Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    levanati95
    17. Svibanj 2022. 13:15

Mare3112

Jel ima koja curka broj za narucut se u petrovu za kombinirani?

Mislim da ne naručuju preko telefona. Ja sam morala ići osobno tamo, ali možda da nazoveš centralu pa tražiš da te spoje s UZV. Možda prođe. Ili poslati na mail neku povijest bolesti ili nešto, jer su mene tražili napismeno tko me šalje i di piše koji sam tjedan i to. Postoji neki mail za narudžbu isto, ne znam ga sad ali mislim da se može naći online negdje.

Ja sam taman zvala svoj odjel da vidim sta je s nalazima. Kombinirani probir je super, i urinokultura isto. Ali našli su na brisevima ureoplazmu, tako da me čekaju antibiotici i krema neka  😏

17.03. ➕
    01.04. UZV, imamo srčeko ❤
    OTP 19.11 🥰
    29.09. - 32tj+1 - stigao nam Karlo 💙

BlairWaldorf
    17. Svibanj 2022. 14:05

Mare3112

Bok cure evo me sve je super papa je super nalazi su super….beba je tako velika od zadnjeg puta u šoku sam i pumpa joj srceko jako ….drugi pregled 21.6 i danas zovem petrovu za kombinirani i uz se naručiti….

Javi ako se moze telefonski naručiti. I čestitam ❤️ 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

puna_pitanja
    17. Svibanj 2022. 14:34

MalaMagla

Cure, čestitam na super pregledima 😊
    .
    Stigao mi je nalaz krvi, hvala bogu žuč je u redu, toga sam se najviše bojala. Anemija i dalje tu. Jetreni enzimi su u padu, tako da nastavljam s dijetom iako ne mora biti tako stroga. Tipa, smijem mlijeko (ne previše, ali to mi je veliko veliko olakšanje), praviti si sokove od naranče, cikle, mrkve, smijem domaće voće. U biti najviše se paziti masnog i teškog. To mi uopće ne pada teško, jer ja takvu hranu i volim. I sto god jedem svježe mora biti domaće i ne prskano. Logično 😊
    Nakon vađenja krvi sam se skoro onesvijestila, jako mi se vrtilo u glavi. Kaže doktorica da je to zbog anemije i niskog tlaka. I cijeli dan mi se vrti i baš mi je slabo. Tako da sam danas u ležećem bočnom položaju 😂

MalaMagla, bas mi je drago zbog dijete! 🍎🍉🍊 Anemija se moze rijesiti, s obzirom na to kako si ograniceno morala jesti ni ne cudi me da ti je tlak bio nizak. 

Snowwhite, Mare, bravo za dobre preglede! 💪💪 

30g, OTP 10.11.

Svemirka
    17. Svibanj 2022. 14:40

Cure 14 tt, ima li simptoma kod vas ikakvih? Ja uopće više ne osjećam da sam trudna i hvata me panika 😟

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓
    05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
    06/2022 - anomaly scan ✅️

snowwhite1410
    17. Svibanj 2022. 14:40

puna_pitanja

MalaMagla

Cure, čestitam na super pregledima 😊
    .
    Stigao mi je nalaz krvi, hvala bogu žuč je u redu, toga sam se najviše bojala. Anemija i dalje tu. Jetreni enzimi su u padu, tako da nastavljam s dijetom iako ne mora biti tako stroga. Tipa, smijem mlijeko (ne previše, ali to mi je veliko veliko olakšanje), praviti si sokove od naranče, cikle, mrkve, smijem domaće voće. U biti najviše se paziti masnog i teškog. To mi uopće ne pada teško, jer ja takvu hranu i volim. I sto god jedem svježe mora biti domaće i ne prskano. Logično 😊
    Nakon vađenja krvi sam se skoro onesvijestila, jako mi se vrtilo u glavi. Kaže doktorica da je to zbog anemije i niskog tlaka. I cijeli dan mi se vrti i baš mi je slabo. Tako da sam danas u ležećem bočnom položaju 😂
    MalaMagla,bas mi je drago zbog dijete! 🍎🍉🍊 Anemija se moze rijesiti, s obzirom na to kako si ograniceno morala jesti ni ne cudi me da ti je tlak bio nizak.

Snowwhite, Mare, bravo za dobre preglede! 💪💪

Hvala ti draga 🤗❤️❤️

Lida 🍀
    17. Svibanj 2022. 14:45

Svemirka

Cure 14 tt, ima li simptoma kod vas ikakvih? Ja uopće više ne osjećam da sam trudna i hvata me panika 😟

Nisam 14tt ali ni kod mene nista... Nit je ikad i bilo osim bolnih grudi, a sada ni to.. osim ako skacem pa me malo zabole 😅
    Cure cestitke na super pregledima
    MalaMagla ajde super da ide na bolje, koje olakšanje ☺️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

puna_pitanja
    17. Svibanj 2022. 14:53

Svemirka

I sto je bilo, sada nema. Ni grudi ni nista. Jeeedino kad vise hodam, onda me zateze, al to bas mora biti duza setnja. Mene je isto neki dan panika prala iz istog razloga, al ulazimo u drugo tromjesecje i za ocekivati je zatisje pocetnih simptoma i kaaazuuu da treba uzivati u tome 😁

30g, OTP 10.11.

Svemirka
    17. Svibanj 2022. 15:09

Eto, umjesto da uživam ja kukam. Hvala cure. Lakše mi je kad znam da nisam jedina 😉😘

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓
    05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
    06/2022 - anomaly scan ✅️

• Krisss
    17. Svibanj 2022. 15:14

Dosli su mi nalazi za kombinirani. Na uvz sve ok, ali su svi rizici 1:250 😔 sad me uzasno strah i razmisljam o niftiju sto prije... savjeti?

20.11. Plusic nakon 3 mj pokusavanja
    24.11.2022. 💙

• Adri111
    17. Svibanj 2022. 15:40

Krisss

Dosli su mi nalazi za kombinirani. Na uvz sve ok, ali su svi rizici 1:250 😔 sad me uzasno strah i razmisljam o niftiju sto prije… savjeti?

Ja sam preskočila kombinirane upravo zbog ovog i otišla direktno na neki NIPT test.
    Ovo zapravo znači da od 250 trudnica s istim nalazima kao ti, jedna beba će imati kromosomske anomalije...ja bi otišla na tvom mjestu, samo da budem mirnija.
    To se pokušajte doma dogovoriti i što ako nešto bude...kako dalje...ali vjerujem da sve ok

11.03.2022. imamo +, beta 336
    25.3.2022. ❤️❤️
    5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
    7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
    OTP 18.11.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.