Takve sam simptome imala i prije zadnje bete pa se preplašila i isla vadit betu 3 puta .... i poduplala se....ići ću opet u petak il subotu 🤣mislim da sam paranoicna
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Normalno je : Povremeni grcevi, mljecni icjedak (bez peckanja i neugodnih tegoba i mirisa),
bolovi probadanja, i zatezanje jajnika i maternice su sasvim normalna pojava,
bolovi u ledjima su isto normalna pojava (u slucaju da bolovi u ledjima dugo traju ili je tesko podnjeti bol, kontaktirajte ginekologa za savjet, nije nuzno da je nesto lose ).
povremni pritisak, grcevi, bolovi, probadanja, stipkanja, zatezanja, sve normalno zato se trudnoca i zove drugo stanje.
Vas organizam se priprema na jednu veliku i najbitniju avanturu u zivotu, tako da naravno da nece biti bas ugodno, ali vredi sve pregurati
Hvala Keysi no šta je s tim mokrim gacicama🤣🤣🤣uzasss jos sam pitala prijateljice i sve su imale to... ko ima mokre gace?🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Normalno je : Povremeni grcevi, mljecni icjedak (bez peckanja i neugodnih tegoba i mirisa),
bolovi probadanja, i zatezanje jajnika i maternice su sasvim normalna pojava,
bolovi u ledjima su isto normalna pojava (u slucaju da bolovi u ledjima dugo traju ili je tesko podnjeti bol, kontaktirajte ginekologa za savjet, nije nuzno da je nesto lose ).
povremni pritisak, grcevi, bolovi, probadanja, stipkanja, zatezanja, sve normalno zato se trudnoca i zove drugo stanje.
Vas organizam se priprema na jednu veliku i najbitniju avanturu u zivotu, tako da naravno da nece biti bas ugodno, ali vredi sve pregurati
Hvala Keysi no šta je s tim mokrim gacicama🤣🤣🤣uzasss jos sam pitala prijateljice i sve su imale to… ko ima mokre gace?🤣
Hahahah meni su bile mokre samo jedan dan kad sam se znojila ko prase. Inace, nista. 😆😆😆
O majkom mila imam iscjedak a one mi se smiju kaže jedna ja sam 3 puta mjenjala gace dnevno🤣 ugl...nemam ga svaki dan no kad ga imam to je bas ono...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Suhomesnati proizvodi trebaju se izbjegavati zbog Listerie. Problem je sto se takvi proizvodi mogu naci na policama te se naknadno povlace s trzista. Domaci proizvodi su jos opasniji jerse uopce ne kontroliraju na Listeriu nego samo na trihinelu.
Ja sam i zbog prirode svoje struke mislila da je sigurno konzumirati suhomesnato iz ducana, no cinjenica je da je Listeria jako zanemarena i ne kontrolira se kolko bi trebala.
Mene je umrla beba u 36. tjednu potpuno uredne trudnoce, bez ikakvog vidljivog uzroka, crp mi je bio uredan, nisam imala niti povisenu temperaturu niti bilo koji drugi simptom. hvala Bogu da je jedna doktorica posumnjala na listeriozu i poslala me na bris. Nitko od drugih ginekologa nije sumnjao, cak su i govorili da nema smisla da se na to sumnja. U vrijeme kad sam dobila pozitivan nalaz vec sam bila drugi put trudna i na sreću na vrijeme se krenulo sa terapijom, koja je morala biti intravenska, antibiotici 3 puta na dan kroz dva tjedna. Naravno da vam nitko je moze zabraniti kaj cete jesti, al moj vam je primjer pokazatalj da ona:”nece bas meni i ja pazim da jedem provjereno” nekad zavrsi jako lose.
Vazno je i to da se Listeria ne moze vidjeti na uobicajenim brisevima koji se uzimaju. Meni su cijelo vrijeme brisevi bili skroz uredni. Ona se mora nasaditi na posebnu podlogu i pretragu jedino radi HZJZ (to sam nazalost morala sve sama istrazivati).
Zdravo cure, nova sam ovdje pa reko samo da vam se javim.. Trenutno smo 5+6 tt, danas nam je bila prva kontrolai vidi se gestacijska vrecica. Kontrola opet za 7 dana, kaze doktor da pokusamo uhvatiti odkucaje srca, da ne cekam mjesec do sledece kontrole
Od simptoma za sada nista, osim bolnih grudi. Zelim nam puno srecee svimaa.
Pozdrav curke!
evo i ja se pridruzujem zimskim bebama, mada spadam u jesenske bebe al nekako je ta grupa vec krcata i malo bi kaskala za svima pa se nadam da me tu primate 😊
Prvo bi svima htjela cestitati na plusicima , ja sam svoju drugu crtu ugledala prosli tjedan u srijedu nakon sto mi je kasnila 2 dana. Za prvi pregled i uzv zovem iduci tjedan u pon.uto.
Ukratko da ispricam svoju pricu. Imam curicu od godinu dana koju smo uspjeli dobiti pomocu MPO. Nisam htjela raditi veliku razliku i odlucila sam ponovo ove godine tocnije u 5 mjesecu ici u te vode , obavila sve pretrage kao i muz da bi se na kraju desila prirodna trudnoca potpuno neocekivano,nenadano i bili u potpunom soku! Naime, imali smo vec dvije prirodne trudnoce prije MPO al se zavrsilo spontanim ,tako da strah postoji da se ne desi isto.
Zasad od simptoma imam grceve dolje tu i tamo , donji dio ledja zna bolit i cicke tu i tamo osjecam i da uzasno budem umorna da moram popodne spavat!!
Termin bi trebao biti krajem 11 mjeseca (27-29.11.)
Pozdrav svima🤗
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Pozdrav curke!
evo i ja se pridruzujem zimskim bebama, mada spadam u jesenske bebe al nekako je ta grupa vec krcata i malo bi kaskala za svima pa se nadam da me tu primate 😊
Prvo bi svima htjela cestitati na plusicima , ja sam svoju drugu crtu ugledala prosli tjedan u srijedu nakon sto mi je kasnila 2 dana. Za prvi pregled i uzv zovem iduci tjedan u pon.uto.
Ukratko da ispricam svoju pricu. Imam curicu od godinu dana koju smo uspjeli dobiti pomocu MPO. Nisam htjela raditi veliku razliku i odlucila sam ponovo ove godine tocnije u 5 mjesecu ici u te vode , obavila sve pretrage kao i muz da bi se na kraju desila prirodna trudnoca potpuno neocekivano,nenadano i bili u potpunom soku! Naime, imali smo vec dvije prirodne trudnoce prije MPO al se zavrsilo spontanim ,tako da strah postoji da se ne desi isto.
Zasad od simptoma imam grceve dolje tu i tamo , donji dio ledja zna bolit i cicke tu i tamo osjecam i da uzasno budem umorna da moram popodne spavat!!
Termin bi trebao biti krajem 11 mjeseca (27-29.11.)
Pozdrav svima🤗
Tako i ja grcevi tu I tamo cicke i umorna... prvi plusic sam ugledala s noći 21.3 na 22.3 😄
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav cure da se javim bilo smo danas na UZV, srceko kuca, hvala bogu... sve je super i napredujemo 😍🥰
Pozdrav cure da se javim bilo smo danas na UZV, srceko kuca, hvala bogu… sve je super i napredujemo 😍🥰
Ajme super 😄🥰
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji