Cure 12tt i vise, jel vas bole grudi ? Mene polako prestaju, skoro pa nista vise. A mislila sam da ce jos malo rast 😓😂😂
Prestale tamo negdje u 10om. Više ih ne osjetim uopće. Ovih dana nikakvih simptoma više. Kao da nisam trudna.

🧔 - 36 👩 - 35
03/2022 - ➕️💓
05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
06/2022 - anomaly scan ✅️
Cure 12tt i vise, jel vas bole grudi ? Mene polako prestaju, skoro pa nista vise. A mislila sam da ce jos malo rast 😓😂😂
Ma mene isto ne bole 11+1 sam osjetim bradavice na opip i to je to...mučninu imam ponekad nestane na 5 dana i onda se pojavi ili me boli želudac ili mi je samo muka ugl ....nadam se da je to sve ok
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mene bole, na 15+2 smo. Ne ovako, nego na dodir i kad ležim. Od simptoma više nemam ništa osim bolnih grudi.

👩 29
👨 29
U braku 8/21 👰🤵
Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
ZM - 28.1.
➕ 5.3. ❤️👶
11.3. - prvi pregled ❤️
❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰
Sve je izgleda individualno. 😁 Posteljica izmedu 11-14 tjedna potpuno sazrijeva i preuzima hormone, pa valjda zato polako nestaju simptomi. Tako sam nesta citala. Sad cemo sve u sigurnije tjedne pa ce biti lakse ☺️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Ja vam ponekad imam grc u jajniku Al prođe za par sekundi i to je to od simptoma
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sve je izgleda individualno. 😁 Posteljica izmedu 11-14 tjedna potpuno sazrijeva i preuzima hormone, pa valjda zato polako nestaju simptomi. Tako sam nesta citala. Sad cemo sve u sigurnije tjedne pa ce biti lakse ☺️
Ma sve je individualno, da. Neke žene sise uopće ne bole tijekom trudnoće. Ja sam nekako pretpostavljala da mene hoće, jer su me tijekom pms-a znale toliko boljeti da sam plakala. Jače nego sad u trudnoći. Ali ne mora značiti, možda se samo poklopilo. A i kažu da u drugom tromjesečju ima skroz malo simptoma. Ja sam sad 15+5 i ne mogu baš reći ni da me skroz popustio umor, ni te sise, samo ne piškim 86 puta dnevno i nemam one menstrualne grčiće. Ali zato sam dobila neke druge boljke koje mi signaliziraju da trebam sjesti i dići noge. Ali se ne osjećam zabrinuto u vezi simptoma, jer vidim i osjetim trbuh kako raste ☺️
Upravo to 😁 i mene su sise bolile u pmsu sve dok nisam imala kiretazu prosle god, otad vise nikako. I sad u trudnoći oko mjesec i pol dana. Tako da sam mislila da ce me bolit jace u trudnoci ali evo vise nista. Imam jos sutra ujutro jedan Duphaston za popiti i odose 2 kutije. Brzo je proslo 6 tjedana ☺️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Uf, to je zeznuto ti vaginalni lijekovi, ali ako nema druge... Izdrzat ces ☺️
To ti je pametna ideja. ☺️ Oni vjerojatno bolje znaju od ginekologa kakav bi trebao biti meni, pa neka ti i sastave, samo da gladna ne budes. Ne bi to trebalo biti ni skupo a dobro ce ti doci. ☺️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Jutro mame. Sada sam po uzv 10+ 5, po zm 11+5, kada su vam se poceli vidjeti trbuscici? A pogotovo drugorotkama, jer mislim da se nama ranije vidi koje smo vec to prosle... Jer , ne znam jel mi to trbuh ili napuhnutost od sve hrane ovih dana..
Prijavljujem jos i snove koji su preludiiiii, ujutro se budim preumorna od sveg ludila sto sam sanjala
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Jutro mame. Sada sam po uzv 10+ 5, po zm 11+5, kada su vam se poceli vidjeti trbuscici? A pogotovo drugorotkama, jer mislim da se nama ranije vidi koje smo vec to prosle… Jer , ne znam jel mi to trbuh ili napuhnutost od sve hrane ovih dana..
Prijavljujem jos i snove koji su preludiiiii, ujutro se budim preumorna od sveg ludila sto sam sanjala
Ja sam danas 15+5, trbuh imam od 8tt. Odmah mi je iskocio. Danas izgledam kao kad sam bila 6 mjeseci sa sinom. Bas je velik

Jutro mame. Sada sam po uzv 10+ 5, po zm 11+5, kada su vam se poceli vidjeti trbuscici? A pogotovo drugorotkama, jer mislim da se nama ranije vidi koje smo vec to prosle… Jer , ne znam jel mi to trbuh ili napuhnutost od sve hrane ovih dana..
Meni je prva trudnoca, 14+4 i nema ništa 🤣 danas nisam napuhana pa se ne mogu ni praviti da ima nešto haha
A bas se veselim tome da vidim i osjetim bebu, nekako mislim da onda cekanje malo lakse ide izmedju pregleda

30g, OTP 10.11.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji