![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Svakako ću uživati sad dok još mogu 😁
Nekako mislim da ako sve bude ok, da me neće mučnine zaobići - koji god sam članak vezan za hipertireozu pronašla vezan je uz hiperemezu ili u najboljem slučaju, samo mučnine..
Ali positive thougts - samo da sve bude ok, a sa simptomima ćemo se nositi kako dođu, lako za njih 🤞🏻🤞🏻
👩 28
👨 30
Počeli opušteno 01/22 🙏🤞
ZM - 22.3.
➕ 26.4. ❤️👶
09.5. - prvi pregled 🤞🏻🤞🏻 - veliki smo 2 mm
23.5. čujemo ❤ narasli na 15 mm
OTP - 3.1.'23
Idući pregled - 24.6.
Ima li koja da nema nikakve simptome, ni bolne grudi, umor, mucnine...? Ili sam jedina 🧐
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Ima li koja da nema nikakve simptome, ni bolne grudi, umor, mucnine…? Ili sam jedina 🧐
Mene su se grudi prestale bolit. Umor imam, i dosta mi se spava ali mucnine kao mucnine nemam. Vise neka kiselina, zgaravica ko zna svaka zena je drugacija...
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ima li koja da nema nikakve simptome, ni bolne grudi, umor, mucnine…? Ili sam jedina 🧐
Moi 😀 od predugog stajanja me pocnu kriza bolit, a osim toga nista 😎
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Ma zezaju me sise pa me strah, malo bole malo ne bole 😅
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Cure da vas pitam do sada nisam imala onako proziran iscjedak tj uopće mi nije bilo baš iscjedaka do sada i sada sam bila na nekom rođendanu i vidim da je malo obilniji ne znam zašto 🥺dali vi to imate dali je to normalno ?proziran je 😓
Cure da vas pitam do sada nisam imala onako proziran iscjedak tj uopće mi nije bilo baš iscjedaka do sada i sada sam bila na nekom rođendanu i vidim da je malo obilniji ne znam zašto 🥺dali vi to imate dali je to normalno ?proziran je 😓
To ti je skroz normalno sve dok nema neugodan miris
💁🏻♀️25🤵🏻28
ZM 14.02.22
➕ 19.03.22.
♥️ prvi pregled 12.04.22.
Termin po ZM 22.11.22 a po UZ 27.11.22.
To ti je skroz normalno sve dok nema neugodan miris
Hvala ti na odgovoru,znam da je normalno ali malo sam se iskreno uplašila ali dobro odmaram biti će sve dobro 🙂
Curke, a kad su vam cca krenule mučnine?
Kod mene još ništa 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ generalno još uvijek nemam nikakvih simptoma osim što se možda mrvicu brže umorim i npr kod duže šetnje osjetim malo donji dio leđa..
Draga evo moje iskustvo. Simptoma osim umora i konstante želje za spavanjem nije bilo.... Cijela prva trudnoća ko da nisam trudna.. Ne brini,ako te to brine, hvala bogu da je tako ima žena koje se stvarno muče
Ja nemam skoro nikakvih simptoma osim sto moram ici piskiti 10 puta dnevno bar. Mucnine ni m, ama bas nista mi ne smeta, nadam se da ce tako i ostati
24 godine 🤰🏽
6.4.'22. ➕ ❤
15.12.'22. termin🤰🏽
Sortiraj odgovore
Najstariji