Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    natalie19
    16. Svibanj 2022. 11:22

Serendipity sretno danas na pregledu! 💓
    Cure, ako imate datum pregleda, a da nije upisan na listu ili OTP, napišite. Nadam se da ste sve dobro i da je mučnina sve manje. Ugodan ponedeljak! ☺️

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

Serendipity
    16. Svibanj 2022. 14:11

Evo da se javim s 2. pregleda.
    Uspio mi je uzeti mikrobiološke briseve i papa test. Mikrobiološki brisevi nalazi kroz 10 dana, papa kroz 3 mjeseca 
    Beba je dobro, čini mu se da je dečko, sad sam 13 tjedana. 
    Napravila sam odmah i Nifty, nalazi za tjedan dana, pa ćemo biti pametniji 
    Idući pregled 20.06., očekivani termin 23.11.

Mama - 31. g.
    Tata - 33. g.
    Jakob - 23.05.2020.
    Termin - 23.11.2022. 💙
    20.06.2022. - treći pregled

Serendipity
    16. Svibanj 2022. 14:24

Evo i slikica 
    https://ibb.co/qMv6Zq8
    https://ibb.co/N993bYK nogica hh

Mama - 31. g.
    Tata - 33. g.
    Jakob - 23.05.2020.
    Termin - 23.11.2022. 💙
    20.06.2022. - treći pregled

Rita89
    16. Svibanj 2022. 15:00

Pozdrav, cure! Napokon se premještam na ovaj forum. Vidim da ste vi već sve jako trudne. Ja sam prošli tjedan tek vadila betu. Danas mi je 5+4. Termin bi trebao biti sredinom siječnja. Trudnoća je IVF uspjela tek iz 9.puta. Iznenadila sam se pozitivnom testu i beti koja se uredno duplala jer nisam imala nikakvih simptoma. Prvi pregled mi 25.5.2022. Užasno sam zabrinuta jer se ja i dalje ne osjećam trudnom. Nemam nikakvih simptoma. Imam osjećaj da vrijeme stoji. 

1.IVF - 6 blastica, ET jednog zametka - beta 0
    1. Fet jednog zametka - beta 0
    2. FET jednog zametka - beta 0
    3.FET jednog zametka - beta 0 (ostale dvije blastice zajedno smrznute)
    2.IVF- blaga simulacija - transfer jednog trodnevnog - beta 0
    3.IVF - transfer dva četverodnevna - beta 0
    4. Fet dvije blastice iz 1.postupka - beta 0
    4 IVF - 4 blastice.. Et 1 blastice, beta 0
    5.FET 1 blastice u prirodnom ciklusu 🤰

puna_pitanja
    16. Svibanj 2022. 15:10

Rita89

Pozdrav, cure! Napokon se premještam na ovaj forum. Vidim da ste vi već sve jako trudne. Ja sam prošli tjedan tek vadila betu. Danas mi je 5+4. Termin bi trebao biti sredinom siječnja. Trudnoća je IVF uspjela tek iz 9.puta. Iznenadila sam se pozitivnom testu i beti koja se uredno duplala jer nisam imala nikakvih simptoma. Prvi pregled mi 25.5.2022. Užasno sam zabrinuta jer se ja i dalje ne osjećam trudnom. Nemam nikakvih simptoma. Imam osjećaj da vrijeme stoji.

Pozdrav, Rita, dobrodosla!
    Ima nas da smo se zaletile na zimske iako smo kalendarski jesenje, da 😊 Ali to ne znaci da nam nije drago da prave zimske bebe i mame dolaze, dapače!
    Čisto ako ti nešto znači, ni ja na početku nikakvih simptoma nisam imala, onda nekad malo zaboli pa sam se brinula zasto boli, pa onda prestane boliti pa se brinem zasto ne boli..  nikad ugoditi 🤣 Ja se osjecam trudno zapravo jedino na pregledu kad vidim da stvarno nesto ima tamo, jer i ti bolovi su slicni kao menstrualni i nisu nesto sto mi je indikator bebe. 
    Nadam se da ce ti ostati mirno i da nece biti previse mucnina jednom kad krenu, nego taman dovoljno da se nesto dogadja i vrijeme brze prodje! 

