Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    keti91
    14. Svibanj 2022. 16:32

MalaMagla

Nego, da vas pitam. Gdje kupiti jeftine pidžame i spavaćice za trudnice? Malo me isprepadalo ovo sa jetrom i žuči i postoji mogućnost da ću završiti u bolnici ako se i dalje nastavi komplicirati. Pa bih htjela nešto kupiti, da je jeftino. Cijeli dan gledam, nema ništa ispod nekih 130kn, što mi je previše za spavacicu jer ću ju nositi u bolnici i to je to. Jedino mi još ostaje da odem negdje na plac, pa možda tamo ima. Nisam ljubitelj toga, ali bože moj. Neću ni bacati lovu bezveze za nešto što ću nositi par puta. A ako je pidžama, onda da je na kopčanje gornji dio. Preferiram pidžamu, ali eto

Probaj pogledati ako imas u svom gradu mozda pepco..da sad ipak ne dajes neki novac za par dana sto ces mozda biti u bolnici..

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

buhtlica23
    14. Svibanj 2022. 16:41

MalaMagla

Nego, da vas pitam. Gdje kupiti jeftine pidžame i spavaćice za trudnice? Malo me isprepadalo ovo sa jetrom i žuči i postoji mogućnost da ću završiti u bolnici ako se i dalje nastavi komplicirati. Pa bih htjela nešto kupiti, da je jeftino. Cijeli dan gledam, nema ništa ispod nekih 130kn, što mi je previše za spavacicu jer ću ju nositi u bolnici i to je to. Jedino mi još ostaje da odem negdje na plac, pa možda tamo ima. Nisam ljubitelj toga, ali bože moj. Neću ni bacati lovu bezveze za nešto što ću nositi par puta. A ako je pidžama, onda da je na kopčanje gornji dio. Preferiram pidžamu, ali eto

Imas stranicu na FB, svijet trudnica mislim da se tako zove 3 spavacice 180kn. To mi je neki dan izaslo.. mozda pomogne 🙂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Mareeeee3112
    14. Svibanj 2022. 17:01

Bok curke koliko ste čekale  papu? Naime nije me još ništa zvala inače kaže mi mama da zovu ako nesto nije dobro .Prošlo  je mjesec dana pa se nadam da je sve oj...u utorak imam pregled....nervozna sam

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

keti91
    14. Svibanj 2022. 17:36

Pozz cure.
    E ovako dali netko je imao problem s kicmom i prije trudnoce da je morao ici na inekcije,evo danas me je uhvatilo toliko u kicmi da bih vristala,inace prije trudnoce kad me uhvati bol idem po tj dana na inekcije,zanima me dal smijem uopce primiti kakvu inekciju protiv boli!?

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

ribi1234
    14. Svibanj 2022. 17:47

MalaMagla

Na placu ces ju isto fino platiti. Ja sam si za porod uzela, tad su bile po 80kn, a izgledala sam u njima kao moja baka.
    Vidjela sam da ima Sinsay jeftine.

Mareeeee3112
    14. Svibanj 2022. 19:34

Nećete vjerovat Al upravo mi je reklama izbacila ove spavaćice za dojilje 75 kn čini mi se ok imaju gume sastrane  
    https://buks.hr/proizvod/spavacice-za-dojilje/?utm_source=facebook&utm_medium=facebook_feed&utm_campaign=spava%C4%87ica_roda_kratki_rukav_zene&fbclid=IwAR19fA43t5o8b2aB0lLm1_g5AGRXLJ7es6H6pHLOPH2LYI55G7K8mYObkL4

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Upitnica_Split
    14. Svibanj 2022. 19:58

Slucajno sam usla u "krive" zimske bebe (ja sam s 21./22.) 😂
    Kad sam vec tu - uzela sam 2 spavacice s buks stranice, ali obdarene zene se nece usrecit. Gumbi bi trebali ic jos dalje/dublje da bi dojenje bilo ugodno. Jos kad naiđe mlijeko, jedva sam sisu vadila kroz taj otvor 😂
    U splitu se mogu nosit bolnicke spavacice, svaki dan je stizala nova pa sam svoje nosila samo zato sta mi je bilo u njihovim bilo prevruce (najhladniji dani u sijecnju, a u bolnici 300C). Ne treba ni dugi rukav ni ogrtac. Ja sam po bolnici setala u japankama. Peru vas hormoni pa je jos gore 😁

3 MPO postupka
    💜 01/22.

Mareeeee3112
    14. Svibanj 2022. 20:30

Upitnica_Split

Slucajno sam usla u "krive" zimske bebe (ja sam s 21./22.) 😂
    Kad sam vec tu - uzela sam 2 spavacice s buks stranice, ali obdarene zene se nece usrecit. Gumbi bi trebali ic jos dalje/dublje da bi dojenje bilo ugodno. Jos kad naiđe mlijeko, jedva sam sisu vadila kroz taj otvor 😂
    U splitu se mogu nosit bolnicke spavacice, svaki dan je stizala nova pa sam svoje nosila samo zato sta mi je bilo u njihovim bilo prevruce (najhladniji dani u sijecnju, a u bolnici 300C). Ne treba ni dugi rukav ni ogrtac. Ja sam po bolnici setala u japankama. Peru vas hormoni pa je jos gore 😁

Pa evo to je to kaj sam vam gore link stavila baš su mi bile izašle van pa odmah kopirala 😃

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

ribi1234
    14. Svibanj 2022. 21:57

Mare3112

Nećete vjerovat Al upravo mi je reklama izbacila ove spavaćice za dojilje 75 kn čini mi se ok imaju gume sastrane
    https://buks.hr/proizvod/spavacice-za-dojilje/?utm_source=facebook&utm_medium=facebook_feed&utm_campaign=spava%C4%87ica_roda_kratki_rukav_zene&fbclid=IwAR19fA43t5o8b2aB0lLm1_g5AGRXLJ7es6H6pHLOPH2LYI55G7K8mYObkL4

E te sam ja na placu kupila. Ajmo biti iskrene, pa tko bi to nosio? I da, pred porod mi je postala minica. Nisu bas duge, barem ne modeli koje sam imala tako da mi je trbuh sve povukao gore

Mareeeee3112
    15. Svibanj 2022. 00:59

ribi1234

Mare3112

E te sam ja na placu kupila. Ajmo biti iskrene, pa tko bi to nosio? I da, pred porod mi je postala minica. Nisu bas duge, barem ne modeli koje sam imala tako da mi je trbuh sve povukao gore

Hahahahah ja sam 160cm visokq meni je sve dugo hahahahh

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.