![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
https://ibb.co/PZ9qp9g
Evo i nase srece 🥰🥰
Bože moj😍😍😍😍😍kako je jepooo
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Evo i nase srece 🥰🥰
Joj Boze moj kako sam mali ❤
💗💓💖😍😍😍😍🤰Preslatko koji si tjedan
Kako su slatke bebice! 😍 Svaki dan bi mogla ici na UZV a prije sam se uzasavala ginekologa 😂
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Jutro cure, nisam vas baš stigla čitati i popratiti… Ali čestitam novim curama i svima na dobrim pregledima. Pogotovo onima koje su konačno dočekale prvi pregled i kucanje srčeka 😍
Ja bolesno strahujem i samo čekam 3.5. Ne mogu dočekati. Danas sam 11+4 i što se mučnina tiče, meni su se smanjile značajno. Nisu skroz nestale, ali da se normalno živjeti sad. Sise uopće ne osjećam, a kod trbuha vidim samo nadutost manje više. Gladna sam češće nego inače, ali i dalje muka po hrani jer i dalje žudim samo za fast foodom i sushijem. 😂
Ja ti radim inace sushi tj s tim se bavim….i ne preporucam ti sirovu ribu dok si trudna to nikako …
Znam da ne smijem, da. Zato mi se i jede 😥
🧔 - 36 👩 - 35
03/2022 - ➕️💓
05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
06/2022 - anomaly scan ✅️
Joj zene, danas sam bas izgubila kontrolu i pojela vrecu kokica. I sad umirem od straha da cu imati napadaj zuci, ali nisam si mogla pomoci, tako bez kontrole se nisam valjda nikad u zivotu osjecala, morala sam ih pojesti. Bas me strah sta ce biti
30g, OTP 10.11.
Aaaa vidi bebica 💕 Super. Čestitke cure.
🧔 - 36 👩 - 35
03/2022 - ➕️💓
05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
06/2022 - anomaly scan ✅️
Pozdrav curke, pridruzujem se i ja! Prva trudnoca, ivf (u potpisu ukratko). ZM 10.3., ali sam u uto po ultrazvuku bila 7+1, danas valjda 7+4. Nemam jos termin poroda, aplikacija kaze 10.12. Sljedeci pregled 18.5. Trenutacno mirujem jer sam na pocetku imala hematom koji dr nije vidila vise u uto pa se nadam da je to to. Dva puta sam bila na hitnoj zbog izljeva krvi prije pregleda u utorak. Znam povremeno smedjariti. Od simptoma uzasna pospanost i uzasna bol u zeludcu sta god pojedem (kao da imam kamenje). I da, srce kuca naveliko.
26.4. 7+1 ❤️
Pozdrav svim curama!
I ja bi se pridružila :)
Muž i ja smo od 1.1. krenuli raditi na bebici - prije sam muku mučila s ciklusima, u zadnje vrijeme relativno redoviti. Jajnici nikada skroz policistični (uvijek na nekoj granici).
Zadnja M 22.3., a prvi pozitivan test napravljen sad u utorak 26.4. i naručena kod gin 9.5., tako mi je savjetovano kad sam ih nazvala.
I sad problem.. išla sam provjeriti štitnjaču jer mi je TSH oduvijek malo snižen ali periferni su bili ok.
Međutim sad je nalaz idući: TSH<0,01, fT3 7,87 (gornja granica 6,01), fT4 19,56 (gornja granica 19) - dakle upućuje na hipertireozu. Je li netko imao iskustva s time u trudnoći?
Javila sam endokrinologu pa čekam odg ali me brine jer prema onome što sam pročitala, nije nimalo bezazlena u trudnoći..
Uz to, vit. D mi je snižen (55,1 - a donja granica 75) pila sam ampule (one konjske od 25k IU 😅) ali sad isto čekam da se sve iskristalizira da vidimo kako dalje. Jeste li imali iskustva i kako ste nadoknađivale vit D?
Inače, od suplemenata sad od kad je test + samo EleNatal uzimam
Hvala vam na odg 🥰🥰
👩 28
👨 30
Počeli opušteno 01/22 🙏🤞
ZM - 22.3.
➕ 26.4. ❤️👶
09.5. - prvi pregled 🤞🏻🤞🏻 - veliki smo 2 mm
23.5. čujemo ❤ narasli na 15 mm
OTP - 3.1.'23
Idući pregled - 24.6.
Evo i nase srece 🥰🥰
Joj Boze moj kako sam mali ❤
💗💓💖😍😍😍😍🤰Preslatko koji si tjedan
Usla u 12tt
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Pozdrav curke, pridruzujem se i ja! Prva trudnoca, ivf (u potpisu ukratko). ZM 10.3., ali sam u uto po ultrazvuku bila 7+1, danas valjda 7+4. Nemam jos termin poroda, aplikacija kaze 10.12. Sljedeci pregled 18.5. Trenutacno mirujem jer sam na pocetku imala hematom koji dr nije vidila vise u uto pa se nadam da je to to. Dva puta sam bila na hitnoj zbog izljeva krvi prije pregleda u utorak. Znam povremeno smedjariti. Od simptoma uzasna pospanost i uzasna bol u zeludcu sta god pojedem (kao da imam kamenje). I da, srce kuca naveliko.
Sto se tice boli u zeludcu ista sam a tu smo i po tjednima pokusaj krekere jesti dvopek ili tako nesto ja iskreno vec 7 dana ne jedem nista konkretno jer me i jedan zalogaj napati strasno tako da ja zivim od caja krekera limunade i dvopeka ali boze moj valjda ce uskoro prestati pa cemo uzivati u trudnoci🙂🙂
Inace mi se sva hrana gadi vec kada spremam muzu
Sortiraj odgovore
Najstariji