Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Trudnica2022
    29. Travanj 2022. 16:01

U kom tjednu su vama prestali bol u zeludcu i mucnine nadam se da ce se uskoro smiriti ovo🙊

• Trudnica2022
    29. Travanj 2022. 16:02

MalaMagla

Uh, koliko puno uvijek imam za čitati 😂🥰
    Nove trudnice, dobro nam došle! Želim vam mirnu i školsku trudnoću! Čestitam i na super pregledima, baš mi je uvijek drago pročitati da nema loših vijesti, nego samo divota 🥰
    Meni je slijedeći pregled za točno tjedan dana i jedva čekam. Nakon njega govorimo svima na sva zvona 🥰 I vidim da se par puta spomenula trudnicka knjižica. Ja to nisam dobila. Jeste to dobile na prvom pregledu ili? Svakako ću pitati u petak, ali čisto da znam

Ja je nisam jos dobila nadam se isto na sl pregledu tj to ce mi biti deugi pregled meni je pregled za 6 dana i ja planiram onda na sva zvona da kazem🤣❤️

• BugaDuga
    29. Travanj 2022. 16:05

Trudnica2022

BugaDuga

Pozdrav curke, pridruzujem se i ja! Prva trudnoca, ivf (u potpisu ukratko). ZM 10.3., ali sam u uto po ultrazvuku bila 7+1, danas valjda 7+4. Nemam jos termin poroda, aplikacija kaze 10.12. Sljedeci pregled 18.5. Trenutacno mirujem jer sam na pocetku imala hematom koji dr nije vidila vise u uto pa se nadam da je to to. Dva puta sam bila na hitnoj zbog izljeva krvi prije pregleda u utorak. Znam povremeno smedjariti. Od simptoma uzasna pospanost i uzasna bol u zeludcu sta god pojedem (kao da imam kamenje). I da, srce kuca naveliko.

Sto se tice boli u zeludcu ista sam a tu smo i po tjednima pokusaj krekere jesti dvopek ili tako nesto ja iskreno vec 7 dana ne jedem nista konkretno jer me i jedan zalogaj napati strasno tako da ja zivim od caja krekera limunade i dvopeka ali boze moj valjda ce uskoro prestati pa cemo uzivati u trudnoci🙂🙂
    Inace mi se sva hrana gadi vec kada spremam muzu

I ja se nadam da ce uskoro prestat. 

26.4. 7+1 ❤️

• Trudnica2022
    29. Travanj 2022. 16:16

MalaMagla

Trudnica2022

MalaMagla

Nove trudnice, dobro nam došle! Želim vam mirnu i školsku trudnoću! Čestitam i na super pregledima, baš mi je uvijek drago pročitati da nema loših vijesti, nego samo divota 🥰
    Meni je slijedeći pregled za točno tjedan dana i jedva čekam. Nakon njega govorimo svima na sva zvona 🥰 I vidim da se par puta spomenula trudnicka knjižica. Ja to nisam dobila. Jeste to dobile na prvom pregledu ili? Svakako ću pitati u petak, ali čisto da znam

Ja je nisam jos dobila nadam se isto na sl pregledu tj to ce mi biti deugi pregled meni je pregled za 6 dana i ja planiram onda na sva zvona da kazem🤣❤️

Hajde, bar netko da znam da me nisu namjerno zakinuli. Ne znam zašto, ali ta trudnicka knjižica mi je baš nešto posebno. Još jedan papirnati dokaz da nam stiže nešto najbolje na svijetu. Koliko ćeš ti biti kad budete govorili? Ja ću biti već 13+3 🥰

Ja cu biti mozda 9 nedelja ali moram reci zbog ppsla jer dizem cesto teske stvari a zasad moram sutjeti dok ne vidim da srce kuca pa da mi padne kamen sa srca 😍

puna_pitanja
    29. Travanj 2022. 16:19

MalaMagla

Trudnica2022

MalaMagla

Hajde, bar netko da znam da me nisu namjerno zakinuli. Ne znam zašto, ali ta trudnicka knjižica mi je baš nešto posebno. Još jedan papirnati dokaz da nam stiže nešto najbolje na svijetu. Koliko ćeš ti biti kad budete govorili? Ja ću biti već 13+3 🥰

Nemam ni ja trudnicku knjizicu, to sam prvo cula da postoji tu na forumu. 
    Ja cu reci frendicama ako nifty bude ok, znaci iduci tjedan, a nekoj siroj okolini ne govorim dok se ne bude vidjelo. #paranoid 😁

30g, OTP 10.11.

ribi1234
    29. Travanj 2022. 16:19

Nemaju svi trudnicku. Ovisi o tome gdje zivis. Znam da su ju moje frendice koje zive u obalnim gradovima sve imale i obavezno ju nosile u bolnicu, a mi koje smo bile u Zagrebu- nista. Doslovno ne znam ni kako to izgleda, a imam porod iza sebe.

Lida 🍀
    29. Travanj 2022. 16:25

Dobrodosle nove cure ☺️
    Ja sam trudnicku knjizicu dobila na drugom pregledu s 8tt

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

ribi1234
    29. Travanj 2022. 17:17

MalaMagla

ribi1234

Nemaju svi trudnicku. Ovisi o tome gdje zivis. Znam da su ju moje frendice koje zive u obalnim gradovima sve imale i obavezno ju nosile u bolnicu, a mi koje smo bile u Zagrebu- nista. Doslovno ne znam ni kako to izgleda, a imam porod iza sebe.

Ah, onda ju neću ni dobiti. Znam da je moja mama dobila kad je bila trudna sa bratom i sestrom (Slavonija) ali mi smo u Zg, tako da ipak ništa od toga. Šteta 😢

Da, bojim se da nis od toga. Nisu ju imale ni frendice u Varazdinu. Valjda tu nije vise takva praksa

• riba_u_moru
    29. Travanj 2022. 18:00

Pozdrav curee 🙋🏻‍♀️ ovu temu pratim od samog pocetka a nikako da se i ja pridruzim. Nakon spontanog u 01/22 plusic smo ponovo ugledali 19.03..... 
    Slijedeci pregled kod gin. mi je 17.05.
    Ima li koja cura iskustva s povisenim secerom i hormonima stitnjace u trudnoci, naime prvom kontrolom krvi imala sam TSH 4,26 a glukozu 5,2.

💁🏻‍♀️25🤵🏻28
    ZM 14.02.22
    ➕ 19.03.22.
    ♥️ prvi pregled 12.04.22.
    Termin po ZM 22.11.22 a po UZ 27.11.22.

Svemirka
    29. Travanj 2022. 18:01

Nikad vidjela knjižicu. Da, mislim da se tu to ne dobiva nego se uvijek nosi hrpa nalaza sa sobom uokolo. 😡
    Stigao mi kks, snižene vrijednosti eritrocita, hematokrita i hemoglobina, a željezo normalno. Što to sad znači? Jel koja imala takvu situaciju u prošloj trudnoći pa da zna?

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓
    05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
    06/2022 - anomaly scan ✅️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.