Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    17. Svibanj 2022. 22:14

atena

I termin poroda je 13.12.2022. 🥰

O mi se pratimo 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lonmi
    17. Svibanj 2022. 22:35

Cestitke svima na dobrim pregledima.
    Cure bez simptoma, cure koje se zbog toga osjecaju lose, prestanite se tako osjecati 😂
    Pa uzivajte gledajući kako trbuh raste, uskoro cete bebu osjetiti. Cure kojima je prva trudnoca uzivajte i odmarajte, u sljedecim trudnocama nema odmora 😂
    Pustite tu negativu, pa bolje da vas nist ne boli, da ne povracate itd., budite sretne da ste dobro, da ne mirujete itd. 
    Samo opusteno, trudnoca brzo prođe i svima ce bebe biti zive i zdrave. Te mucnine su ionako dio onog pocetka, a mi smo sve uskoro na kraju 1.tromjesjecja.
    I kod mene trenutno nikakvih simptoma osim pojacanog umora, nekih reumatskih bolova kojima se ne cudim jer ne stignem sjesti i citav dan dizem malu.
    Ovaj pregled 01.06. se cini tako daleko, brojimo dane do njega 😊
    Lida  otkucaji srca bebe na doppleru su uvijek od 140+, ja imam Mas i radi odlicno.
    Trazila sam neki dan, ali nisam pronašla jer on ide  od 12 tt, moram se jos mrvu strpjeti. Tj. svoje sam nasla u svakom kutu i ti se vrte oko 80, a onda sam cula jake otkucaje, ali nije ekran prikazivao jacinu, samo na trenutak 150, to je bila bebica, uskoro cemo se slusati. To mi je zakon uredaj.

snowwhite1410
    18. Svibanj 2022. 07:59

Lonmi

Cure bez simptoma, cure koje se zbog toga osjecaju lose, prestanite se tako osjecati 😂
    Pa uzivajte gledajući kako trbuh raste, uskoro cete bebu osjetiti. Cure kojima je prva trudnoca uzivajte i odmarajte, u sljedecim trudnocama nema odmora 😂
    Pustite tu negativu, pa bolje da vas nist ne boli, da ne povracate itd., budite sretne da ste dobro, da ne mirujete itd.
    Samo opusteno, trudnoca brzo prođe i svima ce bebe biti zive i zdrave. Te mucnine su ionako dio onog pocetka, a mi smo sve uskoro na kraju 1.tromjesjecja.
    I kod mene trenutno nikakvih simptoma osim pojacanog umora, nekih reumatskih bolova kojima se ne cudim jer ne stignem sjesti i citav dan dizem malu.
    Lida otkucaji srca bebe na doppleru su uvijek od 140+, ja imam Mas i radi odlicno.
    Trazila sam neki dan, ali nisam pronašla jer on ide od 12 tt, moram se jos mrvu strpjeti. Tj. svoje sam nasla u svakom kutu i ti se vrte oko 80, a onda sam cula jake otkucaje, ali nije ekran prikazivao jacinu, samo na trenutak 150, to je bila bebica, uskoro cemo se slusati. To mi je zakon uredaj.

Jutro Lomni hvala ti na ovoj poruci 🙏jer si smirila sve iako smo sve pod nekom vrstom nelagode jer se nadaš najboljem a opet taj nekih strah jer nam je nepoznato ali kao što si napisala ☺️ biti će sve ok i sve ćemo imati žive i zdrave bebice 🤰❤️ sve cure koje imaju preglede držim fige 🤞 i ja danas čekam nalaz pa mi držite ❤️🤞

snowwhite1410
    18. Svibanj 2022. 08:00

snowwhite1410

Lonmi

Lida otkucaji srca bebe na doppleru su uvijek od 140+, ja imam Mas i radi odlicno.
    Trazila sam neki dan, ali nisam pronašla jer on ide od 12 tt, moram se jos mrvu strpjeti. Tj. svoje sam nasla u svakom kutu i ti se vrte oko 80, a onda sam cula jake otkucaje, ali nije ekran prikazivao jacinu, samo na trenutak 150, to je bila bebica, uskoro cemo se slusati. To mi je zakon uredaj.

Jutro Lonmi hvala ti na ovoj poruci 🙏jer si smirila sve iako smo sve pod nekom vrstom nelagode jer se nadaš najboljem a opet taj nekih strah jer nam je nepoznato ali kao što si napisala ☺️ biti će sve ok i sve ćemo imati žive i zdrave bebice 🤰❤️ sve cure koje imaju preglede držim fige 🤞 i ja danas čekam nalaz pa mi držite ❤️🤞ispravak

Lonmi
    18. Svibanj 2022. 08:49

snowwhite1410

Jutro Lomni hvala ti na ovoj poruci 🙏jer si smirila sve iako smo sve 

Ma nema na cemu 😊, samo bez stresa ( kaze mama koja se razljuti 5000 puta na dan 😂).
    Bit ce sve dobro, sve je to dio trudnoce i stres, strah, negativa i nece ni to lose djelovati na bebicu, dobro je ona zasticena, ali djeluje lose na mamu. Neka je nama dobro, da sve mozemo jesti, bez povracanja, mame koje ne bole grudi pa budite sretne, ako cete dojiti prvih mj dana bradavice ce peci i grudi ce biti baloni, ponekad bolne, uzivajte sad dok mozete obuci grudnjak bez da vidite zvijezde 😂 (to prođe, nemojte se plasiti dojenja). Uzivajte i samo pozitiva, pogotovo trudnice s prvom bebom, prekrasni je to period, prekrasno je i drugi put, ali ne stignes vise biti toliko posvecen sebi.
    Nego... Ima li nas jos koje pucaju hormoni toliko da te ljudi oko tebe nerviraju?? Meni svaki dan netko digne tlak, od nekih imam onaj grc u zelucu (mozda su to mucnine pa krivo kopcam). Znaci svaki cas me netko uzruja s necim. Kad trebam dobiti goste ja sam 5h unaprijed zivcana jer moram cistiti, spremati itd. Tako nije bilo prvi put. Evo kakvih ja stresova imam 😂
    Ugl svi me nerviraju 😂

