![](/media/img/4b/f3/df9ce75b4dd691f390bb.jpeg)
Sve nove cure dobrodosle🥰
Čestitke svim curama koje su imale uredne preglede💞🙈
Citam vas kad stignem ali slabo pisem jer ne stignem previse zbog male curke koju imam kraj sebe. Vidim pisete za trudnicku, u prvoj trudnoci ju dobila na prvom pregledu sa 6+2 odmah, sad u ovoj trudnoci gin nije imala pa je rekla da kupim, uzela u narodnim novinama za 10kn. Kod nas je u Slavoniji praksa, barem za okolicu Vu-Sri zupanije da se koristi kod svakog pregleda i nosi sa sobom i u TA i na porod☺️ Zao mi je sto su neke cure zakinute za taj komadic papira koji nam kako je jedna cura napisala daje jos jedan opipljivi dokaz predivnog stanja u kojem smo🥰
Curke koje znate pripomognite s pitanjem koje ce mozda nekima biti smijesno 🙈 U mj dana mi propao zub (u prvoj t morala obnavljati caklinu na svim zubima koliko su mi propadali), jucer dosla zubaru i kazem sestri prije ulaza za trudnocu sve 5 i da mi lokalnu anesteziju s obzirom da je dubinski zub morao popravljati.. Na kraju s poznanicom pricam nesto i spomenem i ona kao jaao jesi normalna pa ne smijes primati anesteziju u ranoj trudnoci (8+5 danas) jao to moze izazvati pobacaj jao jao, isprepadala me doslovno.. Nije mi vrag dao mira kad me vec isprepadala i zovnem zubnu ambulantu i sestra kao sto si toliko isprepadana ne moze biti nista ni tebi ni bebi itd, a na netu kako sam citala isto se kao ne preporuca anestezija ili se daje bez adrenalina.. Aj sad ti znaj sta su mi dali🤔
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Pozdrav curee 🙋🏻♀️ ovu temu pratim od samog pocetka a nikako da se i ja pridruzim. Nakon spontanog u 01/22 plusic smo ponovo ugledali 19.03…..
Slijedeci pregled kod gin. mi je 17.05.
Ima li koja cura iskustva s povisenim secerom i hormonima stitnjace u trudnoci, naime prvom kontrolom krvi imala sam TSH 4,26 a glukozu 5,2.
Hahah a jojjjj a koja nema problema s ths imamo identičan i kaj je najbolje da nisi trudna imala bi idealno 🤣🤣ali zbog trudnoće i prvog tromjeseca ths mora biti do 2.5 dat će ti endokrinolog eutyrox 25 i to je to s tim da ćeš morat još vadit anti tpo i t3 I t4
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jesi to vadila u domu zdravlja ? Sad će te endokrinolog poslat da još jednom sve vadis a i u domu zdravlja znaju biti drugačiji reagansi pa ćeš vjerojatno vadit negdje u bolnici jer moraš još te dodatne stvari vadit a to nemogu u domu zdravlja
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jesi to vadila u domu zdravlja ? Sad će te endokrinolog poslat da još jednom sve vadis a i u domu zdravlja znaju biti drugačiji reagansi pa ćeš vjerojatno vadit negdje u bolnici jer moraš još te dodatne stvari vadit a to nemogu u domu zdravlja
Bila sam neki dan kod endokrin. ali moram ponovo vaditi krv u bolnici jer mi je nalaz bia star.. doktorica me zbunila jer je na prvu rekla da je to nista da mi nebi dala nikakvu terapiju pa je odjednom prominila misljenje i pocela govoriti o hasimoto sindromu i sto ti ja vise znam hahaha ugl. bas me zanima sto ce slijedeci put biti
💁🏻♀️25🤵🏻28
ZM 14.02.22
➕ 19.03.22.
♥️ prvi pregled 12.04.22.
Termin po ZM 22.11.22 a po UZ 27.11.22.
Cure ja koliko sam upoznata sa tom teudnickom, ni ja je nisam dobila ali su mi poznanicec rekle da se ona daje kad prode punih 7 tjedana i kada otkucaji srca bebe predu odredbu brzinu ... E sad jel to istina ili ne ne znam. Ako su me slagali lazem i ja vas 😂
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Bila sam neki dan kod endokrin. ali moram ponovo vaditi krv u bolnici jer mi je nalaz bia star.. doktorica me zbunila jer je na prvu rekla da je to nista da mi nebi dala nikakvu terapiju pa je odjednom prominila misljenje i pocela govoriti o hasimoto sindromu i sto ti ja vise znam hahaha ugl. bas me zanima sto ce slijedeci put biti
Svasta... ti i ja smo tu negdje ...ja isto imam pregled 17.5 ....ugl priča o hasimotu doktor ili endokrinolog? Doktori opće prakse nemaju o tome pojma pa šalju dalje ....uostalom priča o hasimotu a nemaš nalaz za anti tpo što je najbitnije i hormoni ... a ovo ti nije nešto poviseno ne brini šta se tiče tpo dobit ćeš terapiju i to je to nisi ni prva ni zadnja većina ima blago poviseno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
E mobitel mi je poludio 🤣🤣🤣ugl cure danas evo već 4 puta refleksno ide na povraćanje kiseline ...stalno mi se diže želudac iz čista mira ...uzas..
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cure ja koliko sam upoznata sa tom teudnickom, ni ja je nisam dobila ali su mi poznanicec rekle da se ona daje kad prode punih 7 tjedana i kada otkucaji srca bebe predu odredbu brzinu … E sad jel to istina ili ne ne znam. Ako su me slagali lazem i ja vas 😂
Da, tamo gdje se ona koristi, ne ide odmah. Sigurno ne na prvom pregledu.
Mare3112 hvalaa na odgovoru...
Sto se tice trudnicke, moja ginekologinja je daje tek iza 10og tjedna, izgleda da nema pravila...
💁🏻♀️25🤵🏻28
ZM 14.02.22
➕ 19.03.22.
♥️ prvi pregled 12.04.22.
Termin po ZM 22.11.22 a po UZ 27.11.22.
Sortiraj odgovore
Najstariji