![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Ja od prvog dana ne mogu pomisliti na ovu, a obožavam je. Tek zadnjih par dana mogu je popodne popit, ujutro i dalje nema šanse. Inače sve jedem, jedan vikend sam dvije tegle kiselih krastavaca pojela to mi je jedina želja bila do sada.
Jel vi i dalje pijete kavu ?
Jesam, jednu dnevno, ne mogu si pomoći, a inače je nikad nisam tako često pila
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Cure koje su u osmom tjednu,kakvi su vam simptomi? Mene brine što su mi mucnine odjednom prestale,zapravo bilo mi je mučno i povracala sam samo par dana prošli tjedan,i odjednom nista. Malo sam prehladjena, nos mi curi I to je sve. Grudi me ne bole više toliko kao prije,osjećam da su teške i malo bole kad opipavam. Danas sam 8+1,a prvi pregled tek s 10 tjedana,nažalost tu gdje živim ne primaju ranije.
Cure koje su u osmom tjednu,kakvi su vam simptomi? Mene brine što su mi mucnine odjednom prestale,zapravo bilo mi je mučno i povracala sam samo par dana prošli tjedan,i odjednom nista. Malo sam prehladjena, nos mi curi I to je sve. Grudi me ne bole više toliko kao prije,osjećam da su teške i malo bole kad opipavam. Danas sam 8+1,a prvi pregled tek s 10 tjedana,nažalost tu gdje živim ne primaju ranije.
Ma ne brini tako je bilo i meni danas sam 9+0 baš sam pisala kako mi na momente u tom 8 tj ili ti 9 jer si ušla u 9 malo boli malo ne boli nista ...navodno sve je to normalno...i ja evo 3 dana nisam imala mucnina da bi je jučer ubilo😅
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Neznam za Vas ali ja danas radim domaću pizzu 😅😅😅😅i veselim se
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ma ne brini tako je bilo i meni danas sam 9+0 baš sam pisala kako mi na momente u tom 8 tj ili ti 9 jer si ušla u 9 malo boli malo ne boli nista …navodno sve je to normalno…i ja evo 3 dana nisam imala mucnina da bi je jučer ubilo😅
Ma mene sve plaši, a druga mi je trudnoća, u prvoj mucnine kako su rano počele nisu nikako prestajale do 20.tjedana i grozno sam povracala i smrsala. Da mogu birati radije bi da prodjem bez mucnina ali eto ovako me strah kad dodju pa nestanu. Trbuh mi je dosta napuhan, znam da je prerano ali baš ga ima a mrsavica sam. U prvoj se primjetio tek negdje s 16 tjedana malo ispupcenje, išla rodit s malim trbuhom,beba bila dobre kilaze.
Curke, a kad su vam cca krenule mučnine?
Kod mene još ništa 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ generalno još uvijek nemam nikakvih simptoma osim što se možda mrvicu brže umorim i npr kod duže šetnje osjetim malo donji dio leđa..
👩 28
👨 30
Počeli opušteno 01/22 🙏🤞
ZM - 22.3.
➕ 26.4. ❤️👶
09.5. - prvi pregled 🤞🏻🤞🏻 - veliki smo 2 mm
23.5. čujemo ❤ narasli na 15 mm
OTP - 3.1.'23
Idući pregled - 24.6.
Kod mene još ništa 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ generalno još uvijek nemam nikakvih simptoma osim što se možda mrvicu brže umorim i npr kod duže šetnje osjetim malo donji dio leđa..
Pa meni su mucnine krenule od 5 tj i evo jos uvijek traju, bole me cice i umorna sam stalno, ali sve smo mi razlicite mozda kod tebe krenu kasnije simptomi a moguce da prodjes skroz bez njih ❤️
U sedmom tjednu su krenule i evo sad ih trenutno ovih dana nema.
Meni su prave krenule krajem 7 tj ....i to kažem u popodnevnim satima najviše....kako nemogu na wc stalno sam napuhana i izgledam kao da sam u 5 mj trudnoce 🤣🤣🤣🤣🤣uzasss....
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji