![](/media/img/33/92/3ea1329b7286baac6e64.jpeg)
Cure kako suzbijate mucninu ja sam 6+2 doslovno ne mogu mrdnut iz kreveta, tolike jake mucnine imam da mi stalno dolazi nagon za povracanjem ali nekako uspijem sprijecit 😒😒
Zao mi je da ti je tako lose ja nisam srecom imala tako jako, ali znam da se cure kunu u krekere i tost da pomazu u kontroliranju mucnina. Al bojim se da ces morati sama naci sto ti pase, meni su kokice pomagale dok ih jedem u manjim kolicinama, ali meni je samo bilo malo zlo, nije me tjeralo na povracanje. Sretno!
30g, OTP 10.11.
Jutro cure 😊 sretno cure koje imaju preglede 🤞ja sam rekla da su meni bile stale mučnine 🙈🙈😂ugrizla sam se sada za jezik 😛 jer ih imam opet jučer i danas nisam najbolje 😓
Koji si tjedan? Ja sam 9,imala sam ih samo par dana oko 7 tjedna i onda su prestale,što me zabrinulo. Ali evo jutros osjećam laganu mučninu.
Ja sam danas 10 tjedan i prošli tjedan sam bila 9 i bilo mi je bolje puno tako sam bila vesela da su mi mučnine stale 🤣i sada opet evo jučer i danas sam loše neće stati izgleda do kraja 1 tromjesečja😩
Cure kako suzbijate mucninu ja sam 6+2 doslovno ne mogu mrdnut iz kreveta, tolike jake mucnine imam da mi stalno dolazi nagon za povracanjem ali nekako uspijem sprijecit 😒😒
Meni bademi pomazu...
26.4. 7+1 ❤️
Meni bademi pomazu…
Zao mi je da ti je tako losejanisam srecom imala tako jako, ali znam da se cure kunu u krekere i tost da pomazu u kontroliranju mucnina. Al bojim se da ces morati sama naci sto ti pase, meni su kokice pomagale dok ih jedem u manjim kolicinama, ali meni je samo bilo malo zlo, nije me tjeralo na povracanje. Sretno!
Hvala puno❤️
Bok cure danas mi je dan bez simptoma😨
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cure , sretno danas na pregledu!
Lida,žao mi je zbog nalaza. Uopće se ne razumijem u to, ali nadam se da će sve izići na dobro i da će doktori odraditi izvrstan posao 🤞.
Da li se nekome počeo pokazivati trbuscic? Ja sam već odavno u trudnickim hlačama, a danas ću prvi puta isfurati i majicu (svakako se u svakoj koju imam već vidi). Kolegice koje nisu znale su mi počele dolaziti i ispitivati jesam li trudna 😂🙈
Evo slika moga https://ibb.co/frtzzZx
Nekako me strah da je prevelik za 13/14 tjedana, prvo dijete… Valjda nije 😅
I moj je tako otprilike, danas usla u 14 tjedan...druga trudnoca...u prvoj sam bila ravna do 16 tjedna, sada mi odmah buknulo vec mogu i osjetiti lagano meskoljenje u trbuhu nakon sto pojdem nesto slatko...
Jutro cure 😊 sretno cure koje imaju preglede 🤞ja sam rekla da su meni bile stale mučnine 🙈🙈😂ugrizla sam se sada za jezik 😛 jer ih imam opet jučer i danas nisam najbolje 😓
Koji si tjedan? Ja sam 9,imala sam ih samo par dana oko 7 tjedna i onda su prestale,što me zabrinulo. Ali evo jutros osjećam laganu mučninu.
Ja sam danas 10 tjedan i prošli tjedan sam bila 9 i bilo mi je bolje puno tako sam bila vesela da su mi mučnine stale 🤣i sada opet evo jučer i danas sam loše neće stati izgleda do kraja 1 tromjesečja😩
Eee dobro je . Ma nema veze izdržat ćemo samo da je sve u redu.
Bok cure danas mi je dan bez simptoma😨
Kako misliš bez, pa kako se osjećaš?
Jeste li se farbale?
U prvoj nisam jer sam pustala boju da izraste i sisala, sad sam farbana ali prije ove trudnoce, već imam grozan izrast i stvarno se mislim da li da se ofarbam ili ne..
Sortiraj odgovore
Najstariji