Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    puna_pitanja
    05. Svibanj 2022. 14:41

inesc27

Cure kako suzbijate mucninu ja sam 6+2 doslovno ne mogu mrdnut iz kreveta, tolike jake mucnine imam da mi stalno dolazi nagon za povracanjem ali nekako uspijem sprijecit 😒😒

Zao mi je da ti je tako lose ja nisam srecom imala tako jako, ali znam da se cure kunu u krekere i tost da pomazu u kontroliranju mucnina. Al bojim se da ces morati sama naci sto ti pase, meni su kokice pomagale dok ih jedem u manjim kolicinama, ali meni je samo bilo malo zlo, nije me tjeralo na povracanje. Sretno!

30g, OTP 10.11.

snowwhite1410
    05. Svibanj 2022. 15:09

Suncokret

snowwhite1410

Jutro cure 😊 sretno cure koje imaju preglede 🤞ja sam rekla da su meni bile stale mučnine 🙈🙈😂ugrizla sam se sada za jezik 😛 jer ih imam opet jučer i danas nisam najbolje 😓

Koji si tjedan? Ja sam 9,imala sam ih samo par dana oko 7 tjedna i onda su prestale,što me zabrinulo. Ali evo jutros osjećam laganu mučninu.

Ja sam danas 10 tjedan i prošli tjedan sam bila 9 i bilo mi je bolje puno tako sam bila vesela da su mi mučnine stale 🤣i sada opet evo jučer i danas sam loše neće stati izgleda do kraja 1 tromjesečja😩

• BugaDuga
    05. Svibanj 2022. 15:19

inesc27

Cure kako suzbijate mucninu ja sam 6+2 doslovno ne mogu mrdnut iz kreveta, tolike jake mucnine imam da mi stalno dolazi nagon za povracanjem ali nekako uspijem sprijecit 😒😒

Meni bademi pomazu...

26.4. 7+1 ❤️

• inesc27
    05. Svibanj 2022. 15:46

OBugaDuga

inesc27

Meni bademi pomazu…

puna_pitanja

inesc27

Zao mi je da ti je tako lose janisam srecom imala tako jako, ali znam da se cure kunu u krekere i tost da pomazu u kontroliranju mucnina. Al bojim se da ces morati sama naci sto ti pase, meni su kokice pomagale dok ih jedem u manjim kolicinama, ali meni je samo bilo malo zlo, nije me tjeralo na povracanje. Sretno!

Hvala puno❤️

Mareeeee3112
    05. Svibanj 2022. 15:58

Bok cure danas mi je dan bez simptoma😨

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• lusika
    05. Svibanj 2022. 16:08

MalaMagla

Cure , sretno danas na pregledu!
    Lida,žao mi je zbog nalaza. Uopće se ne razumijem u to, ali nadam se da će sve izići na dobro i da će doktori odraditi izvrstan posao 🤞.
    Da li se nekome počeo pokazivati trbuscic? Ja sam već odavno u trudnickim hlačama, a danas ću prvi puta isfurati i majicu (svakako se u svakoj koju imam već vidi). Kolegice koje nisu znale su mi počele dolaziti i ispitivati jesam li trudna 😂🙈
    Evo slika moga https://ibb.co/frtzzZx
    Nekako me strah da je prevelik za 13/14 tjedana, prvo dijete… Valjda nije 😅

I moj je tako otprilike, danas usla u 14 tjedan...druga trudnoca...u prvoj sam bila ravna do 16 tjedna, sada mi odmah buknulo  vec mogu i osjetiti lagano meskoljenje u trbuhu nakon sto pojdem nesto slatko...

lil_me
    05. Svibanj 2022. 16:59

Jeste li se farbale?

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Suncokret
    05. Svibanj 2022. 17:01

snowwhite1410

Suncokret

snowwhite1410

Jutro cure 😊 sretno cure koje imaju preglede 🤞ja sam rekla da su meni bile stale mučnine 🙈🙈😂ugrizla sam se sada za jezik 😛 jer ih imam opet jučer i danas nisam najbolje 😓

Koji si tjedan? Ja sam 9,imala sam ih samo par dana oko 7 tjedna i onda su prestale,što me zabrinulo. Ali evo jutros osjećam laganu mučninu.

Ja sam danas 10 tjedan i prošli tjedan sam bila 9 i bilo mi je bolje puno tako sam bila vesela da su mi mučnine stale 🤣i sada opet evo jučer i danas sam loše neće stati izgleda do kraja 1 tromjesečja😩

Eee dobro je . Ma nema veze izdržat ćemo samo da je sve u redu.

Suncokret
    05. Svibanj 2022. 17:02

Mare3112

Bok cure danas mi je dan bez simptoma😨

Kako misliš bez, pa kako se osjećaš?

Suncokret
    05. Svibanj 2022. 17:04

lil_me

Jeste li se farbale?

U prvoj nisam jer sam pustala boju da izraste i sisala, sad sam farbana ali prije ove trudnoce, već imam grozan izrast i stvarno se mislim da li da se ofarbam ili ne.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.