok ih nema :D

Pozdrav cure,

Ja vas citam redovno, samo nemam vremena da se pisem non stop a ne zelim da upadam kao padobranac😄.
    Ja sam trenutno 12+4, i zeljela sam da se nadovezem na to sto je Rita napisala… Ja sam prve dvije sedmice posle izostanka menstruacije imala bas bolne grudi i nijedan simptom osim toga.. Mucnice nisam imala, povracanje takodje, a grudi su odavno prestale boljeti, tako da ne mora znaciti da te docekati posle.. I da, cestitaam ti, i svim ostalim curama na plusicima i urednim kontrolama😍

Stvarno je svaka žena različita... Moje prijateljice su mi isto rekle da su imale tek nakon prvog pregleda simptomi počeli, ali ja se uhvatim baš za one koje su imale i ranije simptome pa se brinem. Hehehe ali evo danas  sam baš mirna... Vidim da se  nervoza oko pregleda nastavlja i dalje u trudnoći... Baš smo mi  žene lude, samo se nešto brinemo umjesto da uživamo... 😅

1.IVF - 6 blastica, ET jednog zametka - beta 0
    1. Fet jednog zametka - beta 0
    2. FET jednog zametka - beta 0
    3.FET jednog zametka - beta 0 (ostale dvije blastice zajedno smrznute)
    2.IVF- blaga simulacija - transfer jednog trodnevnog - beta 0
    3.IVF - transfer dva četverodnevna - beta 0
    4. Fet dvije blastice iz 1.postupka - beta 0
    4 IVF - 4 blastice.. Et 1 blastice, beta 0
    5.FET 1 blastice u prirodnom ciklusu 🤰

• lusika
    17. Svibanj 2022. 09:47

MM1205

lusika

Pozdrav ženice, danas mi je pregled i bas sam nervozna cijelu noc i evo jutro…doktor mi je dozvolio da i suprug dode na pregled jer ce danas ce moci potvrditi spol pa mi je radi toga jos dodatna nervoza

Jutroo..
    Koji si tt ?

15 tjedan

• lusika
    17. Svibanj 2022. 09:50

Znaci nisam jedina hahqhqh

Lida 🍀
    17. Svibanj 2022. 09:53

Ella dobrodosla, ja sam na prvi pregled isla sa 6+1 (po ovulaciji dan vise) tako da se vidjelo lijepo srce. Iako sam htjela kasnije se naruciti ali me sestra oprala da sam trebala i prije doc zbog prethodnog spontanog 😌 ako se i ne bude vidjelo ne sekiraj se pogotovo ako ne znas kad je bila ovulacija ☺️
    MalaMagla drzim fige da nalazi budu dobri i da ne moras biti na dijeti vise!! 🤞🤞
    .
    Cure sretno vam na pregledima, obradujte nas lijepim vijestima ☺️♥️♥️♥️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Queen_of_North
    17. Svibanj 2022. 10:58

Cure sretno svima! Zanima me da li vam socijalni ginekolozi dopuste da tata bude na pregledu, da vidi bebu na ultrazvuku?
    Znam da privatnici ddopuste, ali mi neugodno socijalnog to pitati ako im nije praksa inace...

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

• Lusi
    17. Svibanj 2022. 11:24

Zdravo curke😁 Bila sam danas na svojem prvom pregledu, test je pozitivan. U 5 tjednu sam znaci 3 tj od zacece ☺️
    Na ultrazvuku se nije nista bas puno vidio osim maloj krugica koji se ugnijezdio ☺️
    Slijedeći termin 30.5
    Radujem se jako i nadam se da ce biti sve kako treba 🥰

👨‍🦱26
    👱‍♀️25
    Bio. Kemijska 12/21
    ➕ 13.5 ❤️
    OTP 16.1.2023
    Dolazi nam curka 👨‍👩‍👧💖

• Kokili
    17. Svibanj 2022. 11:36

Queen_of_North

Cure sretno svima! Zanima me da li vam socijalni ginekolozi dopuste da tata bude na pregledu, da vidi bebu na ultrazvuku?
    Znam da privatnici ddopuste, ali mi neugodno socijalnog to pitati ako im nije praksa inace…

Ne dopustaju i to je steta. Vide samo slike kasnije 😰

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.