Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy
    25. Travanj 2022. 21:32

Evo bila danas na pregledu..cuje se srce😁 narucila me opet za 2 tjedna...10.5 u 14 i 30😄 tako da @natalie to je iduci termin. Stavila mi jr termin 19.12. Meni su malo duzi ciklusi i po uzv plod odgovara 6 tjednu..pa me pomakla da sam 6+1 sad umjesto 7+1. Nakon koliko su vama stavili preglede opet? Iskreno ocekivala sam nakon mjesec dana iduci...hmmm
    @polly jako mi je zao radi situacihe koju prolazis. I meni je prva trudnoca zavrsila spontanim. Bit ce bolje s vremenom iako je tesko sad sve prihvatiti.

keti91
    25. Travanj 2022. 21:40

Fluffy

Evo bila danas na pregledu..cuje se srce😁 narucila me opet za 2 tjedna…10.5 u 14 i 30😄 tako da @natalie to je iduci termin. Stavila mi jr termin 19.12. Meni su malo duzi ciklusi i po uzv plod odgovara 6 tjednu..pa me pomakla da sam 6+1 sad umjesto 7+1. Nakon koliko su vama stavili preglede opet? Iskreno ocekivala sam nakon mjesec dana iduci…hmmm
    @polly jako mi je zao radi situacihe koju prolazis. I meni je prva trudnoca zavrsila spontanim. Bit ce bolje s vremenom iako je tesko sad sve prihvatiti.

Neka bitno da je sve uredu..
    Ja sam narucena bila na nakon 3tjedna
    Al kad sam ju zvala da je test pokazao + odmah sutra dan sam dosla..i 3tjedna e sutra cemo vidjeti kada ce me.opet naruciti

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Mar'ca🌺
    25. Travanj 2022. 21:58

Fluffy

Evo bila danas na pregledu..cuje se srce😁 narucila me opet za 2 tjedna…10.5 u 14 i 30😄 tako da @natalie to je iduci termin. Stavila mi jr termin 19.12. Meni su malo duzi ciklusi i po uzv plod odgovara 6 tjednu..pa me pomakla da sam 6+1 sad umjesto 7+1. Nakon koliko su vama stavili preglede opet? Iskreno ocekivala sam nakon mjesec dana iduci…hmmm

Mene je nakon prvog pregleda naručila za 10 dana jer se tada još ništa nije vidjelo na UZVu, a sada me naručuje svakih mjesec dana. 😊

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

Mareeeee3112
    25. Travanj 2022. 22:22

Da li sam jedina koja ima popodnevne mucnine i zgaravicu pa kao da mi stoji u grlu cudno ful... 🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Fluffy
    25. Travanj 2022. 22:48

Mar'ca a evo meni se vidilo danas pa je narucila za 2 tjedna. Ja inace sad opet krvarim🙄 imam dvorogu maternicu pa je to cak kao i ocekivano. Bas mi to stvara stres

Mareeeee3112
    25. Travanj 2022. 23:18

Sretno sutra cure.... 
    A meni sretno sada ...meni je tako loše uzas... ovakvu još mučninu nisam imala

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

UrsulaBaby
    26. Travanj 2022. 01:32

Sretnooo Mare 💜 joj i ja sam bas pisala ovde prije par dana kako nemam mucina i pokajala se sto sam ista rekla 🤣 dosl mama je sjeckala piletina i ja ono nisam stigla do wca.... ugl da ne duljim, to je vjv dobar znak trudnoce 🥰 i, curke moje drzite fige da je moj hematon otisao od tableta, da je bebica dobro jer u srijedu bi trebali biti i otkucaji srca 🙏🏽🥰 sretnoo i vama, ja znam da ce sve biti dobro iako je uvijek trema prisutna

ZM: 15.03.2022
    TERMIN:20.12.2022
    Cekamo malog Stipu 💙
    🤰🏻❤️

Mareeeee3112
    26. Travanj 2022. 06:48

UrsulaBaby

Sretnooo Mare 💜 joj i ja sam bas pisala ovde prije par dana kako nemam mucina i pokajala se sto sam ista rekla 🤣 dosl mama je sjeckala piletina i ja ono nisam stigla do wca…. ugl da ne duljim, to je vjv dobar znak trudnoce 🥰 i, curke moje drzite fige da je moj hematon otisao od tableta, da je bebica dobro jer u srijedu bi trebali biti i otkucaji srca 🙏🏽🥰 sretnoo i vama, ja znam da ce sve biti dobro iako je uvijek trema prisutna

Jutro nisam povracala da barem jesam ...vjerojatno bi mi bilo bolje jer mi je tako  mučno da je to uzas

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Trudnica2022
    26. Travanj 2022. 06:50

Jaoo cure i mene mucnine ubise, ujutro kad otvorim oci odmah zaponju i sve do navecer traju ne mogu nista od hrane da pomislim da jedem ali zato navece kad mi je vec bolje nista ne ostaje na stolu🤣🤣🤣🥰

Mareeeee3112
    26. Travanj 2022. 06:59

Trudnica2022

Jaoo cure i mene mucnine ubise, ujutro kad otvorim oci odmah zaponju i sve do navecer traju ne mogu nista od hrane da pomislim da jedem ali zato navece kad mi je vec bolje nista ne ostaje na stolu🤣🤣🤣🥰

Mene su cucke prestale zapravo tu I tamo ih osjetim ali zato zeludac i večernje mucnine uzas u 9 tj sam

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.