![](/media/img/dc/60/b38623515915b67631a5.jpeg)
Cure koje ce ici prenatalni radit. Sta mislite jel 10+4 ok vrijeme za napravit ga? Znam da se moze od 10og tjedna pravit, u pitanju je Nifty 😊
24 godine 🤰🏽
6.4.'22. ➕ ❤
15.12.'22. termin🤰🏽
Cure koje ce ici prenatalni radit. Sta mislite jel 10+4 ok vrijeme za napravit ga? Znam da se moze od 10og tjedna pravit, u pitanju je Nifty 😊
Koliko mu je cijena sada?
Meni moj ginekolog rekao da najbolje ićj nakon punih 11tt jer tada ima dovoljni postotak fetalne krvi u majčinoj. Navodno se dešavalo da bude premalo, pa test nevaljan pa ponavljanje i stresiranje...ali da...u pravilu možeš 10tt
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
I meni svaki dan muka, pogotovo nakon sto se slatkog najedem. Ne povracam samo mi je muka.
Iscjedak je ok i bijeli, prozirni, vodenast.
Iza odnosa zna biti malo obilniji isto.
Ne smije svrbiti, smrditi i biti cudne boje.
Normalno je i da je malo zuckast.
Meni se jede zacinjeno, masno i slatko, a poslije 🥴🥴🤢🤢.
I jede mi se pasteta od tune, ali necu 😂😂
Zene jel imala koja poviseni neki plocasti epitel u urinu?
Piše : plocasti epitel-dosta
Soli- dosta i da su to fosfati
Bakterija- nesto
Da li je taj prenatalni test obavezan? Jer ga ga nisam namjeravala radit i opterećivati se s tim .... jer dijete bi rodila kakav god da je test ... pa si mislim čemu to...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Da li je taj prenatalni test obavezan? Jer ga ga nisam namjeravala radit i opterećivati se s tim …. jer dijete bi rodila kakav god da je test … pa si mislim čemu to…
Nije obavezan, ni ja ga nisam radila, a necu ni sad.
To je odluka tebe i partnera.
Da li je taj prenatalni test obavezan? Jer ga ga nisam namjeravala radit i opterećivati se s tim …. jer dijete bi rodila kakav god da je test … pa si mislim čemu to…
Hvala ti na odgovoru s obzirom da mi je prvo dijete pa sam zato pitala dal je obavezan jer nisam znala😊...
Ugl ...1000% sam sigurna da ga neću radit....
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Hvala ti na odgovoru s obzirom da mi je prvo dijete pa sam zato pitala dal je obavezan jer nisam znala😊…
Ugl …1000% sam sigurna da ga neću radit….
On se naplaćuje i to od 3000kn pa nadalje. Moze otkriti odredene simptome i anomalije, moze te umiriti, ali i zabrinuti. To je svakome na volju 😊
Uzivaj u trudnoci i ne brini bit ce beba ziva i zdrava.
.
Nego, nadam se da netko zna odg na moje pitanje o bakterijama u urinu, mene je to bas zabrinulo, nikad nisam imala, cak ni kad nisam trudna. Postoji mogucnost da je mozda i casica bila kontaminirana kad sam ja to doma odradila.
Kupiti cu caj od brusnice.
Hvala ti na odgovoru s obzirom da mi je prvo dijete pa sam zato pitala dal je obavezan jer nisam znala😊…
Ugl …1000% sam sigurna da ga neću radit….
On se naplaćuje i to od 3000kn pa nadalje. Moze otkriti odredene simptome i anomalije, moze te umiriti, ali i zabrinuti. To je svakome na volju 😊
Uzivaj u trudnoci i ne brini bit ce beba ziva i zdrava.
.
Nego, nadam se da netko zna odg na moje pitanje o bakterijama u urinu, mene je to bas zabrinulo, nikad nisam imala, cak ni kad nisam trudna. Postoji mogucnost da je mozda i casica bila kontaminirana kad sam ja to doma odradila.
Kupiti cu caj od brusnice.
Imala sam slican nalaz urina, mene je gin poslala obavit urinokulturu, koja je bila sterilna. Bila je jos jedna cura ovdje kojoj je pisalo 'dosta bakterija', isto je radila urinokulturu i sterilno je bilo. Mozda je casica bila kontaminirana. Je li vidio tvoj gin taj nalaz?
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji