Cure mame 🥰🥰🥰 gdje ste sve nestale 🤗kako ste
Heey evoo nas 😀😀 kako si ti?
Mi danas bili na prvom pregledu u pedijatrice, maleni je rodjen s 3300 sad ima 4800 g tako da je super napredovao, bas smo zadovoljni …
Iskreno sam premorena jer sam non stop uz malenog, dojim ga i moja sisa mu je i hrana i duda, ne mogu doslovno na wc otici da ne place… Spava nesto malo i slabo, vrlo isprekidano… Cim nesto zaklapa odmah se probudi, a i inace dugo ne spava… Gledam neke vremenske okvire po netu koliko bebe mogu biti budne dugo, cini mi se sa rusi sve norme😂😂
Kako ste vi svi? Je li se uspijete ikako odmoriti i naspavati? 😂😂😂
Hej draga moja ❤️ tako kako si napisala tako nekako je i nama isto znači moja sisa je sve 🤣🤣🤣🤣dude neće nema šanse se odmoriti po noći najduže što spava je 3 h komadu ja sam koma 😵😵😵još sam bila bolesna prehlada grlo jako me bolilo kašalj nos pa uho upala i sve to s bebom i sada mi je bebi se upalilo kod guze koža crvena plikovi prvo a sada izgleda ko da je opcecena koža nažalost sada ćemo vidjeti šta će pomoći nikako ni ja ne stignem do mob sama s njom traži pažnju stalno tako da eto mogle bi ovdje novu grupu zimske bebe 22/23ako se slažete
Mozee naravno za grupu 👍👍👍
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Meni prekosutra termin, ali malom se baš ne izlazi 😂😂😂
U utorak bila na kontroli, kaže zatvorena skroz, nema naznaka da će uskoro. Prekosutra kontrola pa ćemo vidjeti za dalje 😅
Znači ti si prva na redu od nas koje smo ostale 😀...mene ovaj tjedan doljnji dio leđa/zdjelica ubija...i to onaj išijas tip boli...dok sjedim, ležim, stojim mirno je ok, al dok hodam ajme meni...onda mi je ujutro relativno ok, a prek dana sve gore prema večeri...nadam se da baš ne bum puno prenosila, a vode sam nakupila...hahaha, sorky baš sam se pojadala danas 😀😅🤣
U utorak bila na kontroli, kaže zatvorena skroz, nema naznaka da će uskoro. Prekosutra kontrola pa ćemo vidjeti za dalje 😅
Kako se osjećaš? Do kad uopće “toleriraju” da se pokrene samo prije indukcije? Ili to ovisi o doktorima.
Znači ti si prva na redu od nas koje smo ostale 😀…mene ovaj tjedan doljnji dio leđa/zdjelica ubija…i to onaj išijas tip boli…dok sjedim, ležim, stojim mirno je ok, al dok hodam ajme meni…onda mi je ujutro relativno ok, a prek dana sve gore prema večeri…nadam se da baš ne bum puno prenosila, a vode sam nakupila…hahaha, sorky baš sam se pojadala danas 😀😅🤣
Mislim da se priroda pobrine da jedva čekamo porod u tim posljednjim danima/tjednima 😂
Pozz mame da se javim nakon nekog vremena evo bili smo na uzv mozga i kukova..sad sto me brine i o time samo razmisljam
Znaci pitala sam jel sve uredu gdje je ona meni rekla dok je beba jos bila u stomaku imala krvarenje u mozgu,sad tog trenutno nema hvala Bogu
Al me zanima dal je to jos nekoj bebi bilo?
I samo je rekla ona nezna kako je Dora ziva spram da se to desilo u trudnoci u stomaku
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Queen i kod mene sisa od 0-24, a spava jedino na meni i uz mene 😂
Jel ti stariji u vrticu?
Keti pa kako je to uopce sad vidjela? Mislim ako toga vise nema 🙄🥴🤔
Queen i kod mene sisa od 0-24, a spava jedino na meni i uz mene 😂
Jel ti stariji u vrticu?
Keti pa kako je to uopce sad vidjela? Mislim ako toga vise nema 🙄🥴🤔
Neznam iskreno,kaze da je imala krvarenje u mozgu jos u stomaku kad je bila ja pretrnula ziva iskreno
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Cure napravila sam novu grupu na forumu pod bebe i pod zimske bebe 2022/2023💙❤️pa se priključite da možemo tamo nastaviti pričati
Znači ti si prva na redu od nas koje smo ostale 😀…mene ovaj tjedan doljnji dio leđa/zdjelica ubija…i to onaj išijas tip boli…dok sjedim, ležim, stojim mirno je ok, al dok hodam ajme meni…onda mi je ujutro relativno ok, a prek dana sve gore prema večeri…nadam se da baš ne bum puno prenosila, a vode sam nakupila…hahaha, sorky baš sam se pojadala danas 😀😅🤣
Mene u zadnje vrijeme bas kosti zdjelice bole, najviše kad ležim, ostalo je super. Malo baš dolje su počeli neki bolovi, kao da mali rukama mlatara po mojoj, jel. 😂😂😂
Kako se osjećaš? Do kad uopće “toleriraju” da se pokrene samo prije indukcije? Ili to ovisi o doktorima.
A jednu drugu su inducirali na dan termina, ali se nije otvarala pa su je na carski drugi dan.
Baš nema pravila očito 🤔
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌
01/2025 novi postupak
Sarinjo jesam ali ne često. Uglavnom noću osjetim zatezanja, i ako sam taj dan možda bila dosta fizički aktivna. Mislim da je normalno ne osjetiti ih uopće 😁
Santina da, ma pretpostavljam da može biti i greška, ali glavno da smo mi u terminu i da nema nikakvih zastoja. Sve je uredno, protoco, ctg, ona sad čak i bolje napreduje nego posljednjij tjedana, tako da je po zadnjrm mjerenju ..
Tina kako ste sad? .
Meni je torba isto spremna, problem je jedino što sam s otoka pa moram tjedan dan proje termina već bit u Splitu, da ne bi bilo komplikacija. To mi se baš ne sviđa ali što se mora mora se 😁
Na zadnjem pregledu u utorak Sve uredno, protoci, ctg, ona sad čak i bolje napreduje nego posljednjij tjedana, tako da je po zadnjem mjerenju 2800g. Tješi me doktorica bit će ti lakše rodit 😁 također zatvorena, cerviks omekšan..
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji