Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Adri111
    16. Svibanj 2022. 21:56

Samo sam htjela javiti da na današnjoj kontroli su bebice odgovarale veličinom tjednu trudnoće...
    Hvala na potpori😊🤗

11.03.2022. imamo +, beta 336
    25.3.2022. ❤️❤️
    5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
    7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
    OTP 18.11.2022.

Lida 🍀
    16. Svibanj 2022. 22:05

Adri111

Samo sam htjela javiti da na današnjoj kontroli su bebice odgovarale veličinom tjednu trudnoće…
    Hvala na potpori😊🤗

Koliko je sada izmjereno? Nek je sve u redu 😌

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• Adri111
    16. Svibanj 2022. 22:16

Lida 🍀

Adri111

Samo sam htjela javiti da na današnjoj kontroli su bebice odgovarale veličinom tjednu trudnoće…
    Hvala na potpori😊🤗

Koliko je sada izmjereno? Nek je sve u redu 😌

Sad su 69mm😊
    I znam da ovisi od mjerača, vrsti uzv, kako se bebica okrene...ali sada sam puno mirnija

11.03.2022. imamo +, beta 336
    25.3.2022. ❤️❤️
    5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
    7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
    OTP 18.11.2022.

Ella..
    16. Svibanj 2022. 22:40

Pozdrav žene,  evo i mene na ovoj temi 🤗🥰
    Meni je petak 13.donio najveću sreću! Po app sam trudna 5tj, a idući ponedjeljak imam prvi pregled. Kada ste vi imale prvi pregled? 

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

santina
    16. Svibanj 2022. 23:11

MalaMagla

Lida 🍀

Uf, to je zeznuto ti vaginalni lijekovi, ali ako nema druge… Izdrzat ces ☺️
    To ti je pametna ideja. ☺️ Oni vjerojatno bolje znaju od ginekologa kakav bi trebao biti meni, pa neka ti i sastave, samo da gladna ne budes. Ne bi to trebalo biti ni skupo a dobro ce ti doci. ☺️

Ma koliko god da košta, moram znati što mogu jesti. Jer jesti kruh i med ili pahuljice s jogurtom za doručak, užine i večeru je stvarno premalo opcija. Gladna sam svaka 3h a baš mi se ni ručak ne jede više puta na dan. Sutra idem u Vinogradski vaditi krv, tako da se nadam da ću uskoro znati više..

Ja u trudnoci, a prvoj i drugoj, ne samo da imam peoblem sa mucninama, vec abnormalne nalete glad, jako cestoi. Tad mi se javi bol u zeludcu, nesnosna. Pa prozeto opet sa mucninama. Ma ne znam, kao da me nozem neko propada. Bas mi je to strasno. Inace mimo trudnoce naravno da nije tako. 
    I sve mi se cini da je slicna situacija sa tobom nezavisno od toga sta smijes jesti...

santina
    16. Svibanj 2022. 23:17

Rita89

Pozdrav, cure! Napokon se premještam na ovaj forum. Vidim da ste vi već sve jako trudne. Ja sam prošli tjedan tek vadila betu. Danas mi je 5+4. Termin bi trebao biti sredinom siječnja. Trudnoća je IVF uspjela tek iz 9.puta. Iznenadila sam se pozitivnom testu i beti koja se uredno duplala jer nisam imala nikakvih simptoma. Prvi pregled mi 25.5.2022. Užasno sam zabrinuta jer se ja i dalje ne osjećam trudnom. Nemam nikakvih simptoma. Imam osjećaj da vrijeme stoji.

Draga Rita udahni duboko i misli pozitivno! Probaj, moras! I onda nabaci osmijeh. Pocni polako da vjerujes 😊 sretnooo i dobrodosla!

• Kokili
    17. Svibanj 2022. 00:22

Ella..

Pozdrav žene, evo i mene na ovoj temi 🤗🥰
    Meni je petak 13.donio najveću sreću! Po app sam trudna 5tj, a idući ponedjeljak imam prvi pregled. Kada ste vi imale prvi pregled?

Dobrodosla 😀
    Cini mi se rano prvi pregled, nemoj se zabrinuti ako doktor ne bude skoro nista vidio. Ja sam 1.imala sa 7+3 i tad se vidila beba i srce je kucalo. Sritno na pregledu 💜

35 ♏👩‍🦰,35♉🧔
    4.11.2022. Curica ❤
    19.5.2025. Decko 🩵

Rita89
    17. Svibanj 2022. 06:32

Cure moje, ja čitala forume, vidim cure već sada imaju bolne grudi, pa pomalo odbojnost prema hrani, neke čak i mučnine, ja se uplašila šta sa mnom ne valja... A znači zapravo sve dođe kasnije, joooj a ja se brinem, baš sam budalasta... 😅 Ajde onda ću uživati još dok ih nema :D

1.IVF - 6 blastica, ET jednog zametka - beta 0
    1. Fet jednog zametka - beta 0
    2. FET jednog zametka - beta 0
    3.FET jednog zametka - beta 0 (ostale dvije blastice zajedno smrznute)
    2.IVF- blaga simulacija - transfer jednog trodnevnog - beta 0
    3.IVF - transfer dva četverodnevna - beta 0
    4. Fet dvije blastice iz 1.postupka - beta 0
    4 IVF - 4 blastice.. Et 1 blastice, beta 0
    5.FET 1 blastice u prirodnom ciklusu 🤰

• MM1205
    17. Svibanj 2022. 08:13

Rita89

Cure moje, ja čitala forume, vidim cure već sada imaju bolne grudi, pa pomalo odbojnost prema hrani, neke čak i mučnine, ja se uplašila šta sa mnom ne valja… A znači zapravo sve dođe kasnije, joooj a ja se brinem, baš sam budalasta… 😅 Ajde onda ću uživati još dok ih nema :D

Pozdrav cure,

Ja vas citam redovno, samo nemam vremena da se pisem non stop a ne zelim da upadam kao padobranac😄.
    Ja sam trenutno 12+4, i zeljela sam da se nadovezem na to sto je Rita napisala... Ja sam prve dvije sedmice posle izostanka menstruacije imala bas bolne grudi i nijedan simptom osim toga.. Mucnice nisam imala, povracanje takodje, a grudi su odavno prestale boljeti, tako da ne mora znaciti da te docekati posle.. I da, cestitaam ti, i svim ostalim curama na plusicima i urednim kontrolama😍

• lusika
    17. Svibanj 2022. 08:20

Pozdrav ženice, danas mi je pregled i bas sam nervozna cijelu noc i evo jutro...doktor  mi je dozvolio da i suprug dode na pregled jer ce danas ce moci potvrditi spol pa mi je radi toga jos dodatna nervoza 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.