Samo sam htjela javiti da na današnjoj kontroli su bebice odgovarale veličinom tjednu trudnoće...
Hvala na potpori😊🤗
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
Samo sam htjela javiti da na današnjoj kontroli su bebice odgovarale veličinom tjednu trudnoće…
Hvala na potpori😊🤗
Koliko je sada izmjereno? Nek je sve u redu 😌
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Samo sam htjela javiti da na današnjoj kontroli su bebice odgovarale veličinom tjednu trudnoće…
Hvala na potpori😊🤗
Koliko je sada izmjereno? Nek je sve u redu 😌
Sad su 69mm😊
I znam da ovisi od mjerača, vrsti uzv, kako se bebica okrene...ali sada sam puno mirnija
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
Pozdrav žene, evo i mene na ovoj temi 🤗🥰
Meni je petak 13.donio najveću sreću! Po app sam trudna 5tj, a idući ponedjeljak imam prvi pregled. Kada ste vi imale prvi pregled?
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Uf, to je zeznuto ti vaginalni lijekovi, ali ako nema druge… Izdrzat ces ☺️
To ti je pametna ideja. ☺️ Oni vjerojatno bolje znaju od ginekologa kakav bi trebao biti meni, pa neka ti i sastave, samo da gladna ne budes. Ne bi to trebalo biti ni skupo a dobro ce ti doci. ☺️
Ma koliko god da košta, moram znati što mogu jesti. Jer jesti kruh i med ili pahuljice s jogurtom za doručak, užine i večeru je stvarno premalo opcija. Gladna sam svaka 3h a baš mi se ni ručak ne jede više puta na dan. Sutra idem u Vinogradski vaditi krv, tako da se nadam da ću uskoro znati više..
Ja u trudnoci, a prvoj i drugoj, ne samo da imam peoblem sa mucninama, vec abnormalne nalete glad, jako cestoi. Tad mi se javi bol u zeludcu, nesnosna. Pa prozeto opet sa mucninama. Ma ne znam, kao da me nozem neko propada. Bas mi je to strasno. Inace mimo trudnoce naravno da nije tako.
I sve mi se cini da je slicna situacija sa tobom nezavisno od toga sta smijes jesti...
Pozdrav, cure! Napokon se premještam na ovaj forum. Vidim da ste vi već sve jako trudne. Ja sam prošli tjedan tek vadila betu. Danas mi je 5+4. Termin bi trebao biti sredinom siječnja. Trudnoća je IVF uspjela tek iz 9.puta. Iznenadila sam se pozitivnom testu i beti koja se uredno duplala jer nisam imala nikakvih simptoma. Prvi pregled mi 25.5.2022. Užasno sam zabrinuta jer se ja i dalje ne osjećam trudnom. Nemam nikakvih simptoma. Imam osjećaj da vrijeme stoji.
Draga Rita udahni duboko i misli pozitivno! Probaj, moras! I onda nabaci osmijeh. Pocni polako da vjerujes 😊 sretnooo i dobrodosla!
Pozdrav žene, evo i mene na ovoj temi 🤗🥰
Meni je petak 13.donio najveću sreću! Po app sam trudna 5tj, a idući ponedjeljak imam prvi pregled. Kada ste vi imale prvi pregled?
Dobrodosla 😀
Cini mi se rano prvi pregled, nemoj se zabrinuti ako doktor ne bude skoro nista vidio. Ja sam 1.imala sa 7+3 i tad se vidila beba i srce je kucalo. Sritno na pregledu 💜
35 ♏👩🦰,35♉🧔
4.11.2022. Curica ❤
19.5.2025. Decko 🩵
Cure moje, ja čitala forume, vidim cure već sada imaju bolne grudi, pa pomalo odbojnost prema hrani, neke čak i mučnine, ja se uplašila šta sa mnom ne valja... A znači zapravo sve dođe kasnije, joooj a ja se brinem, baš sam budalasta... 😅 Ajde onda ću uživati još dok ih nema :D
1.IVF - 6 blastica, ET jednog zametka - beta 0
1. Fet jednog zametka - beta 0
2. FET jednog zametka - beta 0
3.FET jednog zametka - beta 0 (ostale dvije blastice zajedno smrznute)
2.IVF- blaga simulacija - transfer jednog trodnevnog - beta 0
3.IVF - transfer dva četverodnevna - beta 0
4. Fet dvije blastice iz 1.postupka - beta 0
4 IVF - 4 blastice.. Et 1 blastice, beta 0
5.FET 1 blastice u prirodnom ciklusu 🤰
Cure moje, ja čitala forume, vidim cure već sada imaju bolne grudi, pa pomalo odbojnost prema hrani, neke čak i mučnine, ja se uplašila šta sa mnom ne valja… A znači zapravo sve dođe kasnije, joooj a ja se brinem, baš sam budalasta… 😅 Ajde onda ću uživati još dok ih nema :D
Pozdrav cure,
Ja vas citam redovno, samo nemam vremena da se pisem non stop a ne zelim da upadam kao padobranac😄.
Ja sam trenutno 12+4, i zeljela sam da se nadovezem na to sto je Rita napisala... Ja sam prve dvije sedmice posle izostanka menstruacije imala bas bolne grudi i nijedan simptom osim toga.. Mucnice nisam imala, povracanje takodje, a grudi su odavno prestale boljeti, tako da ne mora znaciti da te docekati posle.. I da, cestitaam ti, i svim ostalim curama na plusicima i urednim kontrolama😍
Pozdrav ženice, danas mi je pregled i bas sam nervozna cijelu noc i evo jutro...doktor mi je dozvolio da i suprug dode na pregled jer ce danas ce moci potvrditi spol pa mi je radi toga jos dodatna nervoza
Sortiraj odgovore
Najstariji