snowwhite1410
    18. Svibanj 2022. 10:08

Lonmi

snowwhite1410

Ma nema na cemu 😊, samo bez stresa ( kaze mama koja se razljuti 5000 puta na dan 😂).
    Bit ce sve dobro, sve je to dio trudnoce i stres, strah, negativa i nece ni to lose djelovati na bebicu, dobro je ona zasticena, ali djeluje lose na mamu. Neka je nama dobro, da sve mozemo jesti, bez povracanja, mame koje ne bole grudi pa budite sretne, ako cete dojiti prvih mj dana bradavice ce peci i grudi ce biti baloni, ponekad bolne, uzivajte sad dok mozete obuci grudnjak bez da vidite zvijezde 😂 (to prođe, nemojte se plasiti dojenja). Uzivajte i samo pozitiva, pogotovo trudnice s prvom bebom, prekrasni je to period, prekrasno je i drugi put, ali ne stignes vise biti toliko posvecen sebi.
    Nego… Ima li nas jos koje pucaju hormoni toliko da te ljudi oko tebe nerviraju?? Meni svaki dan netko digne tlak, od nekih imam onaj grc u zelucu (mozda su to mucnine pa krivo kopcam). Znaci svaki cas me netko uzruja s necim. Kad trebam dobiti goste ja sam 5h unaprijed zivcana jer moram cistiti, spremati itd. Tako nije bilo prvi put. Evo kakvih ja stresova imam 😂
    Ugl svi me nerviraju 😂

Bez brige i ja sam takva isto me ljudi nerviraju ali to je zbog hormona 😂😂😂😂to je sada u trudnoći a poslije će opet biti ona😂😜

puna_pitanja
    18. Svibanj 2022. 10:28

snowwhite1410

Lonmi

snowwhite1410

Nego… Ima li nas jos koje pucaju hormoni toliko da te ljudi oko tebe nerviraju?? Meni svaki dan netko digne tlak, od nekih imam onaj grc u zelucu (mozda su to mucnine pa krivo kopcam). Znaci svaki cas me netko uzruja s necim. Kad trebam dobiti goste ja sam 5h unaprijed zivcana jer moram cistiti, spremati itd. Tako nije bilo prvi put. Evo kakvih ja stresova imam 😂
    Ugl svi me nerviraju 😂

Bez brige i ja sam takva isto me ljudi nerviraju ali to je zbog hormona 😂😂😂😂to je sada u trudnoći a poslije će opet biti ona😂😜

Ja se ne salim, jucer sam plakala jer ne mogu jesti burek, a tako mi se jede 🤣🤣 A ne smijem ga jesti vec godinama, bas mi lose sjedne svaki put i imam žgaravicu i inače ne patim previše zbog tog. Al jučer je bila drama. 
    Tako da mene okrene na plakanje, inače jednom tjedno orosim jer sam inače emotivna, a sad sam sretna ako je jednom dnevno. Dečko će se vjerojatno propiti il tako nešto hahaha

30g, OTP 10.11.

Lonmi
    18. Svibanj 2022. 10:51

snowwhite1410

Lonmi

snowwhite1410

Ugl svi me nerviraju 😂

Mene svaki dan netko, znaci ne prođe dan da mi netko ne digne tlak. Bas mi ljudi nabiju stres. Dođe mi da odem na pusti otok ponekad. 
    Ono kontroliras se max da ne bude nervoze, da sve bude super i onda te opet netko razljuti do kraja, onak da nesto u meni gori 😂😂😂😂

Queen_of_North
    18. Svibanj 2022. 11:05

Joj, evo kad ste se dotakle te teme, mene je zadnjih dana pucalo na tugu..sjetila sam se mace kada sam bila u osnovnoj skoli, nje i njenih macica (tragican slucaj), non stop sam o tom razmisljala, znaci toga se nisam sjetila pa sigurno jedno 15 ako ne i 20 godina, ee bas nevjerojatno da sam se toga sada sjetila. Onda sam se sjetila svog psa, kojeg nazalost vise nema, ma ono..ufff tuga do neba
    Eto, ne znam kako drugacije opisati nego hormoni.. i to me stvarno drzalo nekoliko dana,nikako izaciti iz glave. Inace sam jaaako osjetljiva na zivotinje i bebe, i jos kad sam pod hormonima, ocito okrene na tugu. Evo sada, trenutnod je ok, sad me proslo, ali nije iskljuceno da se opet ta faza pojavi. 

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

• Mony1204
    18. Svibanj 2022. 12:21

Pozdrav svima :)
    Jučer sam već pisala ovaj post ali ga nigdje nisam vidjela pa sam danas odlučila opet...haha..Trudna sam 12 tjedana. Prije nekih tjedan dana me dok sjedim počelo dosta rezati u donjem dijelu trbuha. Pregled sam imala prošli tjedan i sve je ok. ali mene sada još više nego prije. Samo dok sjedim. Kad hodam ili ležim ništa ne osjećam. A na poslu dosta sjedim pa je možda to razlog. Ima li tko slične simptome? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.