Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Magnolija28
    30. Travanj 2022. 12:22

Ja od prvog dana ne mogu pomisliti na ovu, a obožavam je. Tek zadnjih par dana mogu je popodne popit, ujutro i dalje nema šanse. Inače sve jedem, jedan vikend sam dvije tegle kiselih krastavaca pojela to mi je jedina želja bila do sada. 

lil_me
    30. Travanj 2022. 13:13

BlairWaldorf

Jel vi i dalje pijete kavu ?

Jesam, jednu dnevno, ne mogu si pomoći, a inače je nikad nisam tako često pila

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Suncokret
    30. Travanj 2022. 13:35

Cure koje su u osmom tjednu,kakvi su vam simptomi? Mene brine što su mi mucnine odjednom prestale,zapravo bilo mi je mučno i povracala sam samo par dana prošli tjedan,i odjednom nista. Malo sam prehladjena, nos mi curi I to je sve. Grudi me ne bole više toliko kao prije,osjećam da su teške i malo bole kad opipavam. Danas sam 8+1,a prvi pregled tek s 10 tjedana,nažalost tu gdje živim ne primaju ranije.

Mareeeee3112
    30. Travanj 2022. 14:06

Suncokret

Cure koje su u osmom tjednu,kakvi su vam simptomi? Mene brine što su mi mucnine odjednom prestale,zapravo bilo mi je mučno i povracala sam samo par dana prošli tjedan,i odjednom nista. Malo sam prehladjena, nos mi curi I to je sve. Grudi me ne bole više toliko kao prije,osjećam da su teške i malo bole kad opipavam. Danas sam 8+1,a prvi pregled tek s 10 tjedana,nažalost tu gdje živim ne primaju ranije.

Ma ne brini tako je bilo i meni danas sam 9+0 baš sam pisala kako mi na momente u tom 8 tj ili ti 9 jer si ušla u 9 malo boli malo ne boli nista ...navodno sve je to normalno...i ja evo 3 dana nisam imala mucnina da bi je jučer ubilo😅

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    30. Travanj 2022. 14:46

Neznam za Vas ali ja danas radim domaću pizzu 😅😅😅😅i veselim se

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Suncokret
    30. Travanj 2022. 15:38

Mare3112

Suncokret

Ma ne brini tako je bilo i meni danas sam 9+0 baš sam pisala kako mi na momente u tom 8 tj ili ti 9 jer si ušla u 9 malo boli malo ne boli nista …navodno sve je to normalno…i ja evo 3 dana nisam imala mucnina da bi je jučer ubilo😅

Ma mene sve plaši, a druga mi je trudnoća, u prvoj mucnine kako su rano počele nisu nikako prestajale do 20.tjedana i grozno sam povracala i smrsala. Da mogu birati radije bi da prodjem bez mucnina ali eto ovako me strah kad dodju pa nestanu. Trbuh mi je dosta napuhan, znam da je prerano ali baš ga ima a mrsavica sam. U prvoj se primjetio tek negdje s 16 tjedana malo ispupcenje, išla rodit s malim trbuhom,beba bila dobre kilaze. 

potencijalna_trudnica
    30. Travanj 2022. 15:48

Curke, a kad su vam cca krenule mučnine?
    Kod mene još ništa 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ generalno još uvijek nemam nikakvih simptoma osim što se možda mrvicu brže umorim i npr kod duže šetnje osjetim malo donji dio leđa..

👩 28
    👨 30
    Počeli opušteno 01/22 🙏🤞
    ZM - 22.3.
    ➕ 26.4. ❤️👶
    09.5. - prvi pregled 🤞🏻🤞🏻 - veliki smo 2 mm
    23.5. čujemo ❤ narasli na 15 mm
    OTP - 3.1.'23
    Idući pregled - 24.6.

• Trudnica2022
    30. Travanj 2022. 15:54

potencijalna_trudnica

Kod mene još ništa 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ generalno još uvijek nemam nikakvih simptoma osim što se možda mrvicu brže umorim i npr kod duže šetnje osjetim malo donji dio leđa..

Pa meni su mucnine krenule od 5 tj  i evo jos uvijek traju, bole me cice i umorna sam stalno, ali sve smo mi razlicite mozda kod tebe krenu kasnije  simptomi a moguce da prodjes skroz bez njih ❤️

Suncokret
    30. Travanj 2022. 15:58

potencijalna_trudnica

U sedmom tjednu su krenule i evo sad ih trenutno ovih dana nema. 

Mareeeee3112
    30. Travanj 2022. 16:06

Meni su prave krenule krajem 7 tj ....i to kažem u popodnevnim satima najviše....kako nemogu na wc stalno sam napuhana i izgledam kao da sam u 5 mj trudnoce 🤣🤣🤣🤣🤣uzasss.... 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.