30g, OTP 10.11.

Rita89
    16. Svibanj 2022. 15:34

puna_pitanja

Rita89

Pozdrav, Rita, dobrodosla!
    Ima nas da smo se zaletile na zimske iako smo kalendarski jesenje, da 😊 Ali to ne znaci da nam nije drago da prave zimske bebe i mame dolaze, dapače!
    Čisto ako ti nešto znači, ni ja na početku nikakvih simptoma nisam imala, onda nekad malo zaboli pa sam se brinula zasto boli, pa onda prestane boliti pa se brinem zasto ne boli.. nikad ugoditi 🤣 Ja se osjecam trudno zapravo jedino na pregledu kad vidim da stvarno nesto ima tamo, jer i ti bolovi su slicni kao menstrualni i nisu nesto sto mi je indikator bebe.
    Nadam se da ce ti ostati mirno i da nece biti previse mucnina jednom kad krenu, nego taman dovoljno da se nesto dogadja i vrijeme brze prodje!

Puna_pitanja hvalaaa :) Čitala sam na forumima da ima puno cura bez simptoma i da je sve u redu. Sretna sam zbog tog, ali opet... Briga ne prestaje... Sad si me malo umirila :) Nemam nikakvih naglih velikih grčeva i bolova, kao ni krvarenja, pa se povremeno utješim time da do pobačaja nije došlo. Jako me strah da se na uzv neće ništa vidjeti. Najrađe bi sad otišla na pregled, ali znam da je prerano. Hvala na dobrodošlici, zapravo u mojoj situaciji je baš super što ste sve malo više trudne jer ćete biti iskusnije pa me savjetovati :D sretno svim curama ❤️

Rita89
    16. Svibanj 2022. 15:34

Puna_pitanja, koliko si trudna? 

Mareeeee3112
    16. Svibanj 2022. 15:35

Neko je pitao kako postavit slicicu...odeš na Google I napišeš photo to forum ...ubaciš slicicu i tamo ti dođe link a link kopiraš i postavis  tu ..😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

puna_pitanja
    16. Svibanj 2022. 15:42

Rita89

Puna_pitanja, koliko si trudna?

Danas 14+4. Ja stalno gledam sto jesenske bebe pisu, bas iz istog razloga da znam sto me ceka 😊 al kad sam se vec nakačila tu, onda ovdje i ostajem haha

Mare, ja nisam pitala, al svejedno hvala, i sliku i onaj lillypie kako se vec zove sam pokusavala neuspjesno staviti, a bas mi je to fora 🤣 

30g, OTP 10.11.

Anita1108
    16. Svibanj 2022. 15:45

Pozdrav zene moje,
    Evo mene nakon 7 dana i stres level 10000. Danas bila kod svog ginekologa na pregledu i po mome bi trebalo biti 7+0, medutim on je rekao da se plod ne vidi da se ne cuje srce i da se vidi samo gestacijska vrecica, sve bi to meni i mozda bilo ok, da ja prije tjedan dana nisam bila privatno gdje je doktor rekao da vidi trudnocu i da cuje srce kak titra te nek dodem na 7 dana na kontrolu da se bude srce bas ono jako culo, a sad moj ginekolog veli da on vidi samo gestacijsku vrecicu. Ako sad nisam poludjela necu nikad. Utjesite me, recite mi bilo sta samo da se smirim. Prva mi je trudnoca uzasan sam panicar al sve mi se cini da nece biti nista dobro. 
    Dal da odem svejedeno preksutra jos jedanput privatno kod doktora ili pricekam 10 dana kak mi je moj rekao? 
    Hvala vam 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.