Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lida 🍀
    14. Svibanj 2022. 08:38

Suncokret super za uredan pregled 😍
    santina ti si se bome nacekala za prvi pregled, uff. Dobro je dok nema svjeze krvi, bez brige, ovo je stara vjerojatno kako se beba gnijezdila pa ostetila krvnu zilicu. 🙂 Bit ce sve ok!
    .
    Cure, pijete li kavu ? Meni sad nesto dosla zelja da krenem ponovno piti, pogotovo mi se nesto Ness kava pije, ne znam zasto 😅 inace sam tursku pila

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

keti91
    14. Svibanj 2022. 08:58

santina

Drage cure, nisam se stigla javiti par dana, ali sam vas uspjela ispratiti. Cestitke na dobrim pregledecima i stizu nam prvi deckici i curice. 😀
    Ja napokon u srijedu imam 1.pregled. vec sam malo ljuta i izrevoltirana zbog toga, pa danas sam usla vec u 9. tt. Uglvnom, cak sam prekjuce i juce imala malo smedjeg na donjem vesu. Odmah ssm pisala doktorici, a ona mi odgovara tek nakon 12h. Samo kako sam, i opet nista, kad sam joj odgovorila.
    I dalje imam mucnine i povracanja s vremena na vrijeme, ne bas svaki dan. Samo da to syo prije prestane. Bas se generalno lose osjecam.
    Valjda bude sve ok i zbog ovog smedjarenja. 😔
    Uzivajte u vikendu.

Hei,ja sam imala jako dugo taj smedji iscjedak,i isla isto kod gin i kaze da to bas nesmije,al da nece bebi nista naskoditi..tako da ne brini 

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

levanati95
    14. Svibanj 2022. 10:46

Meni se smeđi iscjedak javio jednom, par dana nakon pregleda pa sam pretpostavila da je to od toga. Rekla je dr.da ako se ponovi da odem na hitnu, ali srecom nije. Sigurno je to zbog neke žilice, bitno da nije krv svježa i obilna. Iako naravno, treba se konzultirati s dr. 
    Meni su mucnine cini mi se stvarnoo nestale, od simptoma imam tu i tamo grčeve, kad nesto radim i ako se puno saginjem, i kad kihnem. Al prestanu brzo nakon što legnem i odmorim malo onda. 
    I prijavljujem jedan novi simptom. Svrbež bradavica 😬 bas neugodan osjecaj,  sinoc nisam mogla zaspat od tog. I onda sam naravno ceskala, pa su me pekle. Stavila na kraju hladni oblog i namazala kremom. Pretpostavljam da je suhoća problem, jer mi je koža svuda suha od početka trudnoće.

17.03. ➕
    01.04. UZV, imamo srčeko ❤
    OTP 19.11 🥰
    29.09. - 32tj+1 - stigao nam Karlo 💙

• Lusi
    14. Svibanj 2022. 13:31

Ej cure posto sam tu nova da vas pitam koje ste vi simptome imale? Ja za sad imam samo neke grceve u donjem dijelu trbuha i leđa me dosta bole. Onaj osjećaj ko pre menstruaciju. Imam jako veliki strah jer sam vec jednom imala biokemijsku trudnoću i ne bih voljela da mi se to opet dogodi. 

👨‍🦱26
    👱‍♀️25
    Bio. Kemijska 12/21
    ➕ 13.5 ❤️
    OTP 16.1.2023
    Dolazi nam curka 👨‍👩‍👧💖

BlairWaldorf
    14. Svibanj 2022. 13:36

Lida 🍀

Suncokret super za uredan pregled 😍
    santina ti si se bome nacekala za prvi pregled, uff. Dobro je dok nema svjeze krvi, bez brige, ovo je stara vjerojatno kako se beba gnijezdila pa ostetila krvnu zilicu. 🙂 Bit ce sve ok!
    .
    Cure, pijete li kavu ? Meni sad nesto dosla zelja da krenem ponovno piti, pogotovo mi se nesto Ness kava pije, ne znam zasto 😅 inace sam tursku pila

Ja popijem ujutro kavu 🤷 kad radim sama stavim jednu žličicu neskafea a kad sam u kafiću pijem kavu s mlijekom. Jedna dnevno ne može skoditi 🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    14. Svibanj 2022. 13:38

Lusi

Ej cure posto sam tu nova da vas pitam koje ste vi simptome imale? Ja za sad imam samo neke grceve u donjem dijelu trbuha i leđa me dosta bole. Onaj osjećaj ko pre menstruaciju. Imam jako veliki strah jer sam vec jednom imala biokemijsku trudnoću i ne bih voljela da mi se to opet dogodi.

