Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    keti91
    09. Svibanj 2022. 20:09

snowwhite1410

Cure ❤️🤰evo i mene s pregleda za sada sve ok nije mogla još mjeriti njuhalni nabor u utorak ne naručila i ići ću na kombinirane testove jer idem prema 36 godini tako da to u utorak krv ,glukoza i ne znam ni ja šta sve ne 🙄urin sterilan jedino mi je bio nizak tlak sada ne znam koliko ali ja i inače imam nizak tlak ,bebica je dobro rukicama i nogicama radi čak nam je i mahnula 😁još sada dalje da sve bude dobro 🙏 osjećaj je predivan vidjeti tako nešto ,tolika sreća me obuzela kada sam vidjela nogice i rukice 😍💓💓💓bila sam pre sretna samo da je sve ok i to je to🤰

Ajme evo sad ti je vjerovatno lakse,koliko si ti tt

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

snowwhite1410
    09. Svibanj 2022. 20:29

keti91

snowwhite1410

Cure ❤️🤰evo i mene s pregleda za sada sve ok nije mogla još mjeriti njuhalni nabor u utorak ne naručila i ići ću na kombinirane testove jer idem prema 36 godini tako da to u utorak krv ,glukoza i ne znam ni ja šta sve ne 🙄urin sterilan jedino mi je bio nizak tlak sada ne znam koliko ali ja i inače imam nizak tlak ,bebica je dobro rukicama i nogicama radi čak nam je i mahnula 😁još sada dalje da sve bude dobro 🙏 osjećaj je predivan vidjeti tako nešto ,tolika sreća me obuzela kada sam vidjela nogice i rukice 😍💓💓💓bila sam pre sretna samo da je sve ok i to je to🤰

Ajme evo sad ti je vjerovatno lakse,koliko si ti tt

Rekla je ginekologica 11 tjedana meni po aplikaciji 10 tjedana  i 4 dana tako da to je to otprilike još uvijek isti datum poroda 01.12.2022 lakše mi je iako mislim da ni jednoj trudnici nije svejedno dok ne prođe taj prvi trimestar pa onda kada znamo da je sve ok lakše idemo dalje 💓🤰

snowwhite1410
    09. Svibanj 2022. 20:53

MalaMagla

Cure, čestitam na super pregledima! Sad se lakše diše, jelda? ☺️
    A ovim curama koje su mi dale savjete i iskustva u vezi stvari koje su me zanimale, puno puno vam hvala! Stvarno ste mi pomogle! Da se družimo uživo dobile bi čokoladu 😃🥰
    Imati ću ja još pitanja, ali ovo je sad nešto što me baš zanimalo i što nisam razumjela. A trebali bi uskoro početi odabrati što ćemo kupiti da nam ne ostane sve za kraj.

Hvala ti puno ❤️ lakše je puno nekako smirenija sam🤗

natalie19
    09. Svibanj 2022. 20:55

Čestitam vam svima na odličnim pregledima!!💗

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

Lida 🍀
    09. Svibanj 2022. 21:09

Cure, cestitke na urednim pregledima ☺️ neka se samo tako i nastavi 🤞
    Nego da pitam, imate li vi bolove u stomaku, jel osjecate da se nesto dogada dole tj da se maternica rasteze? Jel se osjecate bar malo trudno? 😁 I kako do kraja T s brijanjem? Probala sam danas depilaciju voskom kod kuce, AJME 😂 sva se uljepila a nist nisam napravila 🙈 tako da sam se ipak sredila starom dobrom britvicom 😋

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Mareeeee3112
    09. Svibanj 2022. 21:40

Lida 🍀

Nego da pitam, imate li vi bolove u stomaku, jel osjecate da se nesto dogada dole tj da se maternica rasteze? Jel se osjecate bar malo trudno? 😁 I kako do kraja T s brijanjem? Probala sam danas depilaciju voskom kod kuce, AJME 😂 sva se uljepila a nist nisam napravila 🙈 tako da sam se ipak sredila starom dobrom britvicom 😋

Bome i ja sam.🤣🤣🤣 bolove imam tu I tamo i ponekad malo kao da mi u grlu stoji ali to je to

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Lida 🍀
    09. Svibanj 2022. 22:09

Mare3112

Lida 🍀

Bome i ja sam.🤣🤣🤣 bolove imam tu I tamo i ponekad malo kao da mi u grlu stoji ali to je to

Djabe smo ulozile pare 🙈. Najgore kad trbuh naraste kako onda doc do nogu i gospodice 😅 
    Hm nisam ni imala nekih simptoma ali od 10tt me cak ni sise ne bole toliko osim kad ih malo protresem 😁 i pojavila mi se nesanica a donedavno sam u 9 jedva gledala. Bas kako dolazi drugo tromjesečje simptomi polako nestaju

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

keti91
    09. Svibanj 2022. 22:14

Lida 🍀

Mene zna malo dolje zaboliti ali nista strasno,i uzasno mi se spava
    Ja sam sebi kupila braun za depilaciju sto cupa dlacice i probat s time ako ne onda ce biti problema 🤣🤣

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Lida 🍀
    09. Svibanj 2022. 22:20

MalaMagla

Lida 🍀

Ja sam sutra točno 15 tjedana i još uvijek imam malo bolova kao menstrualnih. Ne puno j često, ali se dogodi. Prođe kad sjednem i odmorim. Iako sam sad počela primjećivati drugačiju vrstu bolova, sve je to blago i teško za opisati. A činjenica da svako jutro osjetim pod rukom da se trbuh lagano povećava mi baš ulijeva sigurnost da je sve to dobro i da su ti bolovi nešto najnormalnije.
    Što se brijanja tiče, ja sam se neki dan cijela "sredila". 3 puta izgubila dah, 8 puta opsovala jer sam se skoro prevrnula i razmišljala cijelo vrijeme što mi je to trebalo i kako ću kad budem imala stvarno velik trbuh. Mislim da ću ići u salon, ali se bojim da će boljeti više nego inače, odnosno kao u PMS 😂🙈

Hm, eto nikad jos dosad nisam imala bas menstrualne bolove, osim na dan kad sam trebala dobiti M. 🧐 Zato pitam. Imala sam samo s desne strane dole od pupka, kad sam se uplašila da nije slijepo crijevo, pa sam bas pitala ginekologa u bolnici neki dan za to, kaze da je normalna ta bol i da nije slijepo crijevo jer je ono sad malo vise nego inace. A da boli s desne strane jer je maternica inace kod svih zena malo pomaknuta u lijevo (??) 😅 Iako ni tu bol ne osjetim vise cesto, mozda jednom u 2 tjedna. Ahh, ne valja kad boli, ne valja kad ne boli. 🙈
    A stvarno, evo dok sam se sredila prode sat vremena 😂 i ja vec razmisljam o salonu, ali koju onda vrstu depilacije... ? Vosak, ili? 🤭 To mora da boliiii primjetila sam danas 

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lida 🍀
    09. Svibanj 2022. 22:22

keti91

Lida 🍀

Mene zna malo dolje zaboliti ali nista strasno,i uzasno mi se spava
    Ja sam sebi kupila braun za depilaciju sto cupa dlacice i probat s time ako ne onda ce biti problema 🤣🤣

Ajoj, imam neki epilator ali nije mi napet. Dosta to dugo traje i s njim a i boli 😅 steta sto se onaj IPL ne smije u trudnoći. Sutra nastupamo s pregledima nas dvije, mozda se i sretnemo 😁 nek nam je sa srecom ☺️☺️🤞🤞

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.