![](/media/img/39/3f/4cbcc8b4c222587a629e.jpeg)
Evo i mene s ultrazvuka 🤭
Beba je zivahna i zdrava, 4.35cm velika 🥰 nuhalni nabor je 1.3mm, sto je u redu koliko sam skuzila. S tim da po njihovom nisam 11+6 nego 11+1, ali mi je OTP ostao isti, 19.11. Nemam pojma kako, racunica mi ne stima 🤣
Ostajem do ponedjeljka lezat u bolnici, jer mi danas i u nedjelju rade 24h guk profil
Mozda ja znam kako 😄 jer zbog lakseg racuna ostave otp po zadnjoj menstruaciji, ako nije prevelika razlika, do tjedan dana, bar je meni tako doktor rekao, razlika postoji u velicini bebe, al da nam se ne pomijesaju ekstra datumi, ostavit cemo ovaj pocetni 😊
30g, OTP 10.11.
I daaaa, MalaMagla i levanti, drago mi je da ste imale super preglede! i da su bebe zivahne!
30g, OTP 10.11.
[quote=Mar'ca🌺]Cure, ima li koja da ,, osjeti maternicu ,, ako taj pojam ima smisla. Ne fizički već ovako. Stalno me nešto pika, nemam pojma niti ja, kanim izludit do 11 mjeseca. 😅🙈[/quote]
Mene stalno nesto pika, steze. Ako ne to, onda sam naduta pa me crijeva rasturaju.
Cure! Obavljen 1 pregled. ❤️kuca ❣️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Jutro cure 😊 ja već danima budim se u 4 ujutro ili 5 i ne mogu spavati 🙈zato i jesam aktivna na forumu 🤣jel vi imate sličan problem ili je to samo meni 🙄
Ja se isto rano budim. I preko noci se probudim puno puta, što na wc,što ne znam ni ja što
I ja imam taj problem 😂 po noci idem na wc stalno i onda nemogu zaspat pa se vrtim u krevetu i tako svaku noc ista prica..
I ja sam ta ! Najgore sto onda ne mogu odmah zaspati 🤦
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure koje su radile vec kombinirani probir, kolika vam je bila vrijednost free beta HCG i PAPP-A?
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Drago mi je zbog dobrih pregleda 🥰🥰🥰
Nemojte normalizirati alkohol u trudnoći, to je veliki no-no!
Ali, puno djevojaka izlazi i provodi se, pije alkohol puši cigarete, ne znajući i ne nadajući se da su trudne..
Ne trebaš se brinuti, ali se alkohol ne smije normalizirati ..
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Bok drage trudnice 😊
Ja se javljam s blagim grcevima (slicnim menstrualnim) od jutros, ali sudeci po svemu procitanom, to je normalno (10+4).
Nego, prije sljedeceg pregleda 31.5., ceka me kombinirani probni i sad me hvataju panike 🙈 u cetvrtak smo nakon briseva brzinski pogledali uzv (vag.), srce kuca, buhtlica raste, al meni kako paranoja radi, stalno gledam slikicu, i nit vidim nozice, nit rucice, cini mi se ko da nesto ne stima.... uzasno mi je ovo cekanje, jos ak kombinirani bude bilo sto nego idealan zivci ce me pojest 😱
20.11. Plusic nakon 3 mj pokusavanja
24.11.2022. 💙
Bok drage trudnice 😊
Ja se javljam s blagim grcevima (slicnim menstrualnim) od jutros, ali sudeci po svemu procitanom, to je normalno (10+4).
Nego, prije sljedeceg pregleda 31.5., ceka me kombinirani probni i sad me hvataju panike 🙈 u cetvrtak smo nakon briseva brzinski pogledali uzv (vag.), srce kuca, buhtlica raste, al meni kako paranoja radi, stalno gledam slikicu, i nit vidim nozice, nit rucice, cini mi se ko da nesto ne stima…. uzasno mi je ovo cekanje, jos ak kombinirani bude bilo sto nego idealan zivci ce me pojest 😱
Kriss, jutros sam i ja sa grcevima, ja sam 13t, ocito ne prestaje to tako skoro, al jutros me bas ometa u funkcioniranju. A to sto ti ne vidis na slicici, ne znaci da nesto nije ok. Ja se salim sa je to mali alien jos 😅 doktori koji su vidjeli milijune beba u toj fazi bi ti sigurno rekli da nesto nije izgledalo kako treba. Kada ti je kombinirani?
30g, OTP 10.11.
Sortiraj odgovore
Najstariji