Ja sam par dana prije nego (nisam) trebala dobiti M imala bas intenzivne menstrualne bolove ali M nije stigla.

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Lusi
    14. Svibanj 2022. 13:41

BlairWaldorf

Lusi

Ja sam par dana prije nego (nisam) trebala dobiti M imala bas intenzivne menstrualne bolove ali M nije stigla.

Tako i ja, niti me grudi bole mi je pretjerano muka. Jedno sto sam si sad par dana mjerila temp. i varira mi između 37.2 i 37.5

👨‍🦱26
    👱‍♀️25
    Bio. Kemijska 12/21
    ➕ 13.5 ❤️
    OTP 16.1.2023
    Dolazi nam curka 👨‍👩‍👧💖

• Adri111
    14. Svibanj 2022. 15:19

Drage buduće mamice, 
    Imam jedno pitanje, za vas koje ste preko 13 tt trudnoće.
    Koliko su vam mjerili CRL u 12. ili 13.tt trudnoće?
    Ja sam isto danas zavrsila na hitnoj radi krvarenja, i mjere mi bebe, i tu su negde CRL 62, a to mi nekako malo za 13tt

11.03.2022. imamo +, beta 336
    25.3.2022. ❤️❤️
    5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
    7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
    OTP 18.11.2022.

• mm11
    14. Svibanj 2022. 15:52

Pozz cure
    Meni je sada 13 tjedana i prvo da kazem, na povetku sam govorila joj pa nemam mucnine dal je to sve oke medutim kad su mi krenule mucnine i povracanje, pokajala sam se za sve sto sam prigovarala da ih nemam 😂

Evo sad se sve nadam da ce mi uskoro prestati al nikako

Nego da vas pitam, danas sam vozila bicikli i osjetila sam da mi vise ne odgovara bicikli okaki svaka rupa koju predem mi je malo bolna pa sam si rekla da cu ga sad prestat voziti
    Medutim osjetim sada i dalje na pokrete tu neku bol u vagini, neznam dal sam sama to izazvala pa trebam sad vise mirovati da mi prode da se nebi sto iskompliciralo ili je normalno da nekad osjetim bol al doslovno u vagini

Jedno vrijeme sam imala grceve u maternici na samom pocetku al to mi je sada proslo

🙋🏻‍♀️31 🙎🏻‍♂️38 👩‍❤️‍💋‍👨2012 💍 2017
    radimo na bebi od 07/20
    Blagi PCOS
    Zadnja menga 02.08.22.
    Inseminacija 28.02.22.✅
    Trudnoća 12.03. +
    Termin 21.11.22.
    Trudnoća 16 tjedana! ❤

potencijalna_trudnica
    14. Svibanj 2022. 16:29

Bok curke :)

Nisam vas stigla ovih par dana popratiti jer smo bili na GO i jedrenju. I nije bilo mučnina - a jučer smo čak 8h plovili 😎💪🏼 a da ne pričam kakve sam sve kombinacije jela (iako sam naravno pripazila na ove namirnice koje trebamo izbjegavati)🙈

Muž me zeza da je meni simptom da nemam mučnine jer sam ih prije trudnoće znala imati i ujutro ili nakon nekog većeg napora povraćati 😂 ali vidjet ćemo, lako moguće da me samo prehite jedan dan..

Ugl od simptoma osim umora i nabujalih grudi i dalje ništa.. mislim da su i dalje osjetljive i bolne ali da sam se na to već naučila pa ne primjećujem. Iscjedak je malo pojačani ali ništa u boji niti dramatično. Sve u svemu, zbunjena sam malo i dalje i iščekujemo taj 23.5. 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

👩 28
    👨 30
    Počeli opušteno 01/22 🙏🤞
    ZM - 22.3.
    ➕ 26.4. ❤️👶
    09.5. - prvi pregled 🤞🏻🤞🏻 - veliki smo 2 mm
    23.5. čujemo ❤ narasli na 15 mm
    OTP - 3.1.'23
    Idući pregled - 24.6.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.