Hej cure… ima li koja iskustva da joj je cerviks nestao i ušće uloživo u 35.tjednu, a da ste uspjele izgurati do termina ili barem do 37.tjedna? Meni je doktor rekao da nema pravila i da nema smisla mirovati jer bih se svakako otvarala.. Pa me zanimaju vaša iskustva?☺ Za ctg su mi rekli da je uredan :)
Ooo, ja ti itekako preporucam mirovanje, obavezno! I to stavi jastuk pod karlicu, na nacin da ti bude kontra pad, da vraca bebu i ne pravi pritisak na grlic.
Savjetujem ti iz iskustva. U prvoj trudnoci, sam zavrsila u bolnici, u 28.tjednu. grlic nestao, otvorena 2cm, imala trudove, primala tokolizu u par navrata. Samo lezala i do wc. Dolazili meni da mjere tlak, ctg dovozili, nisam se isla tusirat, samo brisala vlaznim, jela u krevetu lezeci itd. U bolnici, doktorica savjetovala za povisenu karlicu i kontra pad i dogurala do 38.tjedna.
Dakle lezi jos 2 tjedna obavezno, miruj, moze se i isplati se!
Sretno!
Jučer sam imala redovni pregled 1prst otvorena ,bebi glava skroz dolje u zdjelici,spremna za porod i lagani trudovi. Bebu nije uspio izmjeriti i odmah me poslao za bolnicu da naprave Ctg i procjenu bebe. Kad ono u bolnici novi gostujući doktor iz Rijeke. Jedva se i on snašao na ultrazvuku jer je stigao dan prije,al aj uspio je izbaciti mjere ali ne težinu ito nakon 30min uvz 🙈🤪. Nisu me ostavili,ali ako se što dogodi ili pojačaju bolovi da se vratim. Ako sve bude ok u ponedjeljak opet u bolnicu ctg i pregled.
Kako osjetiš te lagane trudove? Mala bol i stvrdnjavanje trbuha ili? Baš smo se potrefile sve koje smo ostale s terminima skoro u dan ☺️
Ja u zadnjih par dana bas osjetim stezanje stomaka.Najviše navečer.Bas mi je već postalo teško ovih dana,pritisak stalno na mjehur,ne spavanje po noći…
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Ja u zadnjih par dana bas osjetim stezanje stomaka.Najviše navečer.Bas mi je već postalo teško ovih dana,pritisak stalno na mjehur,ne spavanje po noći…
Nespavanje potpuno razumijem! Legneš na jedan bok pa se ukočiš i počne bolit, pa se probudiš okrečući se na drugi. Pa wc. Sva sam si teška i natečena.
Jučer sam imala redovni pregled 1prst otvorena ,bebi glava skroz dolje u zdjelici,spremna za porod i lagani trudovi. Bebu nije uspio izmjeriti i odmah me poslao za bolnicu da naprave Ctg i procjenu bebe. Kad ono u bolnici novi gostujući doktor iz Rijeke. Jedva se i on snašao na ultrazvuku jer je stigao dan prije,al aj uspio je izbaciti mjere ali ne težinu ito nakon 30min uvz 🙈🤪. Nisu me ostavili,ali ako se što dogodi ili pojačaju bolovi da se vratim. Ako sve bude ok u ponedjeljak opet u bolnicu ctg i pregled.Kako osjetiš te lagane trudove? Mala bol i stvrdnjavanje trbuha ili?Baš smo se potrefile sve koje smo ostale s terminima skoro u dan ☺️
Stomak me boli u dnu,osjećaj ono kao kad bole jajnici pred menstruaciju. Nekad mi se stvrdne stomak nekad ne. Čak nisam bila sigurna jesu li trudovi ili ne dok mi se to nije dogodilo na ctgu.Danas me npr 2-3 puta dolje baš probilo u sve računam krenut će,ali ništa... Jedva čekam da se porodim jer sam baš sama sebi teška,puna vode i baš mi je dosadilo. Sve poznanici oko mene s terminom su rodile,a u mene još ništa
👩❤️👨-2007 💙❤️💙💙
Čekamo 👶 03.02.2023
Jučer sam imala redovni pregled 1prst otvorena ,bebi glava skroz dolje u zdjelici,spremna za porod i lagani trudovi. Bebu nije uspio izmjeriti i odmah me poslao za bolnicu da naprave Ctg i procjenu bebe. Kad ono u bolnici novi gostujući doktor iz Rijeke. Jedva se i on snašao na ultrazvuku jer je stigao dan prije,al aj uspio je izbaciti mjere ali ne težinu ito nakon 30min uvz 🙈🤪. Nisu me ostavili,ali ako se što dogodi ili pojačaju bolovi da se vratim. Ako sve bude ok u ponedjeljak opet u bolnicu ctg i pregled.Kako osjetiš te lagane trudove? Mala bol i stvrdnjavanje trbuha ili?Baš smo se potrefile sve koje smo ostale s terminima skoro u dan ☺️Stomak me boli u dnu,osjećaj ono kao kad bole jajnici pred menstruaciju. Nekad mi se stvrdne stomak nekad ne. Čak nisam bila sigurna jesu li trudovi ili ne dok mi se to nije dogodilo na ctgu.Danas me npr 2-3 puta dolje baš probilo u sve računam krenut će,ali ništa… Jedva čekam da se porodim jer sam baš sama sebi teška,puna vode i baš mi je dosadilo. Sve poznanici oko mene s terminom su rodile,a u mene još ništa
Uf, sve te razumijem. Fizički su mi ovi posljednji tjedni najteži.
Evo cure da se javim i updateam.
U subotu 21.1. stigao je naš Alex. Primljena sam s trudovima u bolnicu u petak navečer, i na kraju u subotu na carski jer se nisam otvarala.
❤️❤️❤️
Došlo je i moje vrijeme očito, sve sam ispratila skoro s teme 🤣
Ako koja cura čita koja je imala carski, može malo iskustva? Nakon koliko se ublaže bolovi da se žena može malo lakše dignuti s kreveta?
Nakon koliko ste normalno funkcionirale?
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak
Evo cure da se javim i updateam.
U subotu 21.1. stigao je naš Alex. Primljena sam s trudovima u bolnicu u petak navečer, i na kraju u subotu na carski jer se nisam otvarala.
❤️❤️❤️
Došlo je i moje vrijeme očito, sve sam ispratila skoro s teme 🤣
Ako koja cura čita koja je imala carski, može malo iskustva? Nakon koliko se ublaže bolovi da se žena može malo lakše dignuti s kreveta?
Nakon koliko ste normalno funkcionirale?
Čestitkeee 😍❤️😍🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji