Evo i mene s ultrazvuka 🤭
Beba je zivahna i zdrava, 4.35cm velika 🥰 nuhalni nabor je 1.3mm, sto je u redu koliko sam skuzila. S tim da po njihovom nisam 11+6 nego 11+1, ali mi je OTP ostao isti, 19.11. Nemam pojma kako, racunica mi ne stima 🤣
Ostajem do ponedjeljka lezat u bolnici, jer mi danas i u nedjelju rade 24h guk profil
Mozda ja znam kako 😄 jer zbog lakseg racuna ostave otp po zadnjoj menstruaciji, ako nije prevelika razlika, do tjedan dana, bar je meni tako doktor rekao, razlika postoji u velicini bebe, al da nam se ne pomijesaju ekstra datumi, ostavit cemo ovaj pocetni 😊

30g, OTP 10.11.
I daaaa, MalaMagla i levanti, drago mi je da ste imale super preglede! i da su bebe zivahne!

30g, OTP 10.11.
[quote=Mar'ca🌺]Cure, ima li koja da ,, osjeti maternicu ,, ako taj pojam ima smisla. Ne fizički već ovako. Stalno me nešto pika, nemam pojma niti ja, kanim izludit do 11 mjeseca. 😅🙈[/quote]
Mene stalno nesto pika, steze. Ako ne to, onda sam naduta pa me crijeva rasturaju.

Cure! Obavljen 1 pregled. ❤️kuca ❣️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Jutro cure 😊 ja već danima budim se u 4 ujutro ili 5 i ne mogu spavati 🙈zato i jesam aktivna na forumu 🤣jel vi imate sličan problem ili je to samo meni 🙄
Ja se isto rano budim. I preko noci se probudim puno puta, što na wc,što ne znam ni ja što
I ja imam taj problem 😂 po noci idem na wc stalno i onda nemogu zaspat pa se vrtim u krevetu i tako svaku noc ista prica..
I ja sam ta ! Najgore sto onda ne mogu odmah zaspati 🤦
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure koje su radile vec kombinirani probir, kolika vam je bila vrijednost free beta HCG i PAPP-A?
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Drago mi je zbog dobrih pregleda 🥰🥰🥰
Nemojte normalizirati alkohol u trudnoći, to je veliki no-no!
Ali, puno djevojaka izlazi i provodi se, pije alkohol puši cigarete, ne znajući i ne nadajući se da su trudne..
Ne trebaš se brinuti, ali se alkohol ne smije normalizirati ..
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Bok drage trudnice 😊
Ja se javljam s blagim grcevima (slicnim menstrualnim) od jutros, ali sudeci po svemu procitanom, to je normalno (10+4).
Nego, prije sljedeceg pregleda 31.5., ceka me kombinirani probni i sad me hvataju panike 🙈 u cetvrtak smo nakon briseva brzinski pogledali uzv (vag.), srce kuca, buhtlica raste, al meni kako paranoja radi, stalno gledam slikicu, i nit vidim nozice, nit rucice, cini mi se ko da nesto ne stima.... uzasno mi je ovo cekanje, jos ak kombinirani bude bilo sto nego idealan zivci ce me pojest 😱
20.11. Plusic nakon 3 mj pokusavanja
24.11.2022. 💙
Bok drage trudnice 😊
Ja se javljam s blagim grcevima (slicnim menstrualnim) od jutros, ali sudeci po svemu procitanom, to je normalno (10+4).
Nego, prije sljedeceg pregleda 31.5., ceka me kombinirani probni i sad me hvataju panike 🙈 u cetvrtak smo nakon briseva brzinski pogledali uzv (vag.), srce kuca, buhtlica raste, al meni kako paranoja radi, stalno gledam slikicu, i nit vidim nozice, nit rucice, cini mi se ko da nesto ne stima…. uzasno mi je ovo cekanje, jos ak kombinirani bude bilo sto nego idealan zivci ce me pojest 😱
Kriss, jutros sam i ja sa grcevima, ja sam 13t, ocito ne prestaje to tako skoro, al jutros me bas ometa u funkcioniranju. A to sto ti ne vidis na slicici, ne znaci da nesto nije ok. Ja se salim sa je to mali alien jos 😅 doktori koji su vidjeli milijune beba u toj fazi bi ti sigurno rekli da nesto nije izgledalo kako treba. Kada ti je kombinirani?

30g, OTP 10.11.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji