Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    15. Svibanj 2022. 17:49

Lida 🍀

Cure 12tt i vise, jel vas bole grudi ? Mene polako prestaju, skoro pa nista vise. A mislila sam da ce jos malo rast 😓😂😂

Ma mene isto ne bole 11+1 sam osjetim bradavice na opip i to je to...mučninu imam ponekad nestane na 5 dana i onda se pojavi ili me boli želudac ili mi je samo muka ugl ....nadam se da je to sve ok 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mar'ca🌺
    15. Svibanj 2022. 17:58

Lida 🍀

Cure 12tt i vise, jel vas bole grudi ? Mene polako prestaju, skoro pa nista vise. A mislila sam da ce jos malo rast 😓😂😂

Mene bole, na 15+2 smo. Ne ovako, nego na dodir i kad ležim. Od simptoma više nemam ništa osim bolnih grudi.

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

Lida 🍀
    15. Svibanj 2022. 18:16

Sve je izgleda  individualno. 😁 Posteljica izmedu 11-14 tjedna potpuno sazrijeva i preuzima hormone, pa valjda zato polako nestaju simptomi. Tako sam nesta citala. Sad cemo sve u sigurnije tjedne pa ce biti lakse ☺️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Mareeeee3112
    15. Svibanj 2022. 19:21

Ja vam ponekad imam grc u jajniku Al prođe za par sekundi i to je to od simptoma

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Lida 🍀
    15. Svibanj 2022. 20:55

MalaMagla

Lida 🍀

Sve je izgleda individualno. 😁 Posteljica izmedu 11-14 tjedna potpuno sazrijeva i preuzima hormone, pa valjda zato polako nestaju simptomi. Tako sam nesta citala. Sad cemo sve u sigurnije tjedne pa ce biti lakse ☺️

Ma sve je individualno, da. Neke žene sise uopće ne bole tijekom trudnoće. Ja sam nekako pretpostavljala da mene hoće, jer su me tijekom pms-a znale toliko boljeti da sam plakala. Jače nego sad u trudnoći. Ali ne mora značiti, možda se samo poklopilo. A i kažu da u drugom tromjesečju ima skroz malo simptoma. Ja sam sad 15+5 i ne mogu baš reći ni da me skroz popustio umor, ni te sise, samo ne piškim 86 puta dnevno i nemam one menstrualne grčiće. Ali zato sam dobila neke druge boljke koje mi signaliziraju da trebam sjesti i dići noge. Ali se ne osjećam zabrinuto u vezi simptoma, jer vidim i osjetim trbuh kako raste ☺️

Upravo to 😁 i mene su sise bolile u pmsu sve dok nisam imala kiretazu prosle god, otad vise nikako. I sad u trudnoći oko mjesec i pol dana. Tako da sam mislila da ce me bolit jace u trudnoci ali evo vise nista. Imam jos sutra ujutro jedan Duphaston za popiti i odose 2 kutije. Brzo je proslo 6 tjedana ☺️

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lida 🍀
    16. Svibanj 2022. 06:38

Uf, to je zeznuto ti vaginalni lijekovi, ali ako nema druge... Izdrzat ces ☺️ 
    To ti je pametna ideja. ☺️ Oni vjerojatno bolje znaju od ginekologa kakav bi trebao biti meni, pa neka ti i sastave, samo da gladna ne budes. Ne bi to trebalo biti ni skupo a dobro ce ti doci. ☺️ 

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Queen_of_North
    16. Svibanj 2022. 08:19

Jutro mame. Sada sam po uzv 10+ 5, po zm 11+5, kada su vam se poceli vidjeti trbuscici? A pogotovo drugorotkama, jer mislim da se nama ranije vidi koje smo vec to prosle... Jer , ne znam jel mi to trbuh ili napuhnutost od sve hrane ovih dana.. 

Prijavljujem jos i snove koji su preludiiiii, ujutro se budim preumorna od sveg ludila sto sam sanjala 

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

ribi1234
    16. Svibanj 2022. 09:28

Queen_of_North

Jutro mame. Sada sam po uzv 10+ 5, po zm 11+5, kada su vam se poceli vidjeti trbuscici? A pogotovo drugorotkama, jer mislim da se nama ranije vidi koje smo vec to prosle… Jer , ne znam jel mi to trbuh ili napuhnutost od sve hrane ovih dana..

Prijavljujem jos i snove koji su preludiiiii, ujutro se budim preumorna od sveg ludila sto sam sanjala

Ja sam danas 15+5, trbuh imam od 8tt. Odmah mi je iskocio. Danas izgledam kao kad sam bila 6 mjeseci sa sinom. Bas je velik

puna_pitanja
    16. Svibanj 2022. 09:43

Queen_of_North

Jutro mame. Sada sam po uzv 10+ 5, po zm 11+5, kada su vam se poceli vidjeti trbuscici? A pogotovo drugorotkama, jer mislim da se nama ranije vidi koje smo vec to prosle… Jer , ne znam jel mi to trbuh ili napuhnutost od sve hrane ovih dana..

Meni je prva trudnoca, 14+4 i nema ništa 🤣 danas nisam napuhana pa se ne mogu ni praviti da ima nešto haha
    A bas se veselim tome da vidim i osjetim bebu,  nekako mislim da onda cekanje malo lakse ide izmedju pregleda

30g, OTP 10.11.

ribi1234
    16. Svibanj 2022. 10:00

puna_pitanja

Queen_of_North

Meni je prva trudnoca, 14+4 i nema ništa 🤣 danas nisam napuhana pa se ne mogu ni praviti da ima nešto haha
    A bas se veselim tome da vidim i osjetim bebu, nekako mislim da onda cekanje malo lakse ide izmedju pregleda

Jao daa, mene moj malac poceo bas fino lupkati. Iz dana u dan ga sve jace osjetim, doduse on je za tjedan dana veci pa onda mozda nije ni cudo da sam ga puno ranije osjetila. Cetvrta trudnoca, veca beba..poklopilo se

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.