![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Doktori sad najcesce samo printaju nalaze, ne daju svi knjizicu jer u nju onda moraju rucno upisivati podatke, a mnogi su i necitki.
Ja sam zadovoljna sa nalazom, sve pise gore.
Mene ce u ovoj trudnoci ocito muciti zeludac. Bili smo u restoranu, uzela sam neku tjesteninu i gore je bio neki sir, ribanac. Nisam ga ocekivala, a nisam ga mogla maknuti, mislim da cu dusu ispovracati.
Jel su ti ribanci sigurni u trudnoci?
Znam da meki sirevi nisu.
Cure ja koliko sam upoznata sa tom teudnickom, ni ja je nisam dobila ali su mi poznanicec rekle da se ona daje kad prode punih 7 tjedana i kada otkucaji srca bebe predu odredbu brzinu … E sad jel to istina ili ne ne znam. Ako su me slagali lazem i ja vas 😂
Da, tamo gdje se ona koristi, ne ide odmah. Sigurno ne na prvom pregledu.
Meni je prvi pregled bio sa 8+6, srce je kucalo i sve. Vidjet ćemo sad u petak ali nemam neke nade za to.
Što se tiče anestezije, ja kad sam imala biokemijsku, baš u to vrijeme sam morala kod zubara. Med.teh.je bio uzeo anesteziju i ja sam rekla da sam trudna. Na što je on rekao da dobro da sam rekla ali nije siguran da ima onu koju smijem kod njih u ordinaciji pa je otišao u drugu. Ugl, znam da su mi dali neku drugu, a ne običnu anesteziju. Doktori većinom znaju što rade, tako da vjerujem da je pazio zubar na to
Hvala ti za odgovor🤗 Ma vjerojatno sam se bezveze istresirala🙈
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Ovo je prestrasno koliko mi je muka ... strava ..baš mi je loseeee
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ovo je prestrasno koliko mi je muka … strava ..baš mi je loseeee
Jesi probala vodu s dumbirom i malo limuna
💁🏻♀️25🤵🏻28
ZM 14.02.22
➕ 19.03.22.
♥️ prvi pregled 12.04.22.
Termin po ZM 22.11.22 a po UZ 27.11.22.
Hladno mlijeko. U prvoj trudnoći mi je bilo spas ☺️🍼🍼
Mineralna voda mene je danas spasila inace isto haos samo lezim muka i zeludac boli ubija bukvalno
Jutro cure ❤️Mare 3112 kako si??? Sada sam vidjela poruke ti je bolje ??😔
Jutro cure ...meni je jučer bilo jako jako lose.... znači povraca mi se a nemogu... kiselina mi ide gore pa se spusti pa to pljunem uzas.... koma mi bilo...pojela 3 dvopeka sklopila se i nekako zaspala.... strasno nikad mi do sad nije bilo tako
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutro cure …meni je jučer bilo jako jako lose…. znači povraca mi se a nemogu… kiselina mi ide gore pa se spusti pa to pljunem uzas…. koma mi bilo…pojela 3 dvopeka sklopila se i nekako zaspala…. strasno nikad mi do sad nije bilo tako
Ti je bolje jutros 😓
Jutro cure …meni je jučer bilo jako jako lose…. znači povraca mi se a nemogu… kiselina mi ide gore pa se spusti pa to pljunem uzas…. koma mi bilo…pojela 3 dvopeka sklopila se i nekako zaspala…. strasno nikad mi do sad nije bilo tako
Ti je bolje jutros 😓
Danas mi je bolje ...za sad...no mene mucnina krene popodne prat😪😨
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji