Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavendera
    29. Travanj 2022. 18:05

Sve nove cure dobrodosle🥰 
    Čestitke svim curama koje su imale uredne preglede💞🙈
    Citam vas kad stignem ali slabo pisem jer ne stignem previse zbog male curke koju imam kraj sebe. Vidim pisete za trudnicku, u prvoj trudnoci ju dobila na prvom pregledu sa 6+2 odmah, sad u ovoj trudnoci gin nije imala pa je rekla da kupim, uzela u narodnim novinama za 10kn. Kod nas je u Slavoniji praksa, barem za okolicu Vu-Sri zupanije da se koristi kod svakog pregleda i nosi sa sobom i u TA i na porod☺️ Zao mi je sto su neke cure zakinute za taj komadic papira koji nam kako je jedna cura napisala daje jos jedan opipljivi dokaz predivnog stanja u kojem smo🥰
    Curke koje znate pripomognite s pitanjem koje ce mozda nekima biti smijesno 🙈 U mj dana mi propao zub (u prvoj t morala obnavljati caklinu na svim zubima koliko su mi propadali), jucer dosla zubaru i kazem sestri prije ulaza za trudnocu sve 5 i da mi lokalnu anesteziju s obzirom da je dubinski zub morao popravljati.. Na kraju s poznanicom pricam nesto i spomenem i ona kao jaao jesi normalna pa ne smijes primati anesteziju u ranoj trudnoci (8+5 danas) jao to moze izazvati pobacaj jao jao, isprepadala me doslovno.. Nije mi vrag dao mira kad me vec isprepadala i zovnem zubnu ambulantu i sestra kao sto si toliko isprepadana ne moze biti nista ni tebi ni bebi itd, a na netu kako sam citala isto se kao ne preporuca anestezija ili se daje bez adrenalina.. Aj sad ti znaj sta su mi dali🤔

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Mareeeee3112
    29. Travanj 2022. 18:27

riba_u_moru

Pozdrav curee 🙋🏻‍♀️ ovu temu pratim od samog pocetka a nikako da se i ja pridruzim. Nakon spontanog u 01/22 plusic smo ponovo ugledali 19.03…..
    Slijedeci pregled kod gin. mi je 17.05.
    Ima li koja cura iskustva s povisenim secerom i hormonima stitnjace u trudnoci, naime prvom kontrolom krvi imala sam TSH 4,26 a glukozu 5,2.

Hahah a jojjjj a koja nema problema s ths imamo identičan i kaj je najbolje da nisi trudna imala bi idealno 🤣🤣ali zbog trudnoće i prvog tromjeseca  ths mora biti do 2.5 dat će ti endokrinolog eutyrox 25 i to je to s tim da ćeš morat još vadit anti tpo i t3 I t4 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    29. Travanj 2022. 18:28

Jesi to vadila u domu zdravlja ? Sad će te endokrinolog poslat da još jednom sve vadis a i u domu zdravlja znaju biti drugačiji reagansi pa ćeš vjerojatno vadit negdje u bolnici jer moraš još te dodatne stvari vadit a to nemogu u domu zdravlja

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• riba_u_moru
    29. Travanj 2022. 18:41

Mare3112

Jesi to vadila u domu zdravlja ? Sad će te endokrinolog poslat da još jednom sve vadis a i u domu zdravlja znaju biti drugačiji reagansi pa ćeš vjerojatno vadit negdje u bolnici jer moraš još te dodatne stvari vadit a to nemogu u domu zdravlja

Bila sam neki dan kod endokrin. ali moram ponovo vaditi krv u bolnici jer mi je nalaz bia star.. doktorica me zbunila jer je na prvu rekla da je to nista da mi nebi dala nikakvu terapiju pa je odjednom prominila misljenje i pocela govoriti o hasimoto sindromu i sto ti ja vise znam hahaha ugl. bas me zanima sto ce slijedeci put biti

💁🏻‍♀️25🤵🏻28
    ZM 14.02.22
    ➕ 19.03.22.
    ♥️ prvi pregled 12.04.22.
    Termin po ZM 22.11.22 a po UZ 27.11.22.

buhtlica23
    29. Travanj 2022. 19:09

Cure ja koliko sam upoznata sa tom teudnickom, ni ja je nisam dobila ali su mi poznanicec rekle da se ona daje kad prode punih 7 tjedana i kada otkucaji srca bebe predu odredbu brzinu ... E sad jel to istina ili ne ne znam. Ako su me slagali lazem i ja vas 😂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Mareeeee3112
    29. Travanj 2022. 19:15

riba_u_moru

Mare3112

Bila sam neki dan kod endokrin. ali moram ponovo vaditi krv u bolnici jer mi je nalaz bia star.. doktorica me zbunila jer je na prvu rekla da je to nista da mi nebi dala nikakvu terapiju pa je odjednom prominila misljenje i pocela govoriti o hasimoto sindromu i sto ti ja vise znam hahaha ugl. bas me zanima sto ce slijedeci put biti

Svasta... ti i ja smo tu negdje ...ja isto imam pregled 17.5 ....ugl priča o hasimotu doktor ili endokrinolog? Doktori opće prakse nemaju o tome pojma pa šalju dalje ....uostalom priča o hasimotu a nemaš nalaz za anti tpo što je najbitnije i hormoni ... a ovo ti nije nešto poviseno ne brini šta se tiče tpo dobit ćeš terapiju i to je to nisi ni prva ni zadnja većina ima blago poviseno 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    29. Travanj 2022. 19:16

Ths'

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    29. Travanj 2022. 19:17

E mobitel mi je poludio 🤣🤣🤣ugl cure danas evo već 4 puta refleksno ide na povraćanje kiseline ...stalno mi se diže želudac iz čista mira ...uzas..

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

ribi1234
    29. Travanj 2022. 19:17

buhtlica23

Cure ja koliko sam upoznata sa tom teudnickom, ni ja je nisam dobila ali su mi poznanicec rekle da se ona daje kad prode punih 7 tjedana i kada otkucaji srca bebe predu odredbu brzinu … E sad jel to istina ili ne ne znam. Ako su me slagali lazem i ja vas 😂

Da, tamo gdje se ona koristi, ne ide odmah. Sigurno ne na prvom pregledu. 

• riba_u_moru
    29. Travanj 2022. 19:32

Mare3112 hvalaa na odgovoru... 
    Sto se tice trudnicke, moja ginekologinja je daje tek iza 10og tjedna, izgleda da nema pravila...

💁🏻‍♀️25🤵🏻28
    ZM 14.02.22
    ➕ 19.03.22.
    ♥️ prvi pregled 12.04.22.
    Termin po ZM 22.11.22 a po UZ 27.11.22.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.