![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Evo bila danas na pregledu..cuje se srce😁 narucila me opet za 2 tjedna...10.5 u 14 i 30😄 tako da @natalie to je iduci termin. Stavila mi jr termin 19.12. Meni su malo duzi ciklusi i po uzv plod odgovara 6 tjednu..pa me pomakla da sam 6+1 sad umjesto 7+1. Nakon koliko su vama stavili preglede opet? Iskreno ocekivala sam nakon mjesec dana iduci...hmmm
@polly jako mi je zao radi situacihe koju prolazis. I meni je prva trudnoca zavrsila spontanim. Bit ce bolje s vremenom iako je tesko sad sve prihvatiti.
Evo bila danas na pregledu..cuje se srce😁 narucila me opet za 2 tjedna…10.5 u 14 i 30😄 tako da @natalie to je iduci termin. Stavila mi jr termin 19.12. Meni su malo duzi ciklusi i po uzv plod odgovara 6 tjednu..pa me pomakla da sam 6+1 sad umjesto 7+1. Nakon koliko su vama stavili preglede opet? Iskreno ocekivala sam nakon mjesec dana iduci…hmmm
@polly jako mi je zao radi situacihe koju prolazis. I meni je prva trudnoca zavrsila spontanim. Bit ce bolje s vremenom iako je tesko sad sve prihvatiti.
Neka bitno da je sve uredu..
Ja sam narucena bila na nakon 3tjedna
Al kad sam ju zvala da je test pokazao + odmah sutra dan sam dosla..i 3tjedna e sutra cemo vidjeti kada ce me.opet naruciti
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Evo bila danas na pregledu..cuje se srce😁 narucila me opet za 2 tjedna…10.5 u 14 i 30😄 tako da @natalie to je iduci termin. Stavila mi jr termin 19.12. Meni su malo duzi ciklusi i po uzv plod odgovara 6 tjednu..pa me pomakla da sam 6+1 sad umjesto 7+1. Nakon koliko su vama stavili preglede opet? Iskreno ocekivala sam nakon mjesec dana iduci…hmmm
Mene je nakon prvog pregleda naručila za 10 dana jer se tada još ništa nije vidjelo na UZVu, a sada me naručuje svakih mjesec dana. 😊
👩 29
👨 29
U braku 8/21 👰🤵
Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
ZM - 28.1.
➕ 5.3. ❤️👶
11.3. - prvi pregled ❤️
❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰
Da li sam jedina koja ima popodnevne mucnine i zgaravicu pa kao da mi stoji u grlu cudno ful... 🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mar'ca a evo meni se vidilo danas pa je narucila za 2 tjedna. Ja inace sad opet krvarim🙄 imam dvorogu maternicu pa je to cak kao i ocekivano. Bas mi to stvara stres
Sretno sutra cure....
A meni sretno sada ...meni je tako loše uzas... ovakvu još mučninu nisam imala
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sretnooo Mare 💜 joj i ja sam bas pisala ovde prije par dana kako nemam mucina i pokajala se sto sam ista rekla 🤣 dosl mama je sjeckala piletina i ja ono nisam stigla do wca.... ugl da ne duljim, to je vjv dobar znak trudnoce 🥰 i, curke moje drzite fige da je moj hematon otisao od tableta, da je bebica dobro jer u srijedu bi trebali biti i otkucaji srca 🙏🏽🥰 sretnoo i vama, ja znam da ce sve biti dobro iako je uvijek trema prisutna
ZM: 15.03.2022
TERMIN:20.12.2022
Cekamo malog Stipu 💙
🤰🏻❤️
Sretnooo Mare 💜 joj i ja sam bas pisala ovde prije par dana kako nemam mucina i pokajala se sto sam ista rekla 🤣 dosl mama je sjeckala piletina i ja ono nisam stigla do wca…. ugl da ne duljim, to je vjv dobar znak trudnoce 🥰 i, curke moje drzite fige da je moj hematon otisao od tableta, da je bebica dobro jer u srijedu bi trebali biti i otkucaji srca 🙏🏽🥰 sretnoo i vama, ja znam da ce sve biti dobro iako je uvijek trema prisutna
Jutro nisam povracala da barem jesam ...vjerojatno bi mi bilo bolje jer mi je tako mučno da je to uzas
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jaoo cure i mene mucnine ubise, ujutro kad otvorim oci odmah zaponju i sve do navecer traju ne mogu nista od hrane da pomislim da jedem ali zato navece kad mi je vec bolje nista ne ostaje na stolu🤣🤣🤣🥰
Jaoo cure i mene mucnine ubise, ujutro kad otvorim oci odmah zaponju i sve do navecer traju ne mogu nista od hrane da pomislim da jedem ali zato navece kad mi je vec bolje nista ne ostaje na stolu🤣🤣🤣🥰
Mene su cucke prestale zapravo tu I tamo ih osjetim ali zato zeludac i večernje mucnine uzas u 9 tj sam